- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.281
Aydayla toplightın cocukları nasıl oldu acabaaaa
Callan sekersız hayat nasıl gdyr
Yuppe suan kac kilossun
Yeni arkadaslar hosgeldınızzz
Minikten hıc ses cıkmıyor degıl mıı
Olsun varsın callancımmm sağlık olsunnn ciköfte guzel mııydıııkızlar benim lapa diyeti olmadı,akşama çiğköfteleri yemeseydim iyiydineyse bakalım yarın inşallah iyi rakam görürüz
bu hafta elimden geleni yaptım cünkü
öpüldünüz
Bu arada ıkı gundur hiç aksam yemegı yok sıfır sadece ıkındı yoğurt ve 1 yesilelma o kdrrrKızlar bugun hiç yurumek ıstemedım ıkı gundur 1 saat yurudum cunku sabah erkenden kalk eğitim derken yorulmuştum
aslında hiç yemek istemiyorum,içine acayip katkı maddeleri katıyorlarmış ama canım fenaa çekiyor şu yemeğiOlsun varsın callancımmm sağlık olsunnn ciköfte guzel mııydııı
oo harika maşallahBu arada ıkı gundur hiç aksam yemegı yok sıfır sadece ıkındı yoğurt ve 1 yesilelma o kdrrr
servey yürüyüş öyle güzel bişey ki yürüdükçe yürüyesin geliyor . hele bi de müzik varsaBu arada o yaptıgım hatayı telafı etmiş oldummm ayrıca aksam hadı serveyy işin gucun yok dedım yuru 1 saat olmasa da yarım saat yuru dedımm ama 1 saatten fazla yurudum
olsun callan biz senin emeğini biliyoruz. direnç göstermesi çok normal önemli olan senin o kılolardan daha inatçı olmankızlar ben yine 58.2
sizin de gördüğünüz gibi bu hafta baya emek verdim ama sonuç bu, gerçekten çabaladım
3 haftadır kilo veremiyorum,bir duraklamadır girdim anlamadım,neyse direnç göstereceğim diyeti ve sporu bırakmayacağım..aynen devam,elbet bir noktada düşecek kilom
ama listeye verdiğim zarar için üzülüyorum gerçekten
55i görsem de mezun olsam artık
***5.TAKIM 404.ETAP***
toplight (67.5/
CallanPinckney (58.2)kilosu sabit
ozaly (61.7/60.9/0.8/1.30)
speedy26(69,8
ayda2kilogo(71,0
yuppe (60,6
morpapatyam(/73.4/
5. TAKIM ORTALAMASI :
ozaly harikasın tebriklerrrrSpor Spor Spor
Her güzel sonuç aldığımda farkettim ki o hafta düzenli sPor yapıyorum.bu hafta pek yememe dikkat etmedim birkaç kere dışardan yedim hatta
Ama takvimimde 30 situps yazıosa ben 50 yaptım
Takvimimle yarıştım
58 bekle ben geliyorum çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?