- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.301
ozaly harikasın tebriklerrrr
kaptanım çok üzgünüm bu hafta da listeye giremıyorum 200 gr la kaçırdım. kılom 60,5 çıktı.
60,3 le girebiliyordum listeye. geçen haftakı kılom 60,8 yanlış hatırlamıyorsam. gördüğünüz gibi gıdım gıdım gidiyor. bu hafta güzel yürüdüm ama ekmeği çok kaçırdım. akşam yemeklerini hafif geçirmemin etkisi olmuştur bu giden 300 gramda da. bilmıyorumbelkı regl olmasaydı 60,3 olabiliridm. şiş hissediyorum kendimi çünkü. yüzüğümden belli.
neyse sağlık olsun.
aydaaa 1 kılodan fazla vermişsin süperr. bu hafta takım ortalaması çok iyi olacak gibi***5.TAKIM 404.ETAP***
toplight (67.5/
CallanPinckney (58.2)kilosu sabit
ozaly (61.7/60.9/0.8/1.30)
speedy26(69,8
ayda2kilogo(71,0/69.8/1.2/%1.69)
yuppe (60,6
morpapatyam(/73.4/
5. TAKIM ORTALAMASI :
hayır hiiiçç az değil. bence haftada500 gr.dan fazlası hiç az değilTeşekkür ederim seyyahcım sana da tebrikler
Gıdım gıdım gidince löp löp gelmiyor en azından
Az az veriyorum bende aynı senin gibi aslında pek de az değilmişiz ha baksana 500-800gr az mı :)
esmerim geçmiş olsun hasta kervanına sende mi katıldın yahu aman dikkat et kendineDün cok hastaydm acillik oldm hc yazamadm sabah kahwalti yapmamstm dün sadece yarm bardk süt yarimda muz yedm sonra bi rezene cay ictm öglen 1 kase corba 2 dilm ekmk ve salata yedm aksamda yine corba ve yogurt yedm sonra mideyi bozdm istifar ettm ayiptr söylemesi yedgm hc bsy kalmadi midemdedün en son tartldqmda 78.5 idi bgn evde deglm malesf dün annmlerde kaldm dün sabahki ki kilom 78.5 gecen hafta 79.6 idi belki dünden beri o 500 gr da qtmistr ama tarti yok malesf burda..buraya ilk geldgm kilomda 81.8 idi
cok saolun kaptanm sanrm öyle oldu bnde hasta kervanina katildm gribim fln yok ama anlamsz bi agri var karnmda midemde umarm cabuk toparlarmesmerim geçmiş olsun hasta kervanına sende mi katıldın yahu aman dikkat et kendine
geçmiş olsun cnm. 1 kılodan fazla gitmiş. çok iyi :)Dün cok hastaydm acillik oldm hc yazamadm sabah kahwalti yapmamstm dün sadece yarm bardk süt yarimda muz yedm sonra bi rezene cay ictm öglen 1 kase corba 2 dilm ekmk ve salata yedm aksamda yine corba ve yogurt yedm sonra mideyi bozdm istifar ettm ayiptr söylemesi yedgm hc bsy kalmadi midemdedün en son tartldqmda 78.5 idi bgn evde deglm malesf dün annmlerde kaldm dün sabahki ki kilom 78.5 gecen hafta 79.6 idi belki dünden beri o 500 gr da qtmistr ama tarti yok malesf burda..buraya ilk geldgm kilomda 81.8 idi
tsk ederm tatlm eed 1kilo 100 gr gtms belki dünden beri hc bsy yiyemedm braz daha qtmstrgeçmiş olsun cnm. 1 kılodan fazla gitmiş. çok iyi :)
oo harikasın ozalySpor Spor Spor
Her güzel sonuç aldığımda farkettim ki o hafta düzenli sPor yapıyorum.bu hafta pek yememe dikkat etmedim birkaç kere dışardan yedim hatta
Ama takvimimde 30 situps yazıosa ben 50 yaptım
Takvimimle yarıştım
58 bekle ben geliyorum çok az kaldı
haftaya inşallah :))kaptanım çok üzgünüm bu hafta da listeye giremıyorum 200 gr la kaçırdım. kılom 60,5 çıktı.
60,3 le girebiliyordum listeye. geçen haftakı kılom 60,8 yanlış hatırlamıyorsam. gördüğünüz gibi gıdım gıdım gidiyor. bu hafta güzel yürüdüm ama ekmeği çok kaçırdım. akşam yemeklerini hafif geçirmemin etkisi olmuştur bu giden 300 gramda da. bilmıyorumbelkı regl olmasaydı 60,3 olabiliridm. şiş hissediyorum kendimi çünkü. yüzüğümden belli.
neyse sağlık olsun.
ayda ne güzel***5.TAKIM 404.ETAP***
toplight (67.5/
CallanPinckney (58.2)kilosu sabit
ozaly (61.7/60.9/0.8/1.30)
speedy26(69,8
ayda2kilogo(71,0/69.8/1.2/%1.69)
yuppe (60,6
morpapatyam(/73.4/
5. TAKIM ORTALAMASI :
çok tesekkür ederim desteğin içinservey yürüyüş öyle güzel bişey ki yürüdükçe yürüyesin geliyor . hele bi de müzik varsa
olsun callan biz senin emeğini biliyoruz. direnç göstermesi çok normal önemli olan senin o kılolardan daha inatçı olman
ozaly harikasın tebriklerrrr
sağol kaptanımgünaydınlar
ozaly çok güzel
callan cım elinden geleni yaptın tatlım gayet güzel
seyyah canım yaa keşke 60,3 gelseydinde listeye girsrydin canım yaa ama olsun hiç yoktan şyidir
dagyolu tatlım sana da maşallah izinde fazla kg almadın
ayda durdun durdun muhteşem bir çıkış yaptın tatlım çok güzel
ben de berdeyse 2 haftadır aynıyım hiç dikkat etmedim inş haftaya daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?