Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada ben geçen hafta perşembe katıldım takıma, deneme süresindeyim. haftaya cuma mı, bir sonraki cuma mı girebilirim listeye?

ben çıkıyorum kelebeğim, yarın uzun bir gün beni bekliyor. zaten acıkmaya başladım, uyumazsam kesin birşeyler tıkınırım, suyumu içip yatayım. iyi geceler...

bu arada ben geçen hafta perşembe katıldım takıma, deneme süresindeyim. haftaya cuma mı, bir sonraki cuma mı girebilirim listeye?

canim gecen cuma ilk birdirimini yaptin mi? bu cuma 2. bildirim olcak, 3. bildiriminde listeye giriyorsun.

sen kaç kilosun kelebeğim?
ben 74.7 ydim gecen cuma.

evde benden başka yiyen yok, eğer üşenmeyip yaparsam çok seviyorum salata yemeyi...

olsun yap sen salata malzemelerini onceden topluca yika kurut, buzdolabi posetine koy, sonra dograyiverirsin cabuk olur.

ben çıkıyorum kelebeğim, yarın uzun bir gün beni bekliyor. zaten acıkmaya başladım, uyumazsam kesin birşeyler tıkınırım, suyumu içip yatayım. iyi geceler...

tamam tatlim uyu bakalim, baya gec bile kaldin uyumak icin, ben de eve gideyim yavas yavas...
herkese hayirli persembeler...

yarin persembe mubarek gun, hem de bildirim oncesi, yarin ORUC TUTACAGIM INSAALLAH. buraya da yazayim ki yapmak zorunda kalayim...

bugun yani carsamba menum

uyaninca
3 hurma

1 yumurta
2 kk peynir
domates maydonoz nane
1/2 bolillo ekmek
5 zeytin

ara
1 elma, 1 mandalina

oglen
1 tabak kabak yemegi
1 kucuk kase yogurt
1 domates

aksam
1 tbk kuru fasulye (az etli)
1 kucuk kase yogurt, az lahana tursusu
1/2 bolillo ekmek

ara
2 hurma
10 findik

su 1,5 lt
spor jillian(30day shred level1- 5. kez) yapicam ins, yaziyim ki yapmak zorunda kaliyim.
sabah 3 tane yemesem olurdu hurmayi hem yedim hem de icimi kesti.

Bugun sporum: jillian +36 kat merdiven cikmak.

Jillianin birazininkizimla beraber yaptik beraber hoplamaya calistik ama kucagimda zor oldu tabi neyse oldugu kadar :)

canım spor yapamadım valla neden dersen çok gribim,dinlenip iyileşmeye çalışıyorum.suya gelince dün küçük bi şişie içtim,ama bi daha yazarım tamam

günaydınlar kızlar dün öğleye doğru iyice kötüğleştim izin alıp eve gittim biraz dinlendim ama bugün de çok farklı değilim inş bir an önce toparlanırım kafamı kaldıramıyorum menüm de çok acaip oldu ama yazacağım az sonra

aman dur zatn cok duygusalm sefkat gösterme bana bak aglattn bni rabbim herkese güzel günler göstersn inşallah. .
canım benim amin inş hepimiz güzel günler göreceğiz inş.
bayanlar öğlen salatalık,domates,peynir,zeytin ve bir dilim ekmek.akşama ise yarım muz yedim,yemek yemedim...
sevgi cim hoşgeldin tatlım seni daha sık buralarda görmek istiyoruz
kelebeğim burdaki 66,9 benim 2008 deki kilom tatlım 73,9 değil 78 e çıkmıştım nerdeyse bakalım bu hafta kabızlık sorunum devam ediyor doğru düzgün beslenemediğim için 1 haftadır tartılmıyordum bu sabah tartıldım sadece 100 gr vermişim gerçi regli öncesiyim bugün yarın regli olmam lazım bakalım yarın sabaha ne çıkacak
bu arada ben daha önce bu yarışmadayken gruptaki kilosu yakın olanları eşleştirip kendi aramızda da yarışıyorduk, daha çok motive oluyorduk. acaba yapabilir miyiz kaptanım?
canım maalesef araya hastalıklar falan giince böyle oldu şimdi kelebekle esmerim rakip callan la dağyolu rakipti seninde kilona yakın birilerini buluruz rakip yaparız
3. cuma giriyorsun tatlım
nianxp yaa sana kısaca ne diyelim sınavların bitmiş hadi gözün aydın tatlım

az önce evime geldim, çok sinirlendim okulda birşeylere.
eve elim ayağım titreyerek geldim sinirden, gözüm dönmüştü resmen, mutfağa dalasım vardı.
bilgisarı açtım hemen, 1 mil leslie, 10 dakika da jillian yaptım.
jillian yapan bacılar sonuna kadar yapabiliyor musunuz? ben level 1 de 10 dakikadan fazla yapamıyorum, midem bulanmaya başlıyor, takatim kesiliyor resmen...

günaydın arkadaşlar..
bugün sabah kahvaltım:2 dilim esmer ekmek 1 bardak çay yumurta domates salatalık peynir..her zamanki gibi sabahlarım çok iyi..
bugün sporumu yürüyüş şeklinde yapıcam..
canım gün sonunda menüleri topluca eklesen gözden kaçabiliyor böyle olunca
ben henüz hiç jillian yapmadım o yüzden yorum yapamayacağım ama ne güzel mutfak yerine spora dalman çok isabetli oolmuş

benim dünki menüm
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
ara
1/2 fincan kırık leblebi
1 adet madlen çikolata
öğle
1 kase çorba
1 kaşık yoğurtlu kuru biber kavurması
akşam
1 kase çorba
2 kaşık pilav 3 kaşık fasülye
bol salata
ara
1 hurma
spor yok su 2,5 lt civarı sanırım

az önce çok acıktım valla yarım tahinli çörek yedim.ama akşama yoğurt yemek istiyorum dolu bi kase,saf yoğurt balsız ya da reçelsiz falan,sonra da yatarım.bu arada toplight'a teşekkürler beni gaza getiriyor.elbiseler yakışsın di mi ya?yaz geliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…