Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öğrenci misin burcu?
dediğin hareketleri nerden bulabilirim..

sevgicim daha sık girmelisin buralara tahinli çörek yerine peynir ekmek yeseydin hem daha doyurucu hemde daha az kalorili olurdu
kızlar merhaba öğlen arasında 3.5 km yani 5000 adım yürüdüm. bu hafta benim kilodan hayır yok amma velakin haftayaa çok güzel kilo vereceğim söz size.
ayda cım daha sık uüğra kız özledik

Carsamba menum
Sabah muzlu smootie
Oglen eksili kofte
Ara yok
Aksam yogurt corbasi taze fasulye yemegi 2 dilim ekmek ama beyaz
Spor yok 2 litre su 3 bardak cay 1 soda
birde dayanamadim halley yedim

02,04,2015 menüsü
sabah
2 dilim tambuğdaydan yapılmış tost
1 yumurta
öğle
1/2 porsiyon çöp şiş
salata
1 avuç içi kadar lavaş
ara
1 elma
1 limon
akşam
ızgara balık ve salata
su 2,5 lt
spor maalesef yok

rakibem olur musun yuppe? benim de kilom geçen hafta 61.5 idi
canim en son callanpickney le rakip olmustiluk ama sonra bnm ev isleri falan altif giremedim oylece kaldi bi baktim rakibeligimiz bitmis
herzaman böyle aktif takilamiyorum maalesef yeri gelio bildirim zor yapiorum cocuklardan yanlis anlamada yalniz hissedebilirsin bni rakip istersen onun icin seni fisekliycek kilo vermene destek olacak biriyle rakip olursan senin acindan da ii olur tatlim

ben de cuma menümü yazayım

sabah:yarım paket form bisküvi, açık çay
ara:sade kahve
öğlen:haşlanmış yumurtalı salata, 2 bardak ayran
ara:1 elma
akşam:haşlanmış tavuk ve salata
ara:belki süt ya da sütlü şekersiz kahve

spor:1 mil leslie, 10 dakika jillian, 50 mekik
su:2 litre

kaptanım cuma günüm yoğun geçiyor okulda, yarın kilo bildirimi yapamazsam şimdiden yapayım.
sabah tartıldım 60 kiloyum. 1,5 kilo vermişim çok şükür...
bir aksilik olmazsa haftaya listedeyim inşallah değil mi???

oo maşallah burcucum çok güzel sen bildirimlerini yap perşembeden kelebeğim de perşembe yapıyor çünkü amerikada olunca

kuralları okudum. Kabullendim ,

Ben de keyıfler fena degıl kılo vermedım de almadım da sanırım tartılmayı bıraktımm bılıyorsunuzz takıntı yapmıyorum artıkkj eskıden yaptıgım gıbı herseyden az yıyorum makarna pilav ekmek yemıyorum genelde sadece sabah 2 dılım tam bugday ekmek ama herseyden yıyorumm

Suyu soylememe gerek yok sanırım 2-2,5 lt ıcıyorum ayrıca oldukca hareket etmeye calısıyorum sabah ışe gıtmeden vaktım olursa 15-20 dk tempolu yuruyorum en önemlisi kendımı ıyı hıssedıyorum bazen yememem gereken seyler yedıgımde ise sonraki oğunde amaaaaannnn kactı ıpin ucu yerıne dengeliyorum bende durumlar böle guzellerrrr

Farkındalıgımı arttırdım mesela asansor kullanmamaya calısıyorum yorgunum degıp kullanıyordum yada uretımdeyken gunde bır ıkı defa tum fab turluyorum hıc yoktan ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…