- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.721
ok..dogru söylüyorsun..toplu halde gireyimcanım gün sonunda menüleri topluca eklesen gözden kaçabiliyor böyle olunca
ben henüz hiç jillian yapmadım o yüzden yorum yapamayacağım ama ne güzel mutfak yerine spora dalman çok isabetli oolmuş
öğrenci misin burcu?az önce evime geldim, çok sinirlendim okulda birşeylere.
eve elim ayağım titreyerek geldim sinirden, gözüm dönmüştü resmen, mutfağa dalasım vardı.
bilgisarı açtım hemen, 1 mil leslie, 10 dakika da jillian yaptım.
jillian yapan bacılar sonuna kadar yapabiliyor musunuz? ben level 1 de 10 dakikadan fazla yapamıyorum, midem bulanmaya başlıyor, takatim kesiliyor resmen...
sevgicim daha sık girmelisin buralara tahinli çörek yerine peynir ekmek yeseydin hem daha doyurucu hemde daha az kalorili olurduaz önce çok acıktım valla yarım tahinli çörek yedim.ama akşama yoğurt yemek istiyorum dolu bi kase,saf yoğurt balsız ya da reçelsiz falan,sonra da yatarım.bu arada toplight'a teşekkürler beni gaza getiriyor.elbiseler yakışsın di mi ya?yaz geliyor....
ayda cım daha sık uüğra kız özledikkızlar merhaba öğlen arasında 3.5 km yani 5000 adım yürüdüm. bu hafta benim kilodan hayır yok amma velakin haftayaa çok güzel kilo vereceğim söz size.
yuppem kilo durumu ne alemdeCarsamba menum
Sabah muzlu smootie
Oglen eksili kofte
Ara yok
Aksam yogurt corbasi taze fasulye yemegi 2 dilim ekmek ama beyaz
Spor yok 2 litre su 3 bardak cay 1 soda
birde dayanamadim halley yedim
Kaptanim gecen hafta 60.2dim almistim kg biraz aldiklarimdan 600 gram gitmis bugun tartildim wc olayları fslan gerceklesirse aldigim fazlaligi vermis olucam yarina insallahyuppem kilo durumu ne alemde
öğrenci misin burcu?
dediğin hareketleri nerden bulabilirim..
Kaptanim gecen hafta 60.2 idim aldim ya biraz aldiklarimdan 600 gram gitmis bugun tartildim wc olayları fslan gerceklesirse aldigim fazlaligi vermis olucam yarina insallah
canim en son callanpickney le rakip olmustiluk ama sonra bnm ev isleri falan altif giremedim oylece kaldi bi baktim rakibeligimiz bitmisrakibem olur musun yuppe? benim de kilom geçen hafta 61.5 idi
oo maşallah burcucum çok güzel sen bildirimlerini yap perşembeden kelebeğim de perşembe yapıyor çünkü amerikada oluncaben de cuma menümü yazayım
sabah:yarım paket form bisküvi, açık çay
ara:sade kahve
öğlen:haşlanmış yumurtalı salata, 2 bardak ayran
ara:1 elma
akşam:haşlanmış tavuk ve salata
ara:belki süt ya da sütlü şekersiz kahve
spor:1 mil leslie, 10 dakika jillian, 50 mekik
su:2 litre
kaptanım cuma günüm yoğun geçiyor okulda, yarın kilo bildirimi yapamazsam şimdiden yapayım.
sabah tartıldım 60 kiloyum. 1,5 kilo vermişim çok şükür...
bir aksilik olmazsa haftaya listedeyim inşallah değil mi???
5.TAKIM KAPTANI : toplight
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : hm22 & CallanPinckney
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?