Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada ben daha önce bu yarışmadayken gruptaki kilosu yakın olanları eşleştirip kendi aramızda da yarışıyorduk, daha çok motive oluyorduk. acaba yapabilir miyiz kaptanım?
burda suan öyle zatn cnm meselaaa bn ve beyaz kelebek rakibiz ama iki tatli arkadas oldk ayni zamanda senin kilo kacti

harikasin canimm!!!!! tamam dunu unuttuk bakalim, ins tarti da unutur sali yi :)

him oglen eve gelebiliyorsan bu diyetin icin cok cok iyi bi sey, guzelce sagliklica yersin iste tatlim :)

bu arada ben daha önce bu yarışmadayken gruptaki kilosu yakın olanları eşleştirip kendi aramızda da yarışıyorduk, daha çok motive oluyorduk. acaba yapabilir miyiz kaptanım?

evet canim, senin kilona yakin callan var, ozaly var, yuppe var, seyyah var onlarin rakibeleri var mi acaba?

burda suan öyle zatn cnm meselaaa bn ve beyaz kelebek rakibiz ama iki tatli arkadas oldk ayni zamanda senin kilo kacti

ayy canim benim, ne guzel yazmissin :):) cok sevindimm! tatli arkadasim benimmm...

öğlen eve geliyorum, sonra tekrar gitmiyorum:) sabah 06:50-öğlen 12:30 benim mesai

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…