Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah çeyrek tahinli çörek,peynir,pekmez ve şekersiz çay,iyi bi kahvaltı yapmalıydım ama canım pek istemedi kızlar

canim kaptanimiz da yazmis, tahinli corek cok kalorili, ben bi kere kvalidem yaparken gordum aman allahim, hamuru cok yagli bi de icine safi yag olan tahin koyuyor bi de tahini civiklastrmak icin bi da yag koyuyoz, yani boyle yag yedigini hayal edersen bi da yiyesin gelmez bence :):) pekmez de cok kalorili biliyosundur. safi seker o da. az yemissin doymamissin sonra hop 1/2 daha corek hic olmamis , eger yumurta yeseydin tam bugday ekmek yeseydin bu kadar acikmazdin canim. tavsiyeler :):) boyle soyleyince sert gibi geliyor ama birinin kafamiza dank ettirmesi lazim, bazen once canini acitsa da sonra cok cok faydali oluyor, kirilma tamam mi tatlim?

evet fark ettim 2008 yaziyor, baya burda yillanmissin resmen :) hadi bklm kirilma noktasina az kaldi :) artik toplu listede de kilo verenler bolumunde olcaksin ins :) bu arada tekrar gecmis olsun....

günaydın arkadaşlar..
bugün sabah kahvaltım:2 dilim esmer ekmek 1 bardak çay yumurta domates salatalık peynir..her zamanki gibi sabahlarım çok iyi..
bugün sporumu yürüyüş şeklinde yapıcam..
deryaliiiim da deryaliiiim amanin amaaan.. sana nasil bi sarki soylesek de su menuleri toplucana yazsan tatliiiiim :):) ve de aksam gelip sporumu yaptim yazmalisin, aksi takdirce ben nerden bileyim muneccim miyim hehe :) yaptin mi yapmadin mi de mi ama :):)

oyy kim kizdirmis bizim ogretmenimizi, cok iyi yapmissin canim, valla ben hepsini yapabiliyorum arada bi kac saniye soluklaniyorum, ama oncesinde lesli yapmiyorum.

canim guzel sevgi arkadasim, yukarida da yazdin, tahinli corek cissssssss!!!!!
onun disinda sabah ogle aksam hepsini ayni anda yaz. o sekilde daha guzel olur ins. yogurt cok guzel bi tercih, ama yemek nerde? sebzeler etler? corbalar? salatalar?

öğrenci misin burcu?
dediğin hareketleri nerden bulabilirim..

tatlim torrent den indirebilirsin.

Carsamba menum
Sabah muzlu smootie
Oglen eksili kofte
Ara yok
Aksam yogurt corbasi taze fasulye yemegi 2 dilim ekmek ama beyaz
Spor yok 2 litre su 3 bardak cay 1 soda
birde dayanamadim halley yedim

himm halleyi yediysen 132 kalorilik egzersiz yapman gerek canim, oyle yedim diyip oturmak yok malesef!!!! ahaha diyene bak, ben zamaninda kac tane halley hupletirdim neyse, karistirmayalim oralari he he :) onun disinda cok guzel canim menun!

iste bu ornek menu, herkes not alsin yarin bunu yapiyoruz he he he!!! bi de nacizane kaptanim, senin boyle gidim gidim gitmesinin nedeni spor cok yok cardio lu, yani yuruyus tamam guzel ama tempolu olmazsa cok kalori yaktirmiyor. hoplamali ziplamali bisiler yapmayi dene :)

heralde bu pers menusu canim, gayet guzel olmus!! 1.5 kg mukemmel otesi, keske listede olsaydin yaaaa... kaptanim su mezunlarin isi nasil oluyormus, burcuyu alalim da ortalama firlasin!!!!

Merhaba kızlar bu takıma çağrıldım. Geldim :) inşallah hayırlı olur ve değişimime katkıda bulunabilir , :) 162 boy 69 kg ,
ilk hedefim 60
sonra 55
en son 52 :) inşallah başarabilirim.

hosgeldin tatlim!! her gun mutlaka sayfaya gel paylasimda bulun baska turlu olmaz ok? yeni isin de hayirli olsun simdideen!

canim ne guzel iste mezun olmaya yakin boyle bi havaya giriyor insan. bizim daha cok yolumuz var.

pers gunu bitsin herkes menusunu paylassin, sonra tum haftanin menu bildirim tablosunu ekleyeyim, haftaya menu bildirimini takip edecek sansli kisiyi bulalim he he he.. saka bi yana, kimse istemezse ben yapmaya devam edebilirim.

Be
beyaz kelebek mezun olmak derken??? Ben 72 kiloyum 5-6 kilo vermeliyimmm daha

Merhaba kızlar bu takıma çağrıldım. Geldim :) inşallah hayırlı olur ve değişimime katkıda bulunabilir , :) 162 boy 69 kg ,
ilk hedefim 60
sonra 55
en son 52 :) inşallah başarabilirim.
Canım gölgelediniz biz demeden sen kuralları okuyup kabul etmişsin zamanla birbirimizi iyice tanırız ben 43 yaşındayım 2 oğlum var
Kızlarrrrr napar ne edersınız bakalımmmm
Canım kız nerelerdesin özledim seni yaa daha sık gel izinli olsan da
Kelebeğim 2008 den sonra arada 75 kg ya çıktım o kiloda hamile kalıp 95 le doğuma girdim yavaş yavaş gidiyor işte
Bu arada cardiolu hareketler bende istiyorum ama şu hastalığı bi atlatsam yürüyüşümü bile doğru düzgün yapamıyorum ki

Be

beyaz kelebek mezun olmak derken??? Ben 72 kiloyum 5-6 kilo vermeliyimmm daha

ne bileyim tatlim callan gibi istedgmi yiyorum, sadece dikkat ediyorum diyince ben de mezun oluyosun sandim hehehe :)

o tabi ondan o zaman simdi anladim, ama hamilelik olunca yeni uye gibi oluyor yaziyordu sanki bi yerde. neyse az kalmis toparlamissin bayaaa bi :):) harikasin!!! ben 63.5 ile filan hamile kalmistim, 90.1 ile doguma girdim -ohaaa dediginizi duyar gibiyim evet cok aldim maleseff . simdi de iste 75 civariyim, yolu yarilamisim bende cok sukur.

:) evet okudum baya sayfaları kaptım işi bugün diyette olmadığım için menü paylaşmıyorum. Yarın bende su spor menü yazarım :)
vay vay vay yeni uyeye bak sen ne guzel isaretler yapmayi da ogrenmis harikasin dostum :)
tamam seni ekledim tabloya 2 hafta deneme suren var, ilk cuma yarin oldugu icin yarin sabah ac karna kiyaftesiz tartilim ilk kilo bildirimini yapman gerek ok? bi de bugun basladgn icin bugunku kilonu biliyosan o da baslangic kilosu olucak.
yarin menu spor su bekliyoruum!

tamam 69um bugün. Yarın sabah tartılıp bildiririm :)

himm genelde pembe yani cilekli seyler de sknt varmis, neyse abur cubur sakiz filan pembe olanlarini almayiz o zaman :)
yani artik bocek olmus gitmis kurumus, ama tabi insan yine de bilerek bocek yemek istemez heralde :)
bi de uyurken agzimizdan burnumuzdan girenler var tabi minik olanlar iyyy cok kotuyum yahu neyse kapattim bu konuyu hehehe :)

herkese mrb..bugünkü menüyü yazmaya utaniyorim utanıyorum tam bir fiyasko sabah
2 dilim tam bugday ekmek
1.5 haslanms yumurta
1kk peynr
1 zeytin
domates salatalik
ara yok
öglen:
1 haslanms patates
2 tane su kagit kek kaliplarndaki minik kekten
3-4 tane mini pankek
1 yufkadan yapilms börek
ara yok
aksam:
yarm patlicandan yapilms kusbasili karniyarik
1 kase cacik
1.5 yufkadan yapilms patatesli börek
su 2 litreyi gecms olabilr sporda yok

aboovvv naptin tatlim sen yahu? misafirlige mi gittin? bugun sabahtan beri yoksun zaten.
valla keske persembe gunu olmasaydi bu menu. cuma olsa araya kaynar bi sonraki cumaya kadar eritirdin belki de.
bakalim yarin sabah tarti ne diycek. aslinda genel olarak diger gunler cok iyiydi bu hafta, bi tek bugun cozutmussun, 1 yufkadan yapilmis borek ne kadar buyuk hayal edemedim. pankek de bilmiyorum ne kadar buyuk.
neyse gecmis olsun, saat de cok gec oldu sporu nasi yapsak?

benim bugn = pers menum

sahur yok
iftar eve gidince yazayim telden, su anda bilmiyorum.
spor 6 kat mrdvn ciktim sadece
su da yok henuz,

ay cok komik bi menu oldu.

ozetle menu sayilari:
7 = Toplight
3 = Callan
4 = Yuppe
0 = Morpapatyam
0 = Seyyah (ay sonu isleri yogun)
7 = Esmerim
7 = Beyazkelebek

5.5 = Burcucuk
1 = Sphinxlike (sinavlari vardi)
1 = Yitikmavi (ankaradaydi)
0.5 = Mucize
3.5 = Deryalim (pers geldi)
2 = Sevgi (pers geldi)
0 = Thissummer (yeni geldi)
hm22
speedy
dagyolu
servey
Ayda2kilogo
Ozaly

performansi kotu olanlardan haftaya ben yapiyim menu kontrolunu diyen varsa buyursun ciksin :):)

bebegm evet misafirlikteydm bugn ya sabah ac yartildm 400 gr gitmisti yani 76.8 di bakalm yarn kac cikicak

ins iyi cikar canim, belki o 400 gram geri gelmis olabilr sabahleyin -bugunku menuden dolayi-, ama bi kac gune eritirsin onu canim merak etme :) 76.8 cok guzel bi sayi :) keskem ben de 73. li bi seyler gorebilsem, gecen cuma 74.7 ydim.

ins iyi cikar canim, belki o 400 gram geri gelmis olabilr sabahleyin -bugunku menuden dolayi-, ama bi kac gune eritirsin onu canim merak etme :) 76.8 cok guzel bi sayi :) keskem ben de 73. li bi seyler gorebilsem, gecen cuma 74.7 ydim.
icimden bi ses sanki bu hafta qörceksn diyo senin adina..bnde werdgm kiloyu bir günde aldm kesn 400 verdm 800 geri aldm heralde ya sabaha artk ne cikarsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…