Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım karnıyarık yağda kızartmamıydı?
kek miktarı ne kadar?
bundan sonra bunlara dikkat etmen lazım tatlım

toplight cigim bnm hedef kilom 53 daa once callanpickney e de söylemiştim ben 53 olursam buharlasir kaybolurum :) bekarken ki kilomdu 53 ben şimdi hedef kilomu 59 a cekmek istiyorum

kızlarr kaptanım ben giremedim dün filan
kızım geceleri uyumuyor
benim sistem çöktü artık,dayanamıyorum
dişleri çıkana kadar sıkacağız artık dişimizi
@beyazkelebek85 çok üzgünüm bildirim yapamadım,ben de kendimde değilim açıkçası
tekrardan kusura bakmayın

merhabalar :) ben 22 yaşındayım 157 civarı bir boya sahibim. 82 kiloyum. Daha önceleri neredeyse 95 kilodan 64 kiloya kadar inmiştim fakat kullandığım ilacların iştah artışı yapması sebebiyle 80 i gördüm ne yazık ki... Şu saatten sonra birinin beni bir dürtmesi gerekiyordu açıkçası siteye üye olduğum gibi hemen bu grupları gördüm. Ve ertelediğim kilolarla yüzleşme hikayem başlasın artık bence :)

callan ım canım dikkat et kendine hala çıkamadı mı dişler sizi perişan etti yahu
canım hoşgeldin ,ilk sayfada kurallarımız var onları kabul etmen gerekiyor daha sonra hep birlikte bu kiloları vereceğiz inşallah

Üzgnm canlar gecen haftayla ayniym ama nasipse haftaya iyi olmasini unut ediorm
eee yersen dün o kadar börek çörek olacağı buydu şekerim

Kaptanm haklisinz bi ilaca basladm da o bnim istahimi acti sanrm ya dün yemin ederm hc doyamadm o kadr cok aciktm ki bn bile kendme hayret ettm doqrusu

canım sen kaç kg ile başlamıştın?
Kaptanım 63.4 ile basladim ama oncesi sonrasini fotograflarii yuzumu kapatayim ayarliyim koycam albume 10 kilo vermiscesine farkım var ilk tartildiktan sonra yeni tarti da almistim takima girerkende hali hazirda dietteydim canim az gibi duruyo ama 42 bedendim 38 olmak uzereyim bende anlamadim Ozaly ye sorabilirsin :)

valla kaptanım huriye gibi oldu bence daha fazla kilo vermemeli hortlak gibi gezecek yoksa

ay kızlar geldim sonunda. ne kadar çok birikmiş geçmiş nerdeyse 5 gündür yokum. burdan uzak kalmak da hiiiçç yaramadı bana. kaçamaklarım oldu malesef.
bi de adet durumu olunca artı kiloda çıktım bu hafta. çok üzgünün gerçekten.

çok yoğun bi haftaydı.ayın son günü elektrikler gidince herşey karmakarışık oldu. hala ufak tefek angarya işler çıkıyor.

toplight cigim bnm hedef kilom 53 daa once callanpickney e de söylemiştim ben 53 olursam buharlasir kaybolurum :) bekarken ki kilomdu 53 ben şimdi hedef kilomu 59 a cekmek istiyorum
canım karar defterine baktım
HEDEF KİLO REVİZESİYarışma süreci devam ederken üyeler hedeflerini revize edebilirler. İlgili revizenin takım etap bildirim listesinde belirtilmesi gerekmektedir.
Uygulama koşulları şunlardır:
1- Hedef eğer daha aşağıya çekiliyorsa herhangi bir kısıtlama yoktur.
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; hedef kiloya ulaşmaya 1-2 kilo kala böyle bir talep kabul edilmez. Bu nedenle yarışmacıların, yarışmaya giriş tarihlerinde "makul" bir hedef koymaları, ilgili takım kaptanının da üyeyi gözlemleyerek ve eğer gerektiğini düşünüyorsa revizeyi geciktirmeden yapması önemlidir.

böyle yazıyor o yüzden sanırım revize kilo yapamıyorsun

ben geçen hafta da artıdaydım sanırım bu 2 oldu. haftaya da artı da çıkarsam kendinize iyi bakın canlarım diyeceğim

***5.TAKIM 407.ETAP***

toplight (67,0/66,4/0,60/%0,90)
ozaly (60,1/59,9/0,2/%0,33)
ayda2kilogo(69,3/69,5/-0,2/-%0,28)
yuppe (60,2/60,1/0,05/%0,08) gecen hafta bildirimde bulunmamıştı 2'ye bölündü
morpapatyam(73,5/)
seyyah2806(60,0/60,7/-0,7/-%1,17)
esmerm91(77,2/)sabit
beyazkelebek85(74,7/73,7/1,0/%1,34)

sphinxlike(70,2/ )yeni üye başlangıç tarihi 16 mart başlangıç kilosu 75
5. TAKIM ORTALAMASI : % 0,15

BuRCuCuKkK 61,5/60/1,5/%2,44 (25 mart mezun olan üye)
deryalimm07 84/83,5/0,5/%0,60 (30 mart başlangıç)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…