Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sphinxlike 12 yi geçti kilo bildiriminde bulunmadı
morpapatyam 12 yi geçti kilo bildiriminde bulunmadı
arkadaşlar bu felaket sonuçtan sonra sizler ne diyeceksiniz bu kötü gidişata dur demek için sizlerin önerileri nedir lütfen herkes ten önerilerini duymak istiyorum

hm22 arkadaşımız kaptan yardımcısı idi ban lı olduğu için kk ya giremiyor callan da şu aralar bebeği yüzünden takıma fazla katkıda bulunamıyor bana yardımcı olacak arkadaşımız var mı 2. kaptan yardımcısı olarak

canım maalesef kendimize dikkat etmek zorundayız bu durum açıkcası 5. takım olarak bi,ze yakışmıyor
eve4t doğru söylüyorsun canım. bende öğlen arasında 5000 adım attım geldim. eşimi bi manyetical eliptical bisikletical almaya ikna edebilsem çok güzel spor yapacağım
msj:3

eve4t doğru söylüyorsun canım. bende öğlen arasında 5000 adım attım geldim. eşimi bi manyetical eliptical bisikletical almaya ikna edebilsem çok güzel spor yapacağım
msj:3
hergün mutlaka spor yapılacak bir dönem callan kontrol ediyordu eğer spor yapamamışsan 100 tane ip atlama ya da 10 squat yapılacak ok mi bebeğim
Selam kızlar.gününüz nasıl geçiyo? Ben yürüyüş e çıktım 1 saat tempolu yürüyüş yapcm , :)
sana kısaca ne diyelim tatlım ismin çok uzun geldi
sphinxlike altta seni de gördüm canım nerde kaldın listeye girecektin bu hafta

(70,2/70,7/-0,5/-%0,71)
Bildirimim geç oldu kaptancım bugün otobüs bileti aldım son sınava girdim vs. yoğundum yani. Bu haftada pek etkin değildim o kadar kilo verdim listeye girceğim zaman vize haftamı buldu.Benim süreyi 1 hafta uzatsak mı?

canım vizelerin bitti artık dimi artık senden daha fazla katılım bekliyoruz bu hafta eksi ile seni listeye alamıyorum tatlım ok mi? yaa daha önce de sormuştum nickin çok uzun sana kısaca ne diyelim

***5.TAKIM 407.ETAP***

toplight (67,0/66,4/0,60/%0,90)
ozaly (60,1/59,9/0,2/%0,33)
ayda2kilogo(69,3/69,5/-0,2/-%0,28)
yuppe (60,2/60,1/0,05/%0,08) gecen hafta bildirimde bulunmamıştı 2'ye bölündü
morpapatyam(73,5/)
seyyah2806(60,0/60,7/-0,7/-%1,17)
esmerm91(77,2/)sabit
beyazkelebek85(74,7/73,7/1,0/%1,34)

5. TAKIM ORTALAMASI : % 0,15
sphinxlike(70,2/70,5/-0,5/-%0,71 )yeni üye başlangıç tarihi 16 mart başlangıç kilosu 75

BuRCuCuKkK 61,5/60/1,5/%2,44 (25 mart mezun olan üye)
deryalimm07 84/83,5/0,5/%0,60 (30 mart başlangıç)

çok ağır kurallar koyalım desem o da insanı diyetten soğutuyor. ne yapabiliriz ki. şöyle bi şey olabilir. kalori sayma siteleri varya herkes onlara üye olup her yediğini tek tek yazıp paylaşabilir. o zaman ne kadar kalori alınmış ortaya çıkıyor. ben yazdığım zamanlarda çok daha dikkatli oluyordum. kalorimi aştığımda spor yapıp dengeliyordum. bayadır yazmıyorum kalori saymıyorum.
ip atlayınca gögüslerim sarkar diye korkuyorum. zaten zayıflıyoruz içleri boşalıyor bi taraftan da sarkmasınlar. squat da dizlerim acıdı. dizlere çok yük bindiriyor. menisküs filan oluveririm diye korktum yapmadım. şu bisikleti bi alabilsem.
msj:4

Ooof cok kotu ortalamamiz (
Onumuzdeki 6 hafta icinde ilk 3 e girmeliyiz ki notanin biri silinsin..
Neyse kaptanim hazirlariz listeleri beraber sen merak etme :)

Bence menu bildirmeme ozel iznini kaldiralim, yani suistimal edilmesin diye..

Belki mezun olmasina 1-2 kg kalanlar icin olabilir ama daha yolu cok olan herkes bildirsin.. Bu bnm onerim :)

Bir diger onerim de korse arkadaslar cok ciddiyim bu hafta surekli korse taktim ve cok acikmadim. Ne zmn korsemi cikardim buzdolabinin kilerin onunde buldum kendimi...

o zaman sen kendini yormayacak sakatlamayacak bir spor bulmalısın mekik olabilir mesela
like diyebilirsiniz kaptancımm eskiye döncem tekrar bugün son sınavdı
tamam like cım sana bundan sonra sadece sınav dönemi izin o zaman :)
Bence menu bildirmeme ozel iznini kaldiralim, yani suistimal edilmesin diye..

Belki mezun olmasina 1-2 kg kalanlar icin olabilir ama daha yolu cok olan herkes bildirsin.. Bu bnm onerim :)
kelebeğim erkencisin tatlım saat kaç şu an sizin orda?
bu arada kurallarımızda menü bildirme vardı kelebeğim ve herkes menüsünü bildirmek zorunda diye kuralları kabul etti
aydanın dediği gibi kalori sitelerinden bu işlem yapılıp kalori sayılabilir bak ayda cım sen örnek olarak başlat bundan sonra menü bildirmeme izni yok listede olan ve aday olan herkes menüsünü bildirecek

Kek ne kadar canim? Bir dilim mi? 1 topkek kadar mi?

beyazkelebek çok doğru diyosun..
dün yürüyüş yapcam dedim yapamadım..en doğrusu akşam girip yaptım diye yazmak..bunu da öğrendim:)

Iste bu :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kli-oruc-intermittent-fasting-diyetim.806088/
kızlar şu intermittent fasting diyetine bir göz atın
bana güzel geldi,belki uygulamak isteyenler olabilir

Anlamadim bu kizin naptigini bu bildigimiz oruc degil galiba cunku surekli bi seyler yemis.

Sabah 7:20, namaza kalktim daha dogrusu pek uyuyamadim zaten kiz surekli ama surekli emdi, emmese de yaninda yaticakmisim emzik gibi istiyor. Ustum basim acik her yerim agrimis.
Ok menu bildirimi icin ya tek tek ne yediklerini yazsinlar ya da toplam kalori bu fikir nasil?

Ooof cok kotu ortalamamiz (
Onumuzdeki 6 hafta icinde ilk 3 e girmeliyiz ki notanin biri silinsin..
Neyse kaptanim hazirlariz listeleri beraber sen merak etme :)
aynen çok kötü ortalamamız yaa

ben o kalori sayma sitesindeki geçmişimi sıfırladım. bugün yeniden başlıyorum kalori saymaya bakalım. akşam menü mü bildiririm.
msj:5

Kaptanm bi kere herks cok az paylasimda bulunuyo daha aktif olmali ki herks daha cok motive olalm..bir ikincisi yeni gelen arkadslar lütfen menülerini tam yazsnlar tek tek yaziyolar sabah sunu yedm öglen bunu yedm die biz tam anlayamiyoruz ki cok mu yemisler az mi yemisler..bir ücüncüsü herkes spor yapmak mecburiyetinde olsn hc spor yapamadm diyen 300 ip atlama cezasi verilsn.. herks menüsünü tam yazsn yaptigi kacamaklari veya aman bir kasik nasilsa diyp önemsemediqi ne warsa bile yazsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…