Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kelebek suan artidaym evet yarm kilo aldm cok uzgnm ama kendmi toparlama adina da hc bsy yapmk gelmiyo içimden

o zaman izin al bari canim 2 hafta sonra ekside cikarsin listeye girersin.. bu arada psikolojini de toparlarsin..
ya da bi sekilde kafani toparlamaya calis canim ne diyecegimi bilemedim..

ben bugun doktoruma mesaj atmistim kan testlerini tekrar edelim diye, o da ciddi miktarda kilo verdiyse ve gayret gosteriyorsan ancak o zaman bakariz demis, 5 mayis ta doktor randevum var o zamana kadar 71.5 olmak zorundayim.

Kan değerlerinde problem mi vardı cnm

ben de ben deeee, beni de unutmayın.
165 boyunda, 2 cücülü, 30 yaş bunalımına girmiş bir hatunum:)
2 gündür yoktum çünkü hayatım ev-okul-hastane üçgeninde geçiyor. yemek yemeye fırsat bile bulamıyorum nerdeyse.

bugünkü menüm:
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 1 salatalık
ara:1 sade kahve
öğlen:yok
ara:1/3 döner dürüm, 1 bardak ayran
akşam:yok
ara:belki az sonra şekersiz sütlü kahve

su:1,5 litre
spor:2 saat tempolu yürüyüş

cholesterol um yuksekti, ins kilo verince dusecek diye umit ediyorum....

250'nin üzerindeydi benim bir ara. diyet ve sporla güzel düşürdüm ben normale. 1 ay kadar önce şekerim bayağı sıkıntılıydı. açlık 116 çıktı. 3 haftadır buralardayım, 3,5 kilo gitti sayılır bu haftayla beraber. inşallah şekerimi düşürebilmişimdir...

Ben bu hafta iş de çok yogunum. Akşamları da kızım hasta onunla ilgileniyorum. Beni idare edin canım. Yarın öbür gün regl olacam.ödem depolamaya başladım.cumaya tartı ne olur bilmiyorum Opuldunuz ...

survey cim buyur gel valla biz de pek bi yalniziz... ayda cim kolay gelsin canim, is yogun olsun miden bos hehehe :) ben de regliyim ama eksi cikicam ins, sen de dikkat et canim tamam mi???
gamze cim ben de memnun oldumm...
rakibe savaslari baslasinnnn!!!
1. grup: kelebek esmerim kb
2. grup: callan burcucuk gamze
3.grup: kaptanim diger rakibelikler nasill? bilemedim.
herkes grubunu bulsun basliyoruz!!! hehehe ...

Bugun hiic acikmadim ve moralim de bozuk oldugu icin dunden kendimi alisverise verdim.

Is yogundu, ogle arasi da yemek yerine alisveris yapinca gecti.

Saat 2 ile 5.30 arasi 4 yesil elma yedim. Bolca kahve ictim, aksam limonlu soda ictim. Detoks oldu bana :)

Tarti var bir de ucunda o yuzden yarin da bu civar gitmek istiyorum.

su: 2 lt
spor: 2.7 km templu yuruyus ama ayni zamanda bolca yurudum ogle arasi, gun icinde vs.

Kendimi cok iyi ve motive hissediyorum :)))

Cars menum cok oldu bugun :/

5 hurma
10 findik

1/2 simit
1 yum
1.5 kk yy peynir
4 zeytin
Dom sal 2 ceviz

2 hurma 8 findik 1 kare bitter
2 salatalik
7 kucuk yesil erik
10 badem 1 elma

1 tbk bamya corbasi
1 tbk yogurt

8 badem
1 portakal

1 tbk tavuklu keskek
1 kucuk kase yogurt

Su 2 lt yapicam
Spor jillian 30 day shred level 1 ve level 2 toplam 1 saat cok yogun spor yapicam ins.

Dün kahvaltı
Yumurta salatalık 2 çatal darbelik biber kızartması
Öğlen dürüm çiğköfte
Akşam yemeyim dedim eşimin tabağından 3 çatal falan pilav aşırdım ve salata yedim
Akşam gelen şiddetli tatlı isteğine bu gece karşı koyamadım ve tiramisu yedim
Sporda
450 rep cardio +5butt+5abs

Yahu aylardır güya spor yapıyorum ama dün hamlamışım bacaklarım acıyor
Bu yeni Program pek fena

ay eridim bittim ama yaptim jillian level 1 ve 2 yi... level 2 level 1 e rahmet okutuyormus, neyse yaptikca kolaylasir heralde :) hadi ben yatiyorum, sizlere gunaydin bana iyi geceler :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…