- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.761
Merhaba bayanlar :))
Ne guzel hareketli takimimiz...toplight cim iyi gezmeler canim :) cumayi unutmadan ye hehe :)
Burcucuk cnm eve gelmenize cok cok sevindim hafi bklm bomba gibi menuler bekliyoruz senden :)
Esmerim nerelerde yaa??
Kubracim sen de memlekette dikkat et cok abartma, ok?
Lucida cim sinav sonrasi bomba gibi donmussun :)
Kimdi o ya blanche mi 400 kcal bilem yememis kiz sen degil miydin doktora gittim 1000 ye dedi diyen niye boyle yaptin kuzum ya yoksa lucida nin cuma menusu muydu o?
Kollontaicim olur oylecanim kurtarabildigin kar guzel olan kismindan itubaren yaz ki yazma aliskanligi bozulmasin :)
Hedefcim senin kcal miktari da iyi canim aynen devam :)
Bizim eski kizlar nerde ayda seyyah morpptym hadi bklm herkese guzel bi haftasonuu :)
Ya rakibem yeni barıştık diye üç gündür gezip yiyip içiyoruz. Bugün işe gitti bende çok yorgunum. Spor yapamıyor um üç gündür. Ama yarın aynı tempoya dönücem umarım.
aynen öyle bomba gibi döndüm umarım hep böyle gider :) o 400den az kalori benim olabilir canı bişe istemeyince yemedim napıyım hep zayıfların mı canı bişe istemicekMerhaba bayanlar :))
Ne guzel hareketli takimimiz...toplight cim iyi gezmeler canim :) cumayi unutmadan ye hehe :)
Burcucuk cnm eve gelmenize cok cok sevindim hafi bklm bomba gibi menuler bekliyoruz senden :)
Esmerim nerelerde yaa??
Kubracim sen de memlekette dikkat et cok abartma, ok?
Lucida cim sinav sonrasi bomba gibi donmussun :)
Kimdi o ya blanche mi 400 kcal bilem yememis kiz sen degil miydin doktora gittim 1000 ye dedi diyen niye boyle yaptin kuzum ya yoksa lucida nin cuma menusu muydu o?
Kollontaicim olur oylecanim kurtarabildigin kar guzel olan kismindan itubaren yaz ki yazma aliskanligi bozulmasin :)
Hedefcim senin kcal miktari da iyi canim aynen devam :)
Bizim eski kizlar nerde ayda seyyah morpptym hadi bklm herkese guzel bi haftasonuu :)
ne güzell gezmişsin zaten o sırada sporunu yapmışsındır sen rakibem gayet güzel yarın devammmm moral bozmak yok :)Ya rakibem yeni barıştık diye üç gündür gezip yiyip içiyoruz. Bugün işe gitti bende çok yorgunum. Spor yapamıyor um üç gündür. Ama yarın aynı tempoya dönücem umarım.
ya şimdi oruç tutmak iftarda kendini tutmak zor iş bişe demek istemiyorum ne desen haklısın derler ya sen de ne yesen haklısınCuma menum
Sahur
2 hurma
6-7 civari findik
2.5 dilim ekmek
1.5 kk peynir
5-6 ceri domates
1 kirmizi erik
Iftar kotu ama yazicam
1 hurma
2 yesil zeytin 1-2 catal peynir domates salatalik
2 pohaca
1 tabak sehriye corbasi
1 kasik kuru fasulye
1 tane kucuk yuvarlak kostebek pasta
1 ulker cikolatali gofret
Bu kadar sanirim kilerden baska seyler atistirdim mi bilemedim
Spor gun icinde 12 kat merdiven
30dakika kadar yuruyus
Su az heralde 1 lt
Cuma menum
Sahur
2 hurma
6-7 civari findik
2.5 dilim ekmek
1.5 kk peynir
5-6 ceri domates
1 kirmizi erik
Iftar kotu ama yazicam
1 hurma
2 yesil zeytin 1-2 catal peynir domates salatalik
2 pohaca
1 tabak sehriye corbasi
1 kasik kuru fasulye
1 tane kucuk yuvarlak kostebek pasta
1 ulker cikolatali gofret
Bu kadar sanirim kilerden baska seyler atistirdim mi bilemedim
Spor gun icinde 12 kat merdiven
30dakika kadar yuruyus
Su az heralde 1 lt
Canim koku yayilir tabi bizim ev bahceli o yuzden herkes bahcede bi seyler yapiyor ama apartmandayken daha zor olur sanirim. Ya da evin icinde yapabilirsin.
Kokulu bi sey yapinca kynvldem bildigin camasr yumusaticisini sulandirip kaynatiyor ocakta az bi sey kokukari goturuyor.
Itirafnamem
Simdi bayanlar beni topa tutacaksiniz biliyorum ama yazayim
Simdi sali gunu bizim misafirler vardi, onlara kucuk yuvarlak kostebek pastalar yaptim su bardasi ile keserek ustune 1 dlm muz krema ve kek kirintisi ile. Sali gunu yemedim su cay ictim sadece.
Ama carsamba gunu sabah 3 tane oglen 3 tane aksam 1 tane toplam 7 tane kostebek pasta yedim(((
Sonra geriye 5 tane kalmisti sanirim, 1 tanesini kizima yedirdim. Diger 3 taneyi de persembe gunu aksam yedim(( sonra da amanin cok siskoyum simdi hangi listeyi yapsam diye liste aramaya durdum. Hehe :)
Yani benim kilo almamin nedeni aslinda belli, kostebek olup cikmadigima sukretmeliyim..
Ha bi de kynvldmin yaptigi mercimekli koftelerden yedim persembe aksam sanirim 3-4 tane...
Bunlari yiyince normal yemek yiyemedim pek tabi ama sagliksiz ve cok kalori oldu
Bunun uzerine cuma ve cumartesi oruc tuttum ama iftari da pek iyi yapamadim.
Kuru fasulye 1 kasik sadece hedefcim :)
Tadını çıkardım da yemeğin de ucunu kaçırmasaydım iyi olacaktıHafta sonu herkescikler gezmelerde galiba.
Bizim tur erken bitti.
En büyük keyfim kahve içmek. :)
Ohh, iyi kutlamalar Kollontaicim. Tadını çıkarmışsın ne güzel.
Hedefcim aslinda gecen cumaya gore hafta basinda cok geliyordum zaten 74.7 filan gormustum ama bu dediklerim daha sonra oldu :))))
Neyse fazla geliyorsam bir sebebi var yani :))
Tadını çıkardım da yemeğin de ucunu kaçırmasaydım iyi olacaktı
bu hafta 65 görmek istiyorum artıııık ;(
tam gaz devam rakibem arada olur öyle :) ben de şimdi kalan sporumu yapıcam et yiyince şişkinlik oldu kendimden soğudum ya karnım büyüdü resmen acilen gitmesi lazımRakibem moral bozukluğu yokda spor yapamadım o kötü oldu biraz. bu hafta son hız devam edelim.
Bekunus ne kiiz? Yok ben oyle ilac almayi sevmiyorumben stres olunca direk wc ye cikiyorum zaten benim dogal bekunisim hehe :)
Ever onumuze bakiyoruuz :) olan olmus :)
Hedefcim senin rakibeler biraz az geliyolar istersen baska rakibe bulalim sana? Renia olabilir??
Deryalimm geliyor ama az biseycik yazip kaciyor :/
Anarkh de geliyo arada o da olabilir hala sana rakibe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?