- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.001
Deme ya imsevalcim.
Valla iyice moralim bozuldu.
Yuva buldum bir tane.
Eşim uyanamadı daha. O kalksın da silikon ile dolduralım etrafını diyorum.
Tek yuvada da bu kadar karınca var mıdır bilmem ama
Teşekkür ediyorum tek besinli diyetler oruç zamanı rahat yapılıyor.bende bolca hurma yemek istiyorum açlık zamanında sütüm azalmasın artsın diye...
ceviz ve hurma diyeti var gün içinde 14 ceviz 14 hurma yeniliyor sadece.
ben bunu yapan kişiyi tanıyorum iyi kilo vermişti.
eşim pek istemiyor şimdilik yapmamı güçten düşersem diye...
Birkaç gün alışma sürecinden sonra başlayabilirim belki :)
bugun ki menum
sabah
2 yumurtadan sucuklu kasarlı yumurta
3 kucuk dilim tb ekmegi
zeytin peynir domates biber azar azar yedim
toplam kalori 752
su 2 lt
0.5 lt yesil cay
spor
100 squat
100 mekik
Merhaba arkadaşlar
İki küçük çocuk annesi olaraktan ancak fırsat buldum yazmaya
30 yaşındayım üç yaşında bi kızım ve 8 aylık bi oğlum var
158 boyum kilom 70,4
Doğuma 86,5 kg ile gittim dopum sonrası beş kg gitti sadece
Sonrasında karatay diyeti ile 13-14 kg verdim ama artık almaya başladım çünkü çok iştahlıyım sürekli yenek aburcubur yiyorum
Kilomdan başta ben sonra eşim ikimiz de memnun değiliz
Motivasyonumu burada kazanacağıma vedesteklerinizle 55 kiloya ineceğime inanıyorum
Kızlar, karınca sorunumuz sanırım halledildi. Şimdilik ortada hiçbir şey yok.
Eşim saolsun, yuvalar konusunda derin araştırmalar yaptı ve ilaç+silikon ile tüm sorunu çözdü.
Üzerine ben çok huylanınca beni içeri gönderdi, her yeri süpürdü. Bir de üzerine ben uyurken yemek işlerini halletmiş ama saat geç olunca sadece karpuz yedim.
Bazen düşünüyorum, kime ne yaptım ben bu kadar iyi de bu adam bana aşık oldu diye.
Berbat başlayan günüm, güzel bir şekilde sonlanmış oldu böylece.
ben bugün bildiricem kaptanım oruç tutmadığım içineeeee hanımlar bugün cuma nerdesiniz muska dünden bildirdi imseval de öyle digerleri nerde kaldı ben listeyi daha sonra ekleyeceğim şimdi biraz oğlumla ilgileneyim dün akşam iftar öncesi ve şuanki kilom aynı 2 gündür wc ye çıkamıyorum evde olunca wc ye çıkarsam listeye o kilomu ekleyeceğim
***5.TAKIM 418.ETAP***
toplight (66/)
beyazkelebek85(72,8/) 2. kez bildirimde bulunmadı
kb196(72/)
deryalimm07(79,5/)2,kez bildirimde bulunmadı
kollontai (61,4/)
blanche_ea (59,7/)
servey(68,9/68,5/0,4/%0,58 )
hedef 38beden (82,4/)
muska77 (92,9/91,8/1,1/%1,18)
hmyr_19 (94,6/)
imseval (120,5/ )yeni üye başlangıç 2 haziran 120,8 kg hedef 90 kg
5. TAKIM ORTALAMASI :%
kızlar imseval ve 88 li güzel kilo verdilerse bugün listeye girecekler
Sevildiğini bilmek kadar güzel şey yok şu dünyada...Kızlar, karınca sorunumuz sanırım halledildi. Şimdilik ortada hiçbir şey yok.
Eşim saolsun, yuvalar konusunda derin araştırmalar yaptı ve ilaç+silikon ile tüm sorunu çözdü.
Üzerine ben çok huylanınca beni içeri gönderdi, her yeri süpürdü. Bir de üzerine ben uyurken yemek işlerini halletmiş ama saat geç olunca sadece karpuz yedim.
Bazen düşünüyorum, kime ne yaptım ben bu kadar iyi de bu adam bana aşık oldu diye.
Berbat başlayan günüm, güzel bir şekilde sonlanmış oldu böylece.
sahurumu da yaptım hala uyku yok bakalım ne zamsn gelecek bu arada sahurda 6 bardak su içtim gece wc ye talınırım heralde
eeeee hanımlar bugün cuma nerdesiniz muska dünden bildirdi imseval de öyle digerleri nerde kaldı ben listeyi daha sonra ekleyeceğim şimdi biraz oğlumla ilgileneyim dün akşam iftar öncesi ve şuanki kilom aynı 2 gündür wc ye çıkamıyorum evde olunca wc ye çıkarsam listeye o kilomu ekleyeceğim
tatlım mezun oldun darısı başımıza maşallah ne güzel mezun oldum diye salmamışsın
deryalim dan haber yok yaaaa
Silikon denemedim hiç bende yuva yoktu dışardan geliyorlardı işe yaradığına çok sevindim canım
14 ceviz ve 14 hurmaya bir de iki bardak süt ekle tatlım protein hiç yok çünkü.. böyle yaparsan daha iyi olur
Canım bence 750 caloriyi gün içine bölmelisin birden çok yükleniyorsun kahvaltıda 300 ü geçme bence
Erkenden farkedip önlem alman süper canım bence hedefine rahatlıkla ulaşacaksın
Canım allah nazarlardan saklasın sizi
ben bugün bildiricem kaptanım oruç tutmadığım için
Verdim tabisi
imseval (120,5/116,9/3.6/% 2.987 )
gecen hafta 61.4
guncel kilo 61.2
fark 0.2 kg
Sevildiğini bilmek kadar güzel şey yok şu dünyada...Hep böyle olun canımcım. Allah bozmasın..
kızlar kararlıyım bu hafta 59 olucam
hedef38beden canım benim biraz proteini arttırırsan daha rahat verirsin bir de sadece pazartesi ve perşembe günü protein günü yapabilirsin tabi bi rahatsızlığın yoksa proteinle alakalı
hedef38beden valla canım takıldım kaldım burda cok sıkıldım bu kilodan, spora yükleniyim artık napıyım cok rahatsız hissediyorum kendimi
ben de oyle top gibi hissediyorum kendimi boy da olmayıncaSen mi ben mi Kollontaicim?
Kendimi bildiğin basket topu gibi hissediyorum.
ben de oyle top gibi hissediyorum kendimi boy da olmayınca
selamlar,
Oncelikle ben tartilamadim bu sabah; o yuzden bildirimsiz gecin beni bu hafta
Dunku menume gelince :
Sabah: filtre kahve
Ogle : Biftekli salata + 2 hurma
Ara : 1 cilekli yogurt (light, sekersiz)
Ara : 1 kayisili yogurt (light, sekersiz)
Ara : 100 g karma kuruyemis(kuru uzum- kuru kayisi-kuruyemis-kuru incir gibi)
Aksam : 1 findik lahmacun, biraz coban salata, tavuk sis, 1 kadeh sarap
Su : 3lt su
Spor : Yapamadim dun cok isim vardi o yuzden aksam yemegim de gece kaldi; yemeyecektim ama erkek ark faktoru kirmak istemedim.
Ama hafif hissediyorum
canım kelebek işten ayrılmış yeni iş görüşmelerine gidip geliyormuş şu ara ev temizliğine takmış ramazanı evde geçirecekmiş hatırlatırım tekrar takıma gelmesi gerektiğini acaba whatsuptan bana haber verince gerek yok diye mi düşündüKaptanım, kelebek neden gelmiyormuş takıma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?