- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.941
sanki listemiz kısaldı ya bizim, yeni arkadaslar davet etsek :)
ideal kilomu hesapladım 45cıktıheralde kemiklerlm sayılır o kadar olsam ahahahhaa
kampinglerde dus tuvalet falan var tabi cok pimpirikliysen olmazbakalım biz planı yaptık 12 sinde baslıyo kamp kim tutar beni
ideal kilomu hesapladım 45cıktıheralde kemiklerlm sayılır o kadar olsam ahahahhaa
,sanki listemiz kısaldı ya bizim, yeni arkadaslar davet etsek :)
***5.TAKIM 420.ETAP***
toplight (65,7/65,3/0,40/%0,0,61)
kb196(72,4/) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
kollontai (60,5/60,2/0,3/%0,50)
blanche_ea (59,4/59,3/0,1/%0,17)
servey(68/ ) hamilelikten dolayı izne ayrıldı
hedef 38beden (81,5/ 81,1/0,4/%0,49)
muska77 (91,8/)
hmyr_19 (92,5/)
imseval (117,1/116,8/0,3/%0,26)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
callanpickney 58,1/58,3/-0,2/-%0,34
crknordk 68,5/ yeni üye başlangıç 17 haziran 70,4kg hedef 55 kg
ameliaa 79,4 yeni üye başlangıç 29 haziran 80,5kg hedef 55
shrylz 59 kg yeni üye
,
evet kızlar ben arada davet ediyorum ama maalesef düzenli olan çıkmadı sizde takip edin yakalayınca yeni üye davet edersiniz
evet canım vucudum sıkı, spor da yapıyorum bide benim gogusler 95Bence de yeni arkadaşlar gelsin. Hareket iyidir.
Demek ki sıkısın Kollontaicim.
Aaa sormadım ben sana.
Sınav sonucun nasıl?
evet canım vucudum sıkı, spor da yapıyorum bide benim gogusler 95yani o kadar zayıf olsam bi acayip olur, buraya foto yuklemek zor oluyo, yoksa foto atardım size. sınav sonucum istedigim gibi degil sozelde 19 bindeyim daha once girdigimde 8 bindeydim , sinema ve adalet bitirdim, heralde ogretmenlik faln yazarım bu sefer :)
Haklısın bazı zamanlar insanın evlilikle ilgili yardıma, bir fikre ihtiyacı oluyor :)Canım benim sende iyiki varsın ilk evlendigimizde hepimiz bocaladık sasırdık ne yapacagımızı, hem ben 6 yıl esimin ailesi ile oturdum allatan k.valide ve k.peder anlayıslıydı ben esime cam sildirirken k.validem guluyodu kıkır kıkır. Sen ayrı evdesin daha kolay cunku ondan baskasından yardım isteme luksun yok oda biliyo bunu.
Kilo veremediğime üzülsem mi yoksa almadığıma sevinsem mi bilemedim
Ama şu deftere kayıt olayına çok önem veriyorum inş işe yarayacak
Dün bu yazıyı yazdıktan sonra çamaşır asmam gerek dedim yardım edeyim dedi mutlu oldum :) Gizli üye oldu okuyo mu nehep senin ustunde olmaz ev isi, alıstır beklentiye de gir, ben evde yatıyorum bazen aksama kadar sabah bulasık yıkarken bana kızıyo niye bırak ben yıkarım diye, evin buyuk isini de onun izin gununde yapıyoruz, yani ben ev isini keyfim isterse yapıyorum, mutsuz olacaksan sakın yapma bırak ben yaparm der ve yapar da, ev isi paylasılmalı mutlaka !!!
Günaydın :)Herkese Günaaayyydııın !
Kaptanım tam iftardan önce yazsak olur mu kieee bugün çok sakin yaa kızlar nerde kübra muska hümeyra acaba
Tartıya inip çıkmakta bir yerde spor sayılmaz mı :) Bende çok yapıyorum daBen de bazen inip inip çıkıyorum ama ı-ıh olmayınca olmuyor.
Tartıya inip çıkmakta bir yerde spor sayılmaz mı :) Bende çok yapıyorum da
ya sıkılastı sadece ama kuculmedi istanbul uni dusunuyorum yine, bogazici gelmez muhtemelen, edebiyat yazarım :)Senin yeniliğin mi kaldı rakibem?
Eskidin artık.
Hiç fotoğraflarda belli olmuyor büyük oldu Kollontaicim.
Zayıflayınca küçülmediler mi?
Benim göğüslerim normalde küçüktü.
Kilo alınca onlar da büyüdü.
Hangi öğretmenlik var aklında?
Boğaz içi değil mi?
alıssın alıssın :)Dün bu yazıyı yazdıktan sonra çamaşır asmam gerek dedim yardım edeyim dedi mutlu oldum :) Gizli üye oldu okuyo mu nealışıcaz sanırım yavaş yavaş
Dün bu yazıyı yazdıktan sonra çamaşır asmam gerek dedim yardım edeyim dedi mutlu oldum :) Gizli üye oldu okuyo mu nealışıcaz sanırım yavaş yavaş
ya sıkılastı sadece ama kuculmedi istanbul uni dusunuyorum yine, bogazici gelmez muhtemelen, edebiyat yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?