- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.001
muskam çok güzel yazmışsın canım benim yaaBende oyleydim 114.8e nasıl ulastım sanıyosun. Ama ne olduysa bazı laflar kucuk gormeler gaza getirdi beni, benim esim manken gibidir. Arkamdan su adama su kadın yakısıyomu allah cirkin sansı versin dedi bi kız. Esim sen onun kesip ettıgı tırnak olamazsın diye kıza cıkıstı ama, bana olan oldu. Evde sabaha kadar oturdum dedimki ben olsam zayıf ve narin bir karım olsun isterim, tamam adam seviyo ama onunda icinde vardır oyle bi dusunce veee karar vardim tarih 27.02.2015 o ilk gun esim bile zayıflıcam dedigimde bi tebessum etti. Eminin icinden yaa tabii demistir. Su anda en buyuk destekcim oldu bugün yuruyemedim dedigimde hemen cıkalım deyip cocukları ayaklandırıyor. Ve en onemlisi eskiden bir cocugu yanına alıp onden giderdi artık cocukları onden gonderip elimi tutuyor. Belki ufak bisey ama hosuma gdiyor..
Ay cok yazdım yine bak iste sende dusun diye yazdım sen olsan cıtı pıtı zarif bi karın olsun istemezmiydin?
Sagol canım amacım 55 olmak neden olmasın dimi?Hayran kaldım sana muska, helal olsun. Ne kadar azimlisin bize de örnek oluyorsun. Eminim bütün kilolarından kurtulup, manken gibi olacaksın.
Bende oyleydim 114.8e nasıl ulastım sanıyosun. Ama ne olduysa bazı laflar kucuk gormeler gaza getirdi beni, benim esim manken gibidir. Arkamdan su adama su kadın yakısıyomu allah cirkin sansı versin dedi bi kız. Esim sen onun kesip ettıgı tırnak olamazsın diye kıza cıkıstı ama, bana olan oldu. Evde sabaha kadar oturdum dedimki ben olsam zayıf ve narin bir karım olsun isterim, tamam adam seviyo ama onunda icinde vardır oyle bi dusunce veee karar vardim tarih 27.02.2015 o ilk gun esim bile zayıflıcam dedigimde bi tebessum etti. Eminin icinden yaa tabii demistir. Su anda en buyuk destekcim oldu bugün yuruyemedim dedigimde hemen cıkalım deyip cocukları ayaklandırıyor. Ve en onemlisi eskiden bir cocugu yanına alıp onden giderdi artık cocukları onden gonderip elimi tutuyor. Belki ufak bisey ama hosuma gdiyor..
Ay cok yazdım yine bak iste sende dusun diye yazdım sen olsan cıtı pıtı zarif bi karın olsun istemezmiydin?
Aynen canım önemli olan başlamak zaten. Ki sen yarılamışsın bile zoru atlatmışsın. 55 çok yakın.Sagol canım amacım 55 olmak neden olmasın dimi?
Sagol canım olacak ins. Ayrıca osizin tatlılıgınız. Hem sinir oldugum ne biliyomusun aslında yuzum cok guzeldir, sırf sismanım diye cirkin dediler.Ya sen ne kadar tatli bir hatunsun muskacim, senin enerjin yeter :)
esin cok sansli bence de, ama eminim zayif muska daha da tatli olacaktir :) 59'a kadar devam!
Hadi insallah.ya ben de hedef koyacagim kendime ornegin 1 agustos'a kadar 56'lari gormek diye koyayim :)
Sagol kaptanım takıma geldigimde ilk artıda beni fırcalamasaydın cıvıyabilirdim.muskam çok güzel yazmışsın canım benim yaa
kübra bak tatlım örnek al muskayı
Sagol canım olacak ins. Ayrıca osizin tatlılıgınız. Hem sinir oldugum ne biliyomusun aslında yuzum cok guzeldir, sırf sismanım diye cirkin dediler.
Hadi insallah.
1 tanesi 8.7 kbay bu takim cok guzel oldu
simdiye kadar 480 kcal, 5 kb olmus.
oha baya iyiyim ama aksama karniyarik yiyecegim 2 tane planim o, sizce kac kb olur? :)
Eeee bende 6 gibi tekrar tartılayım belki 89 duz olur.
Dogru soze ne denir..Bence en onemli sey bir insanin enerjisi ve ic guzelligi. zaten dis guzellik de ona gore sekilleniyor.
Muskacim kilo sadece estetik bir sey degil, saglik icin cok onemli. Bence cok dogru bir yol secmissin, tebrik ediyorum.
O kizin ettigi ayip, guzel bir seye yol acmis kanimca; her serde bir hayir vardir dedikleri bu olsa gerek :)
bak sende işe yaradı ama kübrada işe yaramadı kübraa kübraa duy sesimizi ben eski kübrayı istiyorum azimli hırslıSagol kaptanım takıma geldigimde ilk artıda beni fırcalamasaydın cıvıyabilirdim.
toplight iyi olur kaptanım açlıktan bi kaç gr gider belki
muska77 Tebrikler maşallah sana bende irade yok başlıyorum hep yarım kalıyor oldum olası böyleyim
@kollontai yetişecegim sizeiradeli olacağım bu sefer
Bende oyleydim 114.8e nasıl ulastım sanıyosun. Ama ne olduysa bazı laflar kucuk gormeler gaza getirdi beni, benim esim manken gibidir. Arkamdan su adama su kadın yakısıyomu allah cirkin sansı versin dedi bi kız. Esim sen onun kesip ettıgı tırnak olamazsın diye kıza cıkıstı ama, bana olan oldu. Evde sabaha kadar oturdum dedimki ben olsam zayıf ve narin bir karım olsun isterim, tamam adam seviyo ama onunda icinde vardır oyle bi dusunce veee karar vardim tarih 27.02.2015 o ilk gun esim bile zayıflıcam dedigimde bi tebessum etti. Eminin icinden yaa tabii demistir. Su anda en buyuk destekcim oldu bugün yuruyemedim dedigimde hemen cıkalım deyip cocukları ayaklandırıyor. Ve en onemlisi eskiden bir cocugu yanına alıp onden giderdi artık cocukları onden gonderip elimi tutuyor. Belki ufak bisey ama hosuma gdiyor..
bak sende işe yaradı ama kübrada işe yaramadı kübraa kübraa duy sesimizi ben eski kübrayı istiyorum azimli hırslı
ben de öyleyim. irade ve ben yanyana çok komik görünüyoruz. bu sadece kilo konusunda değil her konuda böyleyim ben
ay canım valla yazını okurken gözyaşlarımı tutamadımeşin çok tatlı tepki vermiş çok özendim sana Allah'ım nazarlardan korusun benim nazarımdan da korusun
ben de ilk artık kararlıyım zayıflicam dediğimde aynı tebessümü gördüm eşimden.. annemin, en yakın arkadaşımın ve kayınvalidemin bakışını tarif etmem mümkün değil. her aklıma geldiğinde bir ok gibi saplanıyor boğazımaama unutyorum hep ben işte bunları, hep unutuyorum
1 tanesi 8.7 kb
unutmuyoruz seval cim unutturmayacağız sana ve hep birlikte başaracağız emin ol sen dikkat ettikten yapmayı istedikten sonra çok güzel vereceksin bu kilolarıben de öyleyim. irade ve ben yanyana çok komik görünüyoruz. bu sadece kilo konusunda değil her konuda böyleyim ben
ay canım valla yazını okurken gözyaşlarımı tutamadımeşin çok tatlı tepki vermiş çok özendim sana Allah'ım nazarlardan korusun benim nazarımdan da korusun
ben de ilk artık kararlıyım zayıflicam dediğimde aynı tebessümü gördüm eşimden.. annemin, en yakın arkadaşımın ve kayınvalidemin bakışını tarif etmem mümkün değil. her aklıma geldiğinde bir ok gibi saplanıyor boğazımaama unutyorum hep ben işte bunları, hep unutuyorum
azalmayacakÇok teşekkür ederim değer verip uğraştın ve bu yorumu yazdın.seni tebrik ediyorum Azmine hayran kaldım. çok haklısın benim eşim de çok fit evlendigimden beri ilk defa eşimin yanına kendimi yakistirmiyorum sağlık sorunları hamilelik hepsi üst üste gelince 76 kilo oldum daha 26 yaşında
Eşim hep destekçim oldu ama ben yarım bıraktım..takıma katılmadan önce diyetisyene bile gittim ama nafile
yalnız cidden gaza geldim inşallah şu anki duygularım azalmasın
evet acil olarak seval ve sana el atıyoruz kübracım artık bugün bir milat oldu hepimizeuçarak geliyorum kaptanımmmm
bundan sonra sasirtacagim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?