Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hergün 1 saat spor zor tatlım da senin için bekarlar için kolay ama evli çoluk çocuklular için zor onun yerine leslie 2 mile haftada 3 gün yapsın bi de herkesin menülerini ve mesaj sayılarını saysın
Menu ve msj saymak guzel cezaymıs, ama odul hafif olmalı yiyecek olursa -300 u +500 yapmayalım sonra..

Menu ve msj saymak guzel cezaymıs, ama odul hafif olmalı yiyecek olursa -300 u +500 yapmayalım sonra..
illa tatlı olmak zorunda deil ama dondurma blance ın dediği gibi hafif bir tatlı 2-3 top max dondurma veya 1 dilim baklava veya 1 kase sütlaç olabilir tatlı isteyenlere tuzlu isteyenler ne isterlşer mesela börek olabilir lahmacun olabilirama 1 porsiyon iftar ya da öğle yemeği yerine

hergün 1 saat spor zor tatlım da senin için bekarlar için kolay ama evli çoluk çocuklular için zor onun yerine leslie 2 mile haftada 3 gün yapsın bi de herkesin menülerini ve mesaj sayılarını saysın

hehehe ben bu cezaya varım bu haftanın mesajlarını sayıyorum ben şimdi.. zaten haftaya listeden başlayacak bu kural de mi

bende de ya hep ya hiç vardır canım ya hayatımda bişeyden bi lokma alıp bırakmışlığım yok

benim en sevdiğim tatlı tiramisu onu da dukan usulü yapıcam bu haftasonu canım istediğinde yicem akşamları

Ah evet bir dilim baklavaaa yada lahmacun supermis
Herkes kendini bilir tabii afiyet le ye

Ben kactım bu aksama yemegim yok ufak ufak baslayayım zafer sarhoslugu ile hic bi ise baskmadım, o isleride halledeyim. Menu bildirimi icin ugrarım gorusuruz.

Kızlar, ben yokken en güzel sohbetler olmuş.
Hay çok yasa sen hedefim sagol..

Amin canım gel 89 lar cok guzel.
Kızlar dun gece itibari ile 25 kilodan kurtulmus bulunuyorum hemde 4 ay 4 gunde....

Muskacım seni çok ama çok tebrik ediyorum.
kaç bedenden kaça indin?

muska77 lütfen lütfen lütfen nolur nolur danışmanım ol hedef38beden isimli rakibemi yenmem gerek lütfen nolur

Seval guzel kilo verince hedef beni doverse :) rakibeler ya..
Ayrıca seval isterse seve seve yardım etmeye calısırım.

Bak bak sen şunlara.
Üçü bir olmuş ben yokken haksız rekabete sokacaklar imsevalciğimle beni.
Neyse iyidir. Şekerim sen çok ver.
Ben de daha çook vermek için uğraşayım.

Selam kizlar, masallah 8 sayfa doldurmussunuz.

Ben bu sabah 59.3'tum.

-0.1 yani; ama iki gundur tuvalete cikmadim, ayrica regl de olacagim :)

Baya incelmis hissediyorum, bosuna acliktan kavrulmamisim :)

Haftaya çok güzel olacak desene Blanchecim.

Muskacım ne kadar güzel anlattın öyle bayıldım resmen hikayene ama eşini de tebrik ediyorum.
Ne güzel dönüp cevabını vermiş.
Sen de o kadar güzel hareket etmişsin ki 4 ayda 25 kg nedir yahu? Adam her ay 2 beden incelmiş bir eş görmüş resmen.

Eltin bir şey dedi mi Muskacım? Sen biraz daha anlatsana böyle şeyleri. Sıklaştıralım biraz.
Bu arada, bir arkadaş yazmıştı yukarıda ama kim unuttum.
Gerçekten harika bir enerjin var maşallah.

Duygularıma tercuman oldun canım arkadaşım bende eşimin yanında hoş görünmek istiyorum

***5.TAKIM 420.ETAP***
toplight (65,7/65,3/0,40/%0,61)
kb196(72,4/72,2/0,2/%0,28)
kollontai (60,5/60,2/0,3/%0,50)
blanche_ea (59,4/59,3/0,1/%0,17)

servey(68/ ) hamilelikten dolayı izne ayrıldı
hedef 38beden (81,5/ 81,1/0,4/%0,49)
muska77 (91,8/89,3/2,5/%2,72)
hmyr_19 (92,5/93/-0,5/%-0,54)
imseval (117,1/116,8/0,3/%0,26)
5. TAKIM ORTALAMASI :% 0,50

callanpickney 58,1/58,3/-0,2/-%0,34

crknordk 68,5/68,5 sabit yeni üye başlangıç 17 haziran 70,4kg hedef 55 kg
ameliaa 79,4 yeni üye başlangıç 29 haziran 80,5kg hedef 55
shrylz 59 kg yeni üye

Hümeyra kilo artışı hiç olmadı hemen kendine gelmen lazım ona göre

toplam kcal 793
toplam kb 70 gr

sabahh
2 haslanmıs yumurta
domates
1 kk peynir
1 dilim kızarmıs tb ekmegi

aksam
1.5 kase mercimek corbası
domates

su 2 lt
15 dk yuzme
1 saat yuruyus

muskacım kb puanımı hesaplar mısın sana cok zahmet veriyorum ama

Once soruna cevap vereyim basladıgımda 52 beden nefesimi kesiyodu simdi 48 bol geliyor..
Hicbisey demedi tebrik bile etmedi once kıpkırmızı oldu sonra benimle hic konusmadı ama k.valideme " geri alır onun vucudu musait" derken duydum. Bende cok beklersin deyip iceri gittim
Duygularıma tercuman oldun canım arkadaşım bende eşimin yanında hoş görünmek istiyorum
E hadi ozaman benden ala gazmı arıyosun ?
Kaptanım bu hafta anne yemekleri beni mahvetti 93 oldum tekrar özür dilerim.
Uzulme hadi rakibem su andan itibaren basla yarına ertelersen o yarın hic gelmiyor.
Ne demek tatlım, toplamda 39 olmus ekmek 5, domates 3, peynir 1, corba 27, domates 3

Menu bildirimi yapayım.
Sahur : 1 dl kız cavdar ekmegi (5)/ 2 yumurta (0)/ 1 tutam cecil peynir (0)
İftar : yarım pors. Domates corbası (3)/ yarım pors taze fasulye (3)/ salata (2)/ 2 minik tulumba tatlısı (9)
Toplam kalori 306/ toplam kb 22
Spor yok

ay corba ne cokmus oyleeee resmen cıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…