Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya arkadaslar zayiflamak cidden atla deve degil; biraz dikkat et sporunu yap gram gram da olsa gidiyor.

Dusunun her gun 0.1 kilo versen ayda 3 kilo eder; super bence acelemiz yok :)

Kizlar ben ekmegi kestim rahatladim.

Aslında öyle canım ama tatlı ve ekmeği çok seviyorum ben yediğim zaman ucundan bakıp bırakmıyorum abartiyorum sıkıntım bu iradesizligim bu konuda... tadına bak bırak dimi yok illa hepsini yiyecem

Bu sefer unutamadım ve benim isime yaradı o tebessumlerin ve sevgili elticigimin " sen zayıflayamazsın kızım 115 lerde geziyon" laflarını yedirmek istiyorum. Bu arada subattan beri gorusmemistik kvalideme iftara gittigimde dumura ugradı gıcık.
Motivasyonun azalınca basarı hikayeleri oku ve buzdolabının uzerine ilk evlendigin zamanki resmini as, istah kesxiyor garantili..

8.7 de cokmus ya ama napalim :)
Niye salata ve yogurt ile 1 tane yesen en fazla14-15 eder oda guzel olur sabahtan kb azdı sende zaten. Pilav yeme yeter.
kızlar bu hafta en az herkes 300 gr versin veremeyen bir ceza alsın varmısınız ?en fazla verene de bir ödül olsun
Ben varım...
Aslında öyle canım ama tatlı ve ekmeği çok seviyorum ben yediğim zaman ucundan bakıp bırakmıyorum abartiyorum sıkıntım bu iradesizligim bu konuda... tadına bak bırak dimi yok illa hepsini yiyecem
Ah tatlıda bende oyleyim bi yontem buldum kucuk bi lokma agzıma atıp brovni reklamındaki hatun gibi yavasca tadını cıkarıyorum sonra 1 bardak su yuvarlıyorum ikinci lokmayı anca yiyosun.

pilav yemem de salata diye dusunmustum yogurt daha mantikli gercekten de. Aksam kosmayi da dusunuyorum bakalim :)

Ben şimdilik çıkıyorum arkadaşlar
akşama kadar birsey yiyemiyorum zaten :)
İftara davet edildik orda ikramlardan azar azar alırım ve gelince size yazarim
hepinize çooook teşekkür ediyorum iyiki varsınız
Sende iyiki varsın az az ye ve kimseye diyetteyim yiyemem deme. Midem fena de..
pilav yemem de salata diye dusunmustum yogurt daha mantikli gercekten de. Aksam kosmayi da dusunuyorum bakalim :)
Hem salata hem yogurt yiyebilirsin ben ikisini birden hesapladım.

o zaman hiç tatlı yeme canım. İlk motton bu olsun. İstersen en sevdiğin tatlıdan bugün son bir kez ye ve istediğin kiloya inene kadar tatlı yemeyeceğine söz ver. Bu arada en sevdiğin tatlının ne olduğunu söylersen sana rahat rahat yiyebileceğin bir versiyonunun tarifini bulabilirim

Gerçekten bu hayatta bir kadının en büyük düşmanı yine bir başka kadın oluyor ben gerçekten kadınların bu birbirlerine yaptıkları şeylerden nefret ediyorum ya..

pis gıcık şirret gacılar

Sakın oyle bi yasaklamaya gitmeyin kızlar, nasıl oldugunu anlamadan tatlı ya dalmıs bulursunuz kendinizi, bi lokma bi bardak su kesmedimi bidaha yapın ama tamamen kesmek canavarı azdırıyor.
İmsevalcim o gıcıgın yuzunu gormenizi isterdim, hala aklıma geldikce keyfim duzeliyor.

ay muskacım herkese gereken cevabı ne guzel vermissin, 25 kilo ne demek yaa :)
bende ilk basladıgımda kimse inanmamıstı simdi herkes ne guzel olmussun diyo :) tam gaz devam

Uuuuff 1 saat spor beni asar ama yuruyusu spordan sayarız derseniz oluuuur.

hergün 1 saat spor zor tatlım da senin için bekarlar için kolay ama evli çoluk çocuklular için zor onun yerine leslie 2 mile haftada 3 gün yapsın bi de herkesin menülerini ve mesaj sayılarını saysın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…