- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.481
evde ne malzemelerin var onu söyle sana yemek söyleyelimbu arada kızlar akşam ne yesem önerilerinizi bekliyorum aklıma gelmiyor ne yapsam denediğiniz diyet yemekleri olabilir.
Haklısın valla sabah başlıyorum bende öyleyse aç olarak bi tartilayim sabah bakalım kaç çıkacağım...bayramdan hediye kaç kg kaldı2 gun 2 gundur, ctesi baslayacagina yarin basla.
simdiye kadar erteledik erteledik de ne oldu :)
tatlım tüm günlük menünü yazarsan daha iyi olur akşama ne yemek dişünüyorsunMerhaba kızlar sabah kahv. 1 dilim ekmek ,domates, salatalık, 1 kk beyaz peynir az yağ lı tavada yumurta, çay.ara 2 armut ,öğle bir kase kısır.
Evdeki sebzeleri kizartmalik doğrayıp firina sürüyorum ya da tavada soteliyorum sarımsaklı yoğurtla çok güzel oluyorbu arada kızlar akşam ne yesem önerilerinizi bekliyorum aklıma gelmiyor ne yapsam denediğiniz diyet yemekleri olabilir.
kendine telkin edersen oluyo ben başardıysam herkes başarır abartmıyorum bi günde yediğim ekmek 3 somundan fazlaydı bi börek yaptıgımızda en az 4 d börek yerdim
çok geçmiş olsun kaptanım inşallah ciddi bişey değildircanım kolay gelsin sana şimdiden kızının doğum günü kutlu olsun
kızlar sabahtan beri gelemedim kusura bakmayın sabah küçük oğlanı dr a götürdüm ant başladı dr onu kreşe bıraktım işyerinde bikaç iş vardı onları halledip cildiryeye gittim bayram öncesi olan alerji dediği dr un şeyler geçmemişti geçmezse bayram sonu tekrar gel demişti dr hastaneye yönlendirdi bacağımdan biyopsi aldılar önce lokal anestezi verip pek tadım yok anlayacağınız pek diyet de kalmadı bu arada pinterestte bakınırken bişey buldum türkçe sitelerde pek bişey yok jillian micheal detoks içeceği diye normal yemene devam edip bu içeceği içiyormuşsun 1 hafta 1 haftada 2-3 kg kayıp varmış detaylı olarak okuyup kendimde uyguladıktan sonra sizlerle de paylaşacağım haberiniz olsun
çok yoğunum iş yerinde arkadaşlar başımı kaldıramıyorum devamlı su içiyorumm ve wc ye gidiyorum
regli siz bana sorun valla ellerimi yiyecegim neredeyse :)
Peki ekstra kahve ictin mi?
Ya bence kahveden bir sey olmaz :)
Lutfen onumuzdeki gunlerde herkes burada olsun diyette olacagim :)
4 kaşık sebze yemeği 1 kase yoğurt, 1 adet kozlenmis patlican yağsız salata azcık ekmek.tatlım tüm günlük menünü yazarsan daha iyi olur akşama ne yemek dişünüyorsun
Canım iştahını bastırmak için yaptığın birseyler var mı.benim de istahla ilgili sorunlarım var.benimde iştahım çok bu aralar, regl olucam ondan herhalde
genelde süt içiyorum, badem, ceviz, leblebi falan yiyorum canımCanım iştahını bastırmak için yaptığın birseyler var mı.benim de istahla ilgili sorunlarım var.
evde ne malzemelerin var onu söyle sana yemek söyleyelim
Evdeki sebzeleri kizartmalik doğrayıp firina sürüyorum ya da tavada soteliyorum sarımsaklı yoğurtla çok güzel oluyor
moral oldu bana çok sağol canım
çok geçmiş olsun kaptanım inşallah ciddi bişey değildir
kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?