Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kendine telkin edersen oluyo ben başardıysam herkes başarır abartmıyorum bi günde yediğim ekmek 3 somundan fazlaydı bi börek yaptıgımızda en az 4 d börek yerdim

moral oldu bana çok sağol canım

çok geçmiş olsun kaptanım inşallah ciddi bişey değildir

çok yoğunum iş yerinde arkadaşlar başımı kaldıramıyorum devamlı su içiyorumm ve wc ye gidiyorum

kolay gelsin

Peki ekstra kahve ictin mi?

Ya bence kahveden bir sey olmaz :)

İçmedim Blanchecim.
Facebook gruplarında, ilk hafta ekstra kahve içinde kilom çok az gitmişti sonraki hafta 2 tane ile sınırladım çok gitti tarzı yorumları okuyunca ben de 2 ile sınırladım.

Lutfen onumuzdeki gunlerde herkes burada olsun diyette olacagim :)

Ben yokum ama kalbim sizinle.
Yine girerim arada da az olur.

Menum
sabah gec kalktim
yumurta peynir zeytin domat salatalik pismis biber. az da tavada sade et
bir hurma iki kasik harnup
arada 4.5 saatlik yolculuk sadece suu
aksama dogru sebzeli tava yemegi az pilav cacik
aksam
cay iki tane kivrim tatli...
bir ay daha evden uzaktayiz mumkun oldugunca en gerekli seyleri yiyom tatliyi pekmez ve hurma ile gecistrmeye calisyom cikolata sevenlere harnup pekmezini tavsiye ederim

Herkese iyi akşamlaaar

Menüm

sabah: 2 light ekmek, salatalık, domates, tereyağı,tulum pey, beyaz pey, 1 bardak tek şekerli çay, 2 bayram şekeri, tavada yumurta

ara : birkaç leblebi

öğle: 3 kaşık bamya

ara : 1 bardak ballı, tarçınlı süt, birkaç ceviz içi ve iç badem

akşam: 2 tabak kuskuslu tavuk çorbası

40 dakikalık orta tempoda yürüyüş

ara: az şekerli türk kahvesi, 1 tane badem şekeri, 1 tane antep şekeri

41859919, member: 60804"]ben ızgara balık yada fırında balık yapacapğım yanında salata ile[/QUOTE]

evde ne malzemelerin var onu söyle sana yemek söyleyelim

Evdeki sebzeleri kizartmalik doğrayıp firina sürüyorum ya da tavada soteliyorum sarımsaklı yoğurtla çok güzel oluyor

moral oldu bana çok sağol canım

çok geçmiş olsun kaptanım inşallah ciddi bişey değildir

kolay gelsin

hepinize teşekkür edeim akşam yejegini hallettim evde 3 tane çocuk olunca sadece kendime gõre yemek pişiremiyorum ki eşimde çok yemek seçer ama şu fırında sebze iyi fikir ondan yapabilirim

Kimseler de yok bugun ya ben de bir aciktim bir aciktim zaten reglim cok siddetli geciyor anlamadim ben de. Cok fazla kanamam var, neyse artik.

Ben bir de bugun 18 km'ye yakin yol yurumusum :)

Benim bugun yine kahvalti ve aksam yemegim yok.

Ogle yemeginde kajulu izgara tavuk ve az biraz firin patates yedim.

Sonrasinda da 4'e kadar yaban mersini ve findik atistirdim aksama kadar ama baya atistirdim cunku reglim sagolsun beni durtup durdu.

Aksam da yurudum durdum, suyum da 3 lt olmustur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…