- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.521
Diş ağrısı blanche cim çok fenayım, uyku haram oldu vallahi
Gittim canım ilaç kullanıyorum.gittin mi doktora?
Gittim canım ilaç kullanıyorum.
Öyle yapıyorum :)gecmis olsun, krizi firsata cevir bence ve az ye sivi beslen falan :)
canım bana da çinden bir arkadaşım getirmişti henüz kullanamadım ama çok şeye faydalı imişarkadaşlar ben bu goji berryi yeni aldım,
migrosta tesadüfen gördüm.
bir yerlerde okumuştum, işe yarıyor diye,
kullanan bilgisi olan var mı.
bir de bunlar bayağı küçük küçük,
başka yerde de görmediğim için bilmiyorum,
böyle mi olurki?
hümeyracım geçmiş olsun canım yaaTşk ederim canım arkadaşım. Üç dört gündür dayanılmaz bir diş ağrısıyla mücadele ediyorum. Yirmilik diş apse yaptı. Korkunç birşeymiş
Çok ama çok geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli kullanTşk ederim canım arkadaşım. Üç dört gündür dayanılmaz bir diş ağrısıyla mücadele ediyorum. Yirmilik diş apse yaptı. Korkunç birşeymiş
günaydııınn
evet dukan yapıyorum.
heyecanla her sabah tartılıyorum ve güzel gidiyor.
Tşk ederim :)Çok ama çok geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli kullan
Canım genellikle sebze ağırlıklı oluyor benim. Ya da protein ağırlıklı. Salata mutlaka oluyor :) Ekmek yemiyorum. Kalorisi az oluyor. Yeşil mercimekli bulgur pilavı yiyebilirsin Yemeğin yanında. Doktor Önermişti :)
Yoğurt küründen fayda gördünmü?herkeze günaydın çok severim yeşil mercimekli bulgur pilavını
dün gece menümü yazarken bebeğim uyandığı için yollayamadım mesaj kısmında yazılı şekilde kalmış şimdi yollayım bari
Bu gün ki menüm
Sabah yeşil çay ve 3 adet form kraker
Õglen
6 parça tavuk göğüs etinden ızgara ve ayran salata
akşam
kırmızı et kızarttım döner gibi ama çok az yağlı küçük bi kaç parça ondan barul ve 4 yemek kaşığı makarnayı karıştırıp salata gibi yaptım yedim gece yatarken de yoğurt kürü
Bende yoğurt kürü yapmak istiyorum ama limonu unutuyorum almayıYoğurt küründen fayda gördünmü?
günaydınlarrrr
canım bana da çinden bir arkadaşım getirmişti henüz kullanamadım ama çok şeye faydalı imiş
hümeyracım geçmiş olsun canım yaa
Bi soda limon yoğurt kuru var.Bende yoğurt kürü yapmak istiyorum ama limonu unutuyorum almayı
Kızlar günaydın bu arada bir garip hallerdeyim gruba çok giremiyorum. Yeni gelen bütün arkadaşlar hoşgelmiş, sefa getirmiş :)
ben de bır ara yapıp kilo vermiştim..harikasın canım bırakma sakın..ben de baslasam tekrar güzel olcak ama meyve olmaması canımı sıkıyor :)
sabahki menüm
1.5 kk beyaz peynir
6 adet zeytin
1 adet domates
ara
1 adet medine hurması
1 adet ceviz
Kimseler de yok bugun ya ben de bir aciktim bir aciktim zaten reglim cok siddetli geciyor anlamadim ben de. Cok fazla kanamam var, neyse artik.
Ben bir de bugun 18 km'ye yakin yol yurumusum :)
Benim bugun yine kahvalti ve aksam yemegim yok.
Ogle yemeginde kajulu izgara tavuk ve az biraz firin patates yedim.
Sonrasinda da 4'e kadar yaban mersini ve findik atistirdim aksama kadar ama baya atistirdim cunku reglim sagolsun beni durtup durdu.
Aksam da yurudum durdum, suyum da 3 lt olmustur :)
herkeze günaydın çok severim yeşil mercimekli bulgur pilavını
dün gece menümü yazarken bebeğim uyandığı için yollayamadım mesaj kısmında yazılı şekilde kalmış şimdi yollayım bari
Bu gün ki menüm
Sabah yeşil çay ve 3 adet form kraker
Õglen
6 parça tavuk göğüs etinden ızgara ve ayran salata
akşam
kırmızı et kızarttım döner gibi ama çok az yağlı küçük bi kaç parça ondan barul ve 4 yemek kaşığı makarnayı karıştırıp salata gibi yaptım yedim gece yatarken de yoğurt kürü
Yoğurt küründen fayda gördünmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?