Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya bana cok iyi geldi bu diyet ama kizlar aklinizda olsun diyetin kurali 'az yemeyeceksin'.

gunluk alacagin 1200 kaloriyi o aralikta alacaksin yani, ne kadar saglikli kalori alirsan o kadar da etkili olur tabii.

az aldigin zaman vucut kendini korumaya aliyor, o arkim mesela oglen normal tabldot yemegini(o pilav falan da yiyordu ama bence yemesek daha iyi) yiyordu, bir de saat 3-4 gibi 100 gram findik, fistik ezmesi falan yiyordu. Bunlar da yag yakmaya yardimci seyler mesela.

Bence kb hesabi + IF cok mantikli ve saglikli ve surdurulebilir.

Fakat az kalori almayacaksiniz, yoksa metabolizmaniz zayiflar ve zaten surdurulebilir bir sey olmaz.

Atiyorum 2 haslanmis yumurta ve azcik peynirle olmaz yani, insan gibi yiyeceksiniz.

bassaglıgınız icin cok tesekkurler hepinize kızlar, urfadaki olayı duymussunuzdur, universiteden 3 arkadasım vefat etti orada onların cenazesi vardı

aaaa migrosta goji berry var mıymış

hemen bugün gidip bakayım

dukan güzel verdirir

muhakkak tamamla sakın bırakma sakın kaçamak yapma inan pişman olmazsın

ayy çok istekliyim,
siz böyle dedikçe hiç bırakasım gelmiyor, inşallah tamamlayacağım.

migrosa yeni gelmiş herhalde,
daha önce hiç görmemiştim,
çubuk tarçın ararken tesadüfen gördüm.

jillianı hep denemek istemiştim
kaçıncı aşamadasın?

bassaglıgınız icin cok tesekkurler hepinize kızlar, urfadaki olayı duymussunuzdur, universiteden 3 arkadasım vefat etti orada onların cenazesi vardı

Deme ya Kollontaicim.
3 kişi bir de.
Tekrar başın saolsun.

@kb196 nerelerde acaba? :)

gelse de diyeti nasil gidiyor ogrensek :)

hedef38beden ya isvec'ten sonra verdiklerini korumani da saglar, ayrica tatilde de uygulanabilecek bir diyet IF.

Dimi ya aslında uygulayabilirim.
Ben işlerimi bir halledeyim de araştırayım bunu bugün.

öğlen menüm
iki haşlanmış yumurta
domates salatalık dereotu marullu salata
şekersiz çay

ama biraz önce işyerinde arkadaşlar çiğ köfte dürüm söylemiş
ekmeğini yememek için etrafını soyup yedim

1200 kalori %40 kb %30 pro %30 yağ alman gerekiyormuş. Eğer ağır sporlar yapıyorsan kb yi arttıracakmışsın

valla ağır değil hafif spor bile yapmıyoruz

benim fatsecrette kalori üst sınırım 1200

ay canım başın sağolsun ya çok üzüldük hep

Canım beslenme zamanlarını biraz anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…