- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.581
Ben de 16/8 lik dilimi beğendim. kış için 10-18 yaz için de 12-20 aralığı çok ideal.
gerçekten iştah problemimiz var grupça. ve bu benim problemimi çözer bence..
bir de eğer kaçamak yapacak olursam bu aralıkları seçerim. tabi "hurraaa serbest lan ye onu da ye bunu da ye hadi çabuk..." olmamam lazım
kızlar merhaba, vu sefer kesin geldim, cenaze vardı, ev isleri is derken ancak duzene girdim, gecmisi okuyamadım, duzenli burdayım artık
Canlarım geçmiş msjları okudum tepki göstereceğim bişey çarpmadı gözüme :) harika gidiyorsunuz
Kahvaltı
1 porsiyon Menemen
2 dlm kızarmış beyaz ekmek
4 zeytin
1 üçgen peynir
Şekersiz çay
Öğle
Sabah o kadar yedim ki :S öğle sadece 1 kase yoğurtun içine salatalık doğrayıp yiyeceğim.
Akşam
Tavuk salata
Jillian + 2 litre su
bassaglıgınız icin cok tesekkurler hepinize kızlar, urfadaki olayı duymussunuzdur, universiteden 3 arkadasım vefat etti orada onların cenazesi vardı
@kb196 nerelerde acaba? :)
gelse de diyeti nasil gidiyor ogrensek :)
hedef38beden ya isvec'ten sonra verdiklerini korumani da saglar, ayrica tatilde de uygulanabilecek bir diyet IF.
kızlar merhaba, vu sefer kesin geldim, cenaze vardı, ev isleri is derken ancak duzene girdim, gecmisi okuyamadım, duzenli burdayım artık
bassaglıgınız icin cok tesekkurler hepinize kızlar, urfadaki olayı duymussunuzdur, universiteden 3 arkadasım vefat etti orada onların cenazesi vardı
ya bana cok iyi geldi bu diyet ama kizlar aklinizda olsun diyetin kurali 'az yemeyeceksin'.
gunluk alacagin 1200 kaloriyi o aralikta alacaksin yani, ne kadar saglikli kalori alirsan o kadar da etkili olur tabii.
az aldigin zaman vucut kendini korumaya aliyor, o arkim mesela oglen normal tabldot yemegini(o pilav falan da yiyordu ama bence yemesek daha iyi) yiyordu, bir de saat 3-4 gibi 100 gram findik, fistik ezmesi falan yiyordu. Bunlar da yag yakmaya yardimci seyler mesela.
Bence kb hesabi + IF cok mantikli ve saglikli ve surdurulebilir.
Fakat az kalori almayacaksiniz, yoksa metabolizmaniz zayiflar ve zaten surdurulebilir bir sey olmaz.
Atiyorum 2 haslanmis yumurta ve azcik peynirle olmaz yani, insan gibi yiyeceksiniz.
BAŞIMIZ SAĞOLSUN canımkızlar merhaba, vu sefer kesin geldim, cenaze vardı, ev isleri is derken ancak duzene girdim, gecmisi okuyamadım, duzenli burdayım artık
Canım beslenme zamanlarını biraz anlatırmısınya bana cok iyi geldi bu diyet ama kizlar aklinizda olsun diyetin kurali 'az yemeyeceksin'.
gunluk alacagin 1200 kaloriyi o aralikta alacaksin yani, ne kadar saglikli kalori alirsan o kadar da etkili olur tabii.
az aldigin zaman vucut kendini korumaya aliyor, o arkim mesela oglen normal tabldot yemegini(o pilav falan da yiyordu ama bence yemesek daha iyi) yiyordu, bir de saat 3-4 gibi 100 gram findik, fistik ezmesi falan yiyordu. Bunlar da yag yakmaya yardimci seyler mesela.
Bence kb hesabi + IF cok mantikli ve saglikli ve surdurulebilir.
Fakat az kalori almayacaksiniz, yoksa metabolizmaniz zayiflar ve zaten surdurulebilir bir sey olmaz.
Atiyorum 2 haslanmis yumurta ve azcik peynirle olmaz yani, insan gibi yiyeceksiniz.
ahhh bende yapabilsem spor çok sey farkedecek yawwwwwkızlar öğleyin yürüdüm ama bu sıcakta çok zor oldu yaa hızlı tempoda yürüyemedim yavaş tempoda bi 4-5 km civarı yürüdüm
jillianı hep denemek istemiştim
kaçıncı aşamadasın?
Vavvvv jiliana başlamak için bi neden dahaCanım ben bundan 5-6 ay önce başlamıştım ilk 2 ay yaptım. 2 Aşama yaptım ve o kadar incelme oldu ki. 42 bedendim. Şimdi 38. Şimdi tekrar başladım yapmaya 1. Seviyeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?