Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar elma diyetine mi başlıyorsunuz bakayım anladığım sadece kahvaltı oluyor sonra acıktıkca elma ya da marul ve salatalık mı yiyoruz?neyse ki kahvaltı var yoksa yapılmaz bu diyet sanki.bayram sonrası bende denesem mi bilemedim sonuclar bayağı iyiymiş :)

bir ara da 13.takımdayken kızlar pirinç lapası diyeti yapıp çok güzel kilolar vermişlerdi ben yapamamıştım onu tadı berbattı cunku.deneyin isterseniz..

cnm afiyet olsun..sporun ne güzelmiş.bana spor yapmak hala yasak sadece 20 dk yürüyüşüm var şimdilik..bende bir başlasam squat dumbell fln ne güzel olurdu ..

cnm afiyet olsun..sporun ne güzelmiş.bana spor yapmak hala yasak sadece 20 dk yürüyüşüm var şimdilik..bende bir başlasam squat dumbell fln ne güzel olurdu ..
dur cnm iyileş yaparsın merak etme,yürüyüş de harika bir spor,çok sıkılaştırıyor,kilo vermeyi kolaylaştırıyor,hem de bıktırmıyor

slm kizlar evi temizliyorum kirklicam insallah kiuzular izin verdikce
sabah bisey yiyemedim oglrnde patlican felan kozledim yedim kilom azicik faxla cikti 57.8

Kızlar günaydınn
An itibariyle karaya yeni ayak bastım 2 gündür teknedeyim tel zaten düzgün çekmiyor. Suriye sınırındaydık resmen :)

Valla kilo durumum ne bilmiyorum. Teknede hem antakya yemekleri yedim hem de dalış yaptım. Birbirini dengeledi mi ondan da emin degilim :)

Yarın durumu bildiririm. Memlekete geçiyorum şuan. Yola cıkıyoruz.

yüzme harika kilo verdiriyor. dengelemis olabilir?

kızlar dün tartıldığımda 60.9 çıkmıstım ama bugun 61.8 idim. Regl oldum ondan kaynaklana bilir? Ağrıdan öluyorum misafirler sürekli gün değistiriyor. ne zaman gelirler bilmiyorum. Memlekete de geciktik. Ben hazırlıklarımı tamamlıuyorum. Bu aralar pek giremeyebilirim. Kusura bakmayınn..

Kızlar merhabalar :)
Bugün baya şişlik var 400 gr fazla çıktım tartıda. Elma diyetine başladım bakalım :)

Menü

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 kızarmış kepek ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
Domates

2 saatte bir yeşil elma yiyeceğim sonrasında.

Yeşil çay ve 2 litre su :)

45 dk tempolu yürüyüş ( Koşu bandı)
Callanetics 2 saat

3 gün böyle tempolu geçecek. Hadi bana kolay gelsin :)

kızlar selamlar, iki gundur dugun alısverisindeyim yorgunluktan bittim :) ama cok keyifliydi
ohh keyifli geçmesine sevindim.
günaydınnn
kızlar cuma kilom:60,3
pazartesi:59,9
hadi 6ları bir daha görme inşallah.
bizim ilk günümüz, tavsiye için erken ama, sonuçlar ortada.
bir ara da 13.takımdayken kızlar pirinç lapası diyeti yapıp çok güzel kilolar vermişlerdi ben yapamamıştım onu tadı berbattı cunku.deneyin isterseniz..
pirinç lapası arada 1gün yapardım ama, 3öğün yiyemiyordum.
sabah kahve, öğlen pirinç lapası salata ile günü tamamlıyordum,
ödem atmaya yarıyordu gerçekten.
belki bayram dönüşü yine yaparım.
slm kizlar evi temizliyorum kirklicam insallah kiuzular izin verdikce
sabah bisey yiyemedim oglrnde patlican felan kozledim yedim kilom azicik faxla cikti 57.8
aklına getirmek istemem ama, merak ettim
fare ne oldu?
firsat oldukca spor yapicam bu hafta kismet olursa insallah
temizlik, hazırlık, koşturma yeterince spor oluyor.
bu ara ben ekstra spor yapamıyorum.
inşallah dengelemiştir.
misafirler erteliyorsa, fırsatı değerlendir, elma diyetine başla.
tatlı isteğini de yok eder üstelik.

nasıl gidiyor,
ben 2 elma yedim.
şimdilik çok rahatım.

yeşil çay içemiyorum ya,
yerine yeşil kahve içeceğim.

Ben geç uyandım canım biraz :) gayet iyi gidiyor hiç acıkmadım. Bide şu aralar yemek yiyesim yoktu iyi oldu bu diyet.

bu arada sabah kaç kilo çıktığımı utancımdan yazamıyorum.
tam 1,5kg fazla çıktım.
okadar mı yedim bilemiyorum yaa

Canım bende fazla çıktım bugün. Niye böyle oldu anlamadım
İnşallah ödemdir ya. Callanetics yapcam şimdi sonra 6 gibi 45 dk koşubandı yapıcam. 3 günün sonunda kilo ve basen ölçümü yazıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…