- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.661
benim de ağız tiryakiliğim var :)kızlar bana bir haller oldu ameliyat olduktan sonra..stresliyim acaip su sıralar karnım aç değil ama ağzım boş durmuyor.kilo vermem gerekirken alcam bu gidişle.bugün diyete basladım tekrar.65 olmam lazım en kısa zamanda sonra 60.hala 71 lerde geziyorum sinir oldum kendime :'(
off bayram gecse ben de yapsam,çok yapasım geldi yineben de sabah çok feci baş ağrısıyla uyandım,
kahvaltı yapıp, ilaç aldım, biraz rahatladım.
diyetten mi, kafa yorgunluğundan mı bilemiyorum
ama, 2 gün daha yapmaya karalıyım
benim de ağız tiryakiliğim var :)
ondan şu naneli etkisi 45 dk süren sakızlar var ya,aklıma yemek gelince onu alıyorum,bir de sürekli çay bitki çayı..sekersiz icemiyorum dersen tatlandırıcı al,kilo almaktan daha iyidir
Aynen canım bende bir 65 olsam bir nebze daha iyi hissedicem kendimi, bu aralar pek sıkı diyet yapamıyorum ama olacak. Birde okul stresi sardı beni ya kilo alırsam diyeBizim kilolarımız çok yakın seninle bende 69 küsurun sınırlarındayım daha. Vericez inşallah kiloları
o yüzdendir bencede canım
Günaydın :)))
yok cnm tartılmayacağızkızlar bayramda bildirim yapacak mıyız?yurtdısında olacağım tartılamam sabit yazarım olmadı.pek sabit kaldığımı sanmıyorum hoş
bozmamana sevindim,
en azından 1günlük detoks olmuş.
ben dün akşam, 1küçücük fırında pişmiş köfte yedim.
bu sabah 500gr eksik çıktım.
2gün daha yapacağım.
hahaha ilk dicek diye merak ediyordum..canım çok zor ya insanın midesi bulanır sadece meyve yenir mi.az yemek daha iyi gibi.nasıldı tek gün mü yaptın?ne yedın sadece kahvaltı sonra elma mı? en ıyısını yapıyosun sağlklı kilo ver boşver :)
Canım duygusal açlık yaşıyorsun. Dikkat etmeye çalış. Almazsın sıkıntı yapma kendine. Kalorisi yüksek şeyler yeme yeterkızlar bana bir haller oldu ameliyat olduktan sonra..stresliyim acaip su sıralar karnım aç değil ama ağzım boş durmuyor.kilo vermem gerekirken alcam bu gidişle.bugün diyete basladım tekrar.65 olmam lazım en kısa zamanda sonra 60.hala 71 lerde geziyorum sinir oldum kendime :'(
ben de sabah çok feci baş ağrısıyla uyandım,
kahvaltı yapıp, ilaç aldım, biraz rahatladım.
diyetten mi, kafa yorgunluğundan mı bilemiyorum
ama, 2 gün daha yapmaya karalıyım
bende denemistim bi ara ama migrenim feci tutmustu bi gun bile yapamamistimEvet canım öyle oldu. Baş ağrısı halsizlik yaptı bende
bütün gün yeşil elma gerçekten baş ağrısı yaptı. Birde ben 2 saat falan spor yapıyorum. Bayılcam diye korktum.
Canım duygusal açlık yaşıyorsun. Dikkat etmeye çalış. Almazsın sıkıntı yapma kendine. Kalorisi yüksek şeyler yeme yeter
Vücut bi anda noluyoruz demiş olabilir dikkat et kendine. Ben bugün iyiyim çok şükür.
yinede yazalim kilolarimizi belki kontrollu yeriz ramazan bayramindaki taktigi uygulayacagim yine hic tatli ve sekwr yemedim o zaman disim agriyodu dilgum dusmustu bu benim isime yaradi tabiyok cnm tartılmayacağız
iyi gezmeler canim bol motivasyon olarak geri gekkızlar bayramda bildirim yapacak mıyız?yurtdısında olacağım tartılamam sabit yazarım olmadı.pek sabit kaldığımı sanmıyorum hoş
masallah tatlim detox bende tapmak cok istiyorum ama bas agrim fenalasiyo cokbozmamana sevindim,
en azından 1günlük detoks olmuş.
ben dün akşam, 1küçücük fırında pişmiş köfte yedim.
bu sabah 500gr eksik çıktım.
2gün daha yapacağım.
herkese gunaydınlar, ben dun gelinlik provasına falan gittim, 600 gr fazla geldi tartı ama reglim sanırım ondandır.
baya suruyomus canim allah kolaylik versin cok dikkat et kendineödemler bayağı suruyormus cnm karnın sekıl alması 6 ay da tamamlanırmış.uyusukluk hissi 1 sene surermıs.ama ağrı sızı pek yok artık dıklestımde çok şükür.ara ara acıyo biraz ama yeni daha 20 gün olmadı..zamanla düzelcek inş şu an bayağı gergin ve şişim bakalım ne olcak ilerde.
cok gecmis olsun canim kolay gelsin ekmek yemezsen plavida olculu yersen sorun olmazMerhaba herkeze kizlar dun ve pazar gunu giremedim, cocuklar hasta bende hastayim üstelik tatil olmasina ragmen dun ise gittim, sonra cocuklar krese basliycak diye alisveris yaptim ayni zamanda bayram alisverisi cok yoruldum,,, diyetime dikkat ettim ama cokta sıkmadim kendimi bugunde temizlik yaptım daha cocuklar uyuyuncade devam etcem sarma saricam, sabah tartilcaktim unutup kahvalti yapmisim sonrada tartilmadim moralim bozulmasin diye bayram arasindacok sik giremesemde mutlaka katilim yapicam cunki daha iyi olur kendimi tutmak adina tatli falan yememde bizim buralarda pilav cok yapilir onu yemekten korkuyorum,
çok iiiKızlar callanetics 9 saat yaptım yarın giremezsem diye yazayım dedim ölçülerimi.
Basen 105di. Şimdi 103
Kol 29. Şimdi 27
Bel 72ydi. Şimdi 69
Benim için buralar önemli kızlar buralardan sorun yaşıyordum. 9 günde bu rakamlar normal mi düşük mü ?bana işe yaramıyormuş gibi geliyor. Bugün 40 dk koştum callanetics yapmadım canımı sıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?