Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim de ağız tiryakiliğim var :)
ondan şu naneli etkisi 45 dk süren sakızlar var ya,aklıma yemek gelince onu alıyorum,bir de sürekli çay bitki çayı..sekersiz icemiyorum dersen tatlandırıcı al,kilo almaktan daha iyidir

deneyeyim cnm tamamen psikolojik bende ki su an..sporda yapamıyorum işin kötüsü yasak korkuyorum o yüzden.

sen benden hızlısın maşallah bende 6 ları görsem ucundan bari..stresten hep inş 60 oluruz yaaaaaaaaaaaa :)

bozmamana sevindim,
en azından 1günlük detoks olmuş.

ben dün akşam, 1küçücük fırında pişmiş köfte yedim.
bu sabah 500gr eksik çıktım.
2gün daha yapacağım.

Evet canım öyle oldu. Baş ağrısı halsizlik yaptı bende

bütün gün yeşil elma gerçekten baş ağrısı yaptı. Birde ben 2 saat falan spor yapıyorum. Bayılcam diye korktum.
Canım duygusal açlık yaşıyorsun. Dikkat etmeye çalış. Almazsın sıkıntı yapma kendine. Kalorisi yüksek şeyler yeme yeter
ben de sabah çok feci baş ağrısıyla uyandım,
kahvaltı yapıp, ilaç aldım, biraz rahatladım.

diyetten mi, kafa yorgunluğundan mı bilemiyorum
ama, 2 gün daha yapmaya karalıyım

Vücut bi anda noluyoruz demiş olabilir dikkat et kendine. Ben bugün iyiyim çok şükür.

slm kizlar nasilsniz dunu hic sormayin resmen kendimden gectim eskiden aksam ekmek arasi biseyler yerdim yine aynisini yaptim sonradan pismandum dur sen napiyosun onca emek bosami gidecek dedim evde olmak yaramadi insanin elinin altindayken zor oluyoooooo

bugun temizlik yapiyorum mutfagi elden geciriyorum dolaplar yerler vs fareyi yakaladik baskada gorunmuyo simdilik heryeri temizlemezsem icime sinmicek heryer camasir suyu kokuyoo :))))

bende denemistim bi ara ama migrenim feci tutmustu bi gun bile yapamamistim

bozmamana sevindim,
en azından 1günlük detoks olmuş.

ben dün akşam, 1küçücük fırında pişmiş köfte yedim.
bu sabah 500gr eksik çıktım.
2gün daha yapacağım.
masallah tatlim detox bende tapmak cok istiyorum ama bas agrim fenalasiyo cok

baya suruyomus canim allah kolaylik versin cok dikkat et kendine

Merhaba herkeze kizlar dun ve pazar gunu giremedim, cocuklar hasta bende hastayim üstelik tatil olmasina ragmen dun ise gittim, sonra cocuklar krese basliycak diye alisveris yaptim ayni zamanda bayram alisverisi cok yoruldum,,, diyetime dikkat ettim ama cokta sıkmadim kendimi bugunde temizlik yaptım daha cocuklar uyuyuncade devam etcem sarma saricam, sabah tartilcaktim unutup kahvalti yapmisim sonrada tartilmadim moralim bozulmasin diye bayram arasindacok sik giremesemde mutlaka katilim yapicam cunki daha iyi olur kendimi tutmak adina tatli falan yememde bizim buralarda pilav cok yapilir onu yemekten korkuyorum,

cok gecmis olsun canim kolay gelsin ekmek yemezsen plavida olculu yersen sorun olmaz

Kızlar callanetics 9 saat yaptım yarın giremezsem diye yazayım dedim ölçülerimi.

Basen 105di. Şimdi 103
Kol 29. Şimdi 27
Bel 72ydi. Şimdi 69
Benim için buralar önemli kızlar buralardan sorun yaşıyordum. 9 günde bu rakamlar normal mi düşük mü ? bana işe yaramıyormuş gibi geliyor. Bugün 40 dk koştum callanetics yapmadım canımı sıktı.

çok iii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…