Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bende kahvaltıda yeşil
Evet tatlım bende öğle düşünüyorum.
Kahvaltıda çok mini bir simitin yarısını yedim. Şimdiye kadar 1/2 elma yedim. Akşama kadar 4 elma yerim herhalde

bu arada sabah kaç kilo çıktığımı utancımdan yazamıyorum.
tam 1,5kg fazla çıktım.
okadar mı yedim bilemiyorum yaa

ödemdir belki cnm..asıl bnm su odemlerımden kurtulmam için bişeyler yapmam lazım.nasıl bir diyet yapsam da şişmesem bilmiyorum.aml dan sonra ne yesem karnım şişiyo.

ödem olmuştur cnm,geçmiş olsun

Elma diyetini yarın bırakıyorum. Yok dayanamıyorum ben
Ben yemek yiyerek yavaş yavaş zayıflayayım en iyisi

Evet bende kahvaltıda yeşil

Evet tatlım bende öğle düşünüyorum.
Kahvaltıda çok mini bir simitin yarısını yedim. Şimdiye kadar 1/2 elma yedim. Akşama kadar 4 elma yerim herhalde
ne yaptın, elmalarla aran nasıl
Elma diyeti toparlar o 1.5 kiloyu
inşallah
ödemdir belki cnm..asıl bnm su odemlerımden kurtulmam için bişeyler yapmam lazım.nasıl bir diyet yapsam da şişmesem bilmiyorum.aml dan sonra ne yesem karnım şişiyo.
ne kadar sürede tam toparlanırmışsın?
ne oldu ya,
elma zorladı mı?

ne yaptın, elmalarla aran nasıl

inşallah

ne kadar sürede tam toparlanırmışsın?

ne oldu ya,
elma zorladı mı?

ödemler bayağı suruyormus cnm karnın sekıl alması 6 ay da tamamlanırmış.uyusukluk hissi 1 sene surermıs.ama ağrı sızı pek yok artık dıklestımde çok şükür.ara ara acıyo biraz ama yeni daha 20 gün olmadı..zamanla düzelcek inş şu an bayağı gergin ve şişim bakalım ne olcak ilerde.

hahaha ilk dicek diye merak ediyordum..canım çok zor ya insanın midesi bulanır sadece meyve yenir mi.az yemek daha iyi gibi.nasıldı tek gün mü yaptın?ne yedın sadece kahvaltı sonra elma mı? en ıyısını yapıyosun sağlklı kilo ver boşver :)

kızlar bana bir haller oldu ameliyat olduktan sonra..stresliyim acaip su sıralar karnım aç değil ama ağzım boş durmuyor.kilo vermem gerekirken alcam bu gidişle.bugün diyete basladım tekrar.65 olmam lazım en kısa zamanda sonra 60.hala 71 lerde geziyorum sinir oldum kendime :'(

bayağı sürecekmiş. neyse ağrın olmasın da, zamanla toparlanırsın.
Femmettecigim bende devam edemedim. Zaten regl sancıssından duramadim
anladım, olmuyorsa zorlamayın zaten,
2gün zorlayıp, sonra yemeklere saldırmak daha kötü

ben de sabah çok feci baş ağrısıyla uyandım,
kahvaltı yapıp, ilaç aldım, biraz rahatladım.

diyetten mi, kafa yorgunluğundan mı bilemiyorum
ama, 2 gün daha yapmaya karalıyım

herkese gunaydınlar, ben dun gelinlik provasına falan gittim, 600 gr fazla geldi tartı ama reglim sanırım ondandır.

Aynen canım bende bir 65 olsam bir nebze daha iyi hissedicem kendimi, bu aralar pek sıkı diyet yapamıyorum ama olacak. Birde okul stresi sardı beni ya kilo alırsam diye Bizim kilolarımız çok yakın seninle bende 69 küsurun sınırlarındayım daha. Vericez inşallah kiloları

herkese gunaydınlar, ben dun gelinlik provasına falan gittim, 600 gr fazla geldi tartı ama reglim sanırım ondandır.
o yüzdendir bencede canım

Günaydın kızlar
Günaydın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…