Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen benden hızlısın maşallah bende 6 ları görsem ucundan bari..stresten hep inş 60 oluruz yaaaaaaaaaaaa :)
bende bir kere gördüm canım :) inşallah şöyle 65lere doğru bir ilerleriz :)

Baya iyi aslında canım :)

canim 9 saat iicin mukemmel bence devam ettigini dusunsene ne kadar cok inceleceksin

9 saatte bukadar incelten baska bir şey yoktur heralde
ölçüler cok zor değişir
ondan ben ayda bir ölçülerimi alıyorum

Canım ölçülerin ne kadar değiştiğine dair bi fikrim yoktu bana az gibi geldi bi an. Mucize filan bekliyorum herhalde :)

Kızlar hayırlı bayramlar. Sevdiklerinizle beraber nice bayramlara. Tatlılar düşmanımız unutmayın :) hepinizi çok öpüyorum

Eee ilk yorumlarınız nasıl?
Bayram nasil geçiyor.
Benim aşırı yoğun yorgunum. Bir kaç saatlik uykuyla duruyorum. Ve inanın oturmaya vakit yok. Her yerim agriyor.

Diyette çok bozulmuş sayilmaz. Yemeği yine az yiyorum. 5-6 kaşık en fazla.. Ama tatlı pek az sayılmaz

Bu arada yine tuvalet problemim var. Ben evim dışında pek tuvalete gidemem. Biraz alışkanlık olmuş. Yanı kalabalık ve istediğin zamn gidemiyorsun. Yarın yeşil çaya baslayacam. Fırsat olursa belki faydassi olur.

Bayram tam bir bomba. Şehir dişından geldim diye hergun birinde yemekteyim. Yemem diyince acıtasyon yapıyorlar. Senin icin okadar ugraştık v.s.
Ölim ben :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…