- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.681
on gune kadar teslim alıcam canım dugunden falan foto yuklerim zaten :)oooo masallah cok merak ediyorum gelnlikli seni cok tatli olacaksin resimleri i bekliyoruz cok az kaldi
Ay bana işe yaramıyormuş gibi geliyo ama daha 9 saat oldu yani. Biraz daha sabredeyim.çok iii
gunaydınlar kızlar
bende bir kere gördüm canım :) inşallah şöyle 65lere doğru bir ilerleriz :)sen benden hızlısın maşallah bende 6 ları görsem ucundan bari..stresten hep inş 60 oluruz yaaaaaaaaaaaa :)
Kızlar callanetics 9 saat yaptım yarın giremezsem diye yazayım dedim ölçülerimi.
Basen 105di. Şimdi 103
Kol 29. Şimdi 27
Bel 72ydi. Şimdi 69
Benim için buralar önemli kızlar buralardan sorun yaşıyordum. 9 günde bu rakamlar normal mi düşük mü ?bana işe yaramıyormuş gibi geliyor. Bugün 40 dk koştum callanetics yapmadım canımı sıktı.
gunagunaydınlar kızlar
gunaydin canimgunaydınlar kızlar
sabirsizlikla bekliyorum:))on gune kadar teslim alıcam canım dugunden falan foto yuklerim zaten :)
iyi bayramlaarrrkızlar iyi bayramlar simdiden
canim 9 saat iicin mukemmel bence devam ettigini dusunsene ne kadar cok inceleceksinKızlar callanetics 9 saat yaptım yarın giremezsem diye yazayım dedim ölçülerimi.
Basen 105di. Şimdi 103
Kol 29. Şimdi 27
Bel 72ydi. Şimdi 69
Benim için buralar önemli kızlar buralardan sorun yaşıyordum. 9 günde bu rakamlar normal mi düşük mü ?bana işe yaramıyormuş gibi geliyor. Bugün 40 dk koştum callanetics yapmadım canımı sıktı.
aynen canim evde olmak banada yaramadikızlar gnaydın
evde olmak bana hiç yaramıyor.
çoook boşladım dıyeti
9 saatte bukadar incelten baska bir şey yoktur heraldeAy bana işe yaramıyormuş gibi geliyo ama daha 9 saat oldu yani. Biraz daha sabredeyim.
Günaydın canım
9 saatte bukadar incelten baska bir şey yoktur heralde
ölçüler cok zor değişir
ondan ben ayda bir ölçülerimi alıyorum
Bayramınız mübarek olsun..kızlar iyi bayramlar herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?