Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende diyet yapamiyorum bayramda gezmekten ama çokta yemiyorum çok yoruluyorum çocukların peşinde ama tartildim kilo almamisim üstelik wc ye de gidemedigim halde

Bende iş güç kızların peşinden koş istesemde fazla yiyemedim kuzularda hasta ateşleniyolar surekli bu bayram zor geçiyo bana onun için bide bugün nöbetçiyim

Herkese günaydın :) ve okul yollarına düştüm. Sabah erken kalkmak o kadar zor geldi ki... Bu ara tartılmayı unuttum telaştan ama malesef artı olduğumdan eminim Neyse napalım inşallah bu haftayı hepimiz çok güzel geçiririz ve bayram kaçamaklarını telafi ederiz.

Günaydın arkadaşlar

ya şey ben giricem dedim de giderken ama kardeşimin laptobu bozuktu bayram olduğu için de yaptıramadı. Telefondan da girdiğimde cevaplarken chrome kapatılıyor sinir oldum

Benim de bayramım bol bol kaçamaklı oldu çünkü diyetisyen kocam hiç ilgilenmedi benimle şimdi de diyor ki bana kesin 112 olmuşsundur e ilgilenseydin o zaman benimle alsaydın önümden yemekleri nabalım yani şimdi 112 olmuşsam

valla hala tartılmadım korkuyorum az buçuk tartılmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…