- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.721
allahtan ikiye bölünecek kilolar
selam kızlar nes cim en güzel dönen bayramdan sensin sanırım bugün çok sessiz buralar kızlar nerelerdesiniz yahuuuu
61.0 +1,1 kg aldımkızlar gunaydın herkes kilosunu yazarsa, son durumumuzu gormus oluruz, hadi tartılara
GÜNAYDIN canlarHerkese günaydın :) ve okul yollarına düştüm. Sabah erken kalkmak o kadar zor geldi ki... Bu ara tartılmayı unuttum telaştan ama malesef artı olduğumdan eminimNeyse napalım inşallah bu haftayı hepimiz çok güzel geçiririz ve bayram kaçamaklarını telafi ederiz.
ayıp etmiş valla en ilgilenmesi gereken zamanda serbest bırakmış benimkide öle yaptı tabiki amaGünaydın arkadaşlar
ya şeyben giricem dedim de giderken ama kardeşimin laptobu bozuktu bayram olduğu için de yaptıramadı. Telefondan da girdiğimde cevaplarken chrome kapatılıyor sinir oldum
Benim de bayramım bol bol kaçamaklı oldu çünkü diyetisyen kocam hiç ilgilenmedi benimleşimdi de diyor ki bana kesin 112 olmuşsundur e ilgilenseydin o zaman benimle alsaydın önümden yemekleri nabalım yani şimdi 112 olmuşsam
valla hala tartılmadım korkuyorum az buçuk tartılmaya
dün haberlere hiç bakamadımadanada iki polisi vurmuşlar
biri şehit,biri de şuan hastanede,durumu kötüymüş
herkeste +1 maşallah tek olmadığıma sevinndim ama aynı zamanda üzüldümbenim tartı 61.2 +1.4 kilo yani
hepimiz artıyız eksilen yok galiba61.0 +1,1 kg aldım
maşallah canım çok az fark etmiş62.5 çıktım kızlar. Geçen cuma 62.2ydim. Buna da şükür :)
maşallah canım tebrik ediyorum senimerhaba kızlar bugün kızlarım kreşe başladı çok mutluyum , onlarda çok mutlu ayrıca bayramdam sonra hiç fazlam yokkk 74.9 kilom en son 75.5 dimmm bakalım cumaya kadar neler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?