Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar sonunda bende işe döndüm sabahleyin büyük oğlanı okuluna götür açılış töreni vs derken ancak yazabildim anlaşılan bayram herkes için kaçamaklı olmuş artık geçmişi unutup geleceğe bakma zamanı yarın sabah bende tartılıp yazacağım kilomu aldığım kiloları iyice yerleştirmeden göndermem lazım

herkese merhabalar
benim bayram kaçamaklı değil, bol yemeli geçti.
ama, hiç pişman değilim, istediğim gibi yemek psikolojime çok iyi geldi.

bir de çok iltifat aldım,
hiç anne gibi değilsin, genç kız gibi duruyorsun...
çok mutlu oldum.

tartılmadım ama, iyi aldığımdan eminim.
bu hafta da tam dikkat edemeyeceğim ama, bırakmayacağımda.

selam kızlar nes cim en güzel dönen bayramdan sensin sanırım bugün çok sessiz buralar kızlar nerelerdesiniz yahuuuu

evet canım ya ama bayram öncesi haftalar çok yavaşlamıştım toplamda verdiğim kilo 7 ye yaklaştı bidaha hızlansam sanırım daha iyi olucak ben hedefimi 10 kilo belirlemiştim ilk olarak ama sanırım hedefimi biraz daha düşüreceğim 12-15 olabilir

Herkese iyi akşamlar

menüm

sabah: 1 parça peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 şekerli nescafe

70 dakika orta tempoda yürüyüş

öğlen: 1 gevrek, peynir, zeytin

akşam: 1 dilim tam buğday ekmeği, yoğurt, 1 bardak kola, 1 porsiyon et haşlaması

25 dakika fitness blender

GÜNAYDIN canlar
dün iş çok yoğundu kızımı anaokuluna götürdüm derken girmeye fırsatım olmadı o yuğunlugun üstüne migrenımde tutunca tam oldu maalesef + çıktım tartıda fazla yemedim ama şişkinliğim çok fazla +1 kg fazlam çıktı

ayıp etmiş valla en ilgilenmesi gereken zamanda serbest bırakmış benimkide öle yaptı tabiki ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…