- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.941
ben bir süre önce "zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler" konusunda tesadüfen bir şey okumuştum.kızlar bugün ptesi
geçen cuma nota aldık ama hala takımda bir sessizlik var artık kurallar geçerli olacak lütfen toparlanıp kendinize gelin arkadaşlar burda sohbet olmayınca kimse diyetine de dikkat edemiyor
bu konu ile ilgili sizin görüşleriniz nedir?
evet mevsim de etkiliyor.hepimiz toparlanmalıyız canım mevsim değişikliğindenmidir anlamadım
okadar mı ağrıyor.kızlar sol ayağım dünden beri felaket ağrıyo akşan hastaneye gidip film çektirecem dayanılmaz oldu varya
canım valla eşim baya yardımcı olduk ayağımı zorlayacakta bisey yapmadım normalde yalın ayak betona basa basa evi temizlerim ama bu sefer terlikte giyidim ama felaket agrıyo belden gelen sinirler baş parmagın ordan geçiyomus aile hekimim ikiz gebelik yaşadın bel fıtıgı olabilir dedi bakalım üzerine basamıyorum o denliben bir süre önce "zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler" konusunda tesadüfen bir şey okumuştum.
gruba katılmak isteyen biri vardı,
dün yeterli katılım sağlamadığı için diskalifiye edilmiş, bugün başka bir gruba tekrar girmek istiyordu.
ona cvp yazan arkadaş "biz takımda birbirimizin msjlarını bile sayıyoruz, okadar sıkı tutuyoruz" diye yazmıştı.
yani bilemiyorum, bu kadarını yapabilir miyiz ama,
bir şeyler yapsak iyi olur.
paylaşım yapamayacak olan, zaten sebebini belirtiyor
gerçekten paylaşım arttıkça motivasyon artıyor.
hep söylüyorum; takımda olma sebebimiz de motivasyon sağlamak değil mi.
yoksa kendi kendimize uğraşırdık.
evet mevsim de etkiliyor.
okadar mı ağrıyor.
dün çok iş yaptığını yazmışsın, incittin mi acaba.
çok geçmiş olsun
ben bu detoksu yapmıştım,AYRAN DETOKSU YAPICAM YARINDAN İTİ BAREN BAŞLIYORUM KIZLAR EVDE HASLANMIŞ DÖVMEM VE YEŞİL MERCİMEĞİM MEVCUT
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat
09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
ben nohut katmayacağım
ihmal etme, inşallah önemli bir şey değildir.canım valla eşim baya yardımcı olduk ayağımı zorlayacakta bisey yapmadım normalde yalın ayak betona basa basa evi temizlerim ama bu sefer terlikte giyidim ama felaket agrıyo belden gelen sinirler baş parmagın ordan geçiyomus aile hekimim ikiz gebelik yaşadın bel fıtıgı olabilir dedi bakalım üzerine basamıyorum o denli
nohutum yok evdeben bu detoksu yapmıştım,
işe yarıyor, havalar soğumadan yap, soğukta pek gitmiyor.
neden nohut katmıyorsun
ihmal etme, inşallah önemli bir şey değildir.
Uzun zamandır beklediğin an geldi demek.kızlar selamlar umarım herkes iyidir...bugün itibariyle spora baslıyorum diyet aynı zamanda.dikişlerimden kurtuldum yehu :)
:))nohutum yok evdeakşam alabilirsem nohutta katarım bi iki kilo verirsem cumaya kadar direncimde kırılmış olur hem kendime verdiğim sözümüde tutmuş olurum 55 e inerim
yaptığım zaman kilom çoktu,sen nasıl yapmıstın canım bahsedebilirmisin
Bende hep aynı şeyi düşünüyorum.evde olmayınca diyet, spor düzen gidiyor
ohh geçmiş olsun,
şimdi spora başlayınca harika, görünürsün
bu kadarcık yemekle, nasıl istediğin kiloya ulaşamıyorsun.
üstelik spor da yapıyorsun
Nota almak ne demek?kızlar bugün ptesi
geçen cuma nota aldık ama hala takımda bir sessizlik var artık kurallar geçerli olacak lütfen toparlanıp kendinize gelin arkadaşlar burda sohbet olmayınca kimse diyetine de dikkat edemiyor
bu konu ile ilgili sizin görüşleriniz nedir?
Evet motivasyonumuzu artirmaliyizhepimiz toparlanmalıyız canım mevsim değişikliğindenmidir anlamadım
Yayla çorbası gibi mi ?:))
ben de nohut sevmiyorsun zannettim
yaptığım zaman kilom çoktu,
üst üste 2-3gün yapardım,
neredeyse hergün 500gr gidiyordu.
senin kilon çok değil, okadar gitmez ama, yine de hatrı sayılır bir eksi göreceğini düşünüyorum.
belki h.sonu yine yaparım.
Geçmiş olsun incittin mikızlar sol ayağım dünden beri felaket ağrıyo akşan hastaneye gidip film çektirecem dayanılmaz oldu varya
kızlar sol ayağım dünden beri felaket ağrıyo akşan hastaneye gidip film çektirecem dayanılmaz oldu varya
soğuk içiliyor, yağ yok, tuz yok.Yayla çorbası gibi mi ?
sadece protein olmuş, miktarı da çok az değil mi?kızlar sabah 2 dilim dil peyniri,
öğlen 4 tavuk baget yedim
akşam yine peynır ve yoğurt yemeyı planlıyorum.
1 saatte yürümeyi denicem bakalım..2 lt su
mesai de spor sayılır, sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?