Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaaarrrrrr nerelerdesiniz???

ben sporumu yaptım geldim.
10gün aradan sonra çok yüklenmek istemedim.
sadece 30dk leslie yaptım.
ekstra göbek, bel, kol yapmadım.

bir kaç gün hafif geçirmek istiyorum.
sonra yine sabah akşam yaparım

Kızlar okul başladı. Her gün dışarda yiyorum. Bugün bi türlü doymak bilmedim. Ama kısmadım hiç. Arada böyle yemek metabolizmayı çok etkiliyor.

Sabah tartıda 61i gördüm :)
Çok az kaldı kızlar.

Kahvaltı
1 kk peynir , 1 dilim kaşar peynir
Domates, salatalık
Zeytin
1 dilim Ekmek

Öğle
2 adet köfte
5 yk makarna
Biraz üzüm
Arabaşı çorbası
1 dilim ekmek

Akşam
1 tavuk butu (sebzeli)
1 porsiyon makarna
1 yağsız salata
1 dilim ekmek

Kızlar yeme işini 6da bitirdim ama çok yedim bugün. Tatlı yemedim Allah'tan

Aynen canım bende aynı durumdayım dışarda yiyorum mecburen, ama koşuşturmaca çok tabii :) şu 61 i bende göreyim :)

Bugünkü menüm:

sabah: peynir, ekmek, haşlanmış yumurta (koşarak evden çıkma)

öğlen: et dürüm ve ayran

akşam: menemen, az ekmek, 1 bardak kola

ara: az şekerli türk kahvesi

Kızlar menüm:
Sabah
menemen
Öğle
4 sigara böreği
3 mini köfte
1 çikolata
Akşam
Bir avuç kuru dut
1 avuç badem
2 adet incir
2adet erik

Günyadın kızlar
aksam acile gittim serum felan taktılar bugun ortopediye gidecem mr çekilecek boyun ve bel için

Kizlar selam,

Beni dovun ya, dun bir bas agrisiyla ciktim mesaiden ben cikiyorum dedim gittim erkek arkimla yemek yedim.
Duzenim iyice sasti benim ya, tatil sonrasi zaten alismak zor bir de bu yogun mesai turlari iyice oldurdu.
Tam menumu yaziyorum.

Menumu paylasayim.
Midem kotu, agzimin tadi yok pek.
Kuru kuru seyler yemeye calisiyorum.

Sabah 09.00 3 erik, kahve.
Ogle 12.30 1 mercimek corbasi, 1 kepek ekmekli tost(beyaz peynirli, domatesli)
Ara 16.30 : 1 erik
Aksam 19.30 :
1 haslanmis icli kofte,
gavurdagi salata,
Dana bonfile,
6 tane patates kizartmasi
2 kasik ispanak puresi
ev yapimi firin sutlac.

Neyse bu aksam kesin yemiyorum da artik olan oldu napiyim kalan sahalar bizimdir.

15 kasim'a kadar 54'u gormem lazim ama...

Valla arkadaşlar ben analizler yaptım, 100 lerce sayfa mesaj saydım, kuralar çektim eşler belirledim. Kim eşini biliyor şimdi hiç kimse arkadaşlar mesajlar çok sayamıyorum, herkes saysın da cuma günü kilo bildiriminde bildirsin analiz raporuna yazayım dedim yok!kimse muhatap bile almadı bu mesajlarımı kimse eşinle sohbet etmedi, eşinin menü bildirimini kollamadı, kontrol etmedi, kimse eşini uyarmadı. kimse dediklerimi tutmadı Neden bilmiyorum ama öyle oldu yani Bende sıkıldım bıraktım uğraşmayı var olan düzene uyuyorum sadece

Bunun dışında bizim hatamız olmayan şeyler de var : yaz dönemi tatil zamanı olması, ramazan bayramı, kurban bayramı yaz tatilinin uzaması (öğretmenler ve çocuklular için).. sürekli kesintiler olması ve bu aralarda kilo alınması motivasyonu düşürüyor. Ve bir de biz regliyi de çok bahane ediyoruz ekipçe diğer gruplar böyle mi bilmem.. ben de çok bahane ediyordum ama son reglimde kilo verdiğimi görünce dedim bundan sonra regl bahanem değil

Ama ben yılda bir kez memleketime gidiyorum ve kusuruma bakmayın hiçbir şey için de o 7-8 günümü harcayamam. Orada hiçbir şey için kendime engel koymam koymadım da. bi de annem gilin tartısı bozuktu tartılamadım tartılsam belki farkederdim.. çünkü hep ev yemeği yedim et yedim abur-cubur yemedim. hiç normal kola içmedim ama sonuç böyle oldu ama ben üzmüyorum kendimi hiç de pişman değilim, dönünce hallederim olur biter. Bunu için kendimi düşürecek değilim. kaldı ki şu an 111,3 geldim cuma günü 109'u göreceğime inancım tam

Artık önümüzde bayram tatil odur budur yok. Kendi adıma konuşursam memleket yok. Biz yılbaşında da bi program yapmıyoruz zaten. Yani pek bi bahanemiz kalmadı artık. Bundan sonra akla karar çıkacak ortaya

günaydınlarrrr

canım geçmiş olsun
Nota almak ne demek?
Yanı yeni üye olduğum için bilmiyorum..
takım olarak ortalamamız %0,30 un altına düşünce nota alıyoruz ve 2 nota 1 sarı kart 2 sarı kart ise 4 hafta boyunca genel takım listelerini hazırlamak demek oluyor ki bu da sadece kaptana yük oluyor çünkü üyeler doğru dürüst listelere bile kilolarını eklemiyorlar
Bugünkü menüm:

sabah: peynir, ekmek, haşlanmış yumurta (koşarak evden çıkma)

öğlen: et dürüm ve ayran

akşam: menemen, az ekmek, 1 bardak kola

ara: az şekerli türk kahvesi
kola olmamış canım az ekmek ne kadar 1 dilim mi 3 dilim mi
1 lokma mı?
Kızlar menüm:
Sabah
menemen
Öğle
4 sigara böreği
3 mini köfte
1 çikolata
Akşam
Bir avuç kuru dut
1 avuç badem
2 adet incir
2adet erik
sigara böreği çikolata olmamış ebrucum

Günyadın kızlar
aksam acile gittim serum felan taktılar bugun ortopediye gidecem mr çekilecek boyun ve bel için
serumla ağrıkesici mi verdiler canım geçmiş olsun tekrar
seval cim senin takım için yaptıkların hakkın ödenmez tatlım yazdıklarında tamamen sana katılıyorum

seval cim senin takım için yaptıkların hakkın ödenmez tatlım yazdıklarında tamamen sana katılıyorum

Kaptanım o zaman bu ay bitiminde tekrar analiz raporlarına başlıyorum herkes haftalık mesaj sayısını bildirsin (ki takım kuralı bu) bana yeter

eşleri yazdığım mesajı da bi bulayım onu da yazıcam gene herkes bi kenara not alsın eşini takip etsin

günaydın
evet bayramlar, tatiller falan üst üste geldi.
ben de ailelerle bir araya geldiğimde tam uyamıyorum.
dediğim gibi; zaten uyamayacak olan sebebini söylüyor.

eş seçimi paylaşımı arttırmadı.
zaten yazan bir kaç kişi var,
onlar da özellikle eşlerini takip edince,
diğerleri tamamen yazışmaz oldu.

bir de geçenlerde kaptanımıza, gruplar arasında en çok üye sınırındayız diye, hatırlatma yapılmıştı.
üye sayımız çok ama, paylaşımda bizim grup hep geride kalıyor.

yani bilemiyorum ama, bir şeyler yapmak şart.
hepimiz kuralları tekrar okuyalım ve hatırlayalım.

artık kış da geliyor, nasılsa kabanlar, kazaklar kiloları göstermiyor diye iyice rahatlamayalım.

Mesajım bu ama hmyr_19 hamilelik sebebi ile ayrıldı onu çıkarıcaz kb196 da yok o da çıkacak ben kalan iki kişiyi birleştiririm. benim eşim izinde bana kaptanım toplight bakar artık dönesiye kadar

morpapatyam ı ben diskalifiye diye biliyorum ama kaptanım devam ediyor di mi sanki son listede vardı gene de bir bakarım. dur hemen düzenleyip gönderiyorum günceli

5. Takım Eşler Listesi (06.10.2015 Güncel)

M morpapatyam - kollontai
alyazraela - femmette
B blanche_ea @Merops
ameliaa - NES84
candy_candy - hedef38beden
OKYANUSYAA - gulsum462

Bu eşler birbirini takip etsinler. Eşlerden biri menü ve spor bildirimi yapmadığında diğeri kaptana ve yardımcılarına söylesin.

günlük menü ve spor bildirimi yapmayanlar için de ciddi yaptırımlar olsun bence. onu da artık kaptan ve yardımcılar belirlerler.

hatta eşler birbirinin telefonunun faceini falan alsın wasapptan da takip etsinler

eşlerden biri diskalifiye olduğunda yerine gelecek yeni üye boşta kalanın eşi olur

eş seçimi paylaşımı arttırmadı.
zaten yazan bir kaç kişi var,
onlar da özellikle eşlerini takip edince,
diğerleri tamamen yazışmaz oldu.

tamam da canım eşlik sisteminde herkes kendi eşiyle yazışsın diğerleriyle konuşmasın diye bişey yok ki. bu tamamen bi kontrol sistemi. ben 10 üyenin menüsü paylaşıldı mı paylaşılmadı mı kontrol edemem ama herkes eşini kontrol edip uyarabilir.

bu zaten paylaşımı arttırmakla alakalı bi sistem değil bu sadece kontrol sistemi.

ayrıca takımda eşlik sistemi hiç işlemedi ki paylaşımı arttırsın ya da azaltsın

yine de istemezseniz yapmayın sıkıntı değil, (ben de bu sistemi 7. Takımdan görmüştüm hoşuma gitmişti) ben faydalı olacağına inandım listeyi de güncelledim yukarıda

o zaman eşlik sistemi olmazsa kaptan ve yardımcıları kontrol edebilir. ama iki yardımcı da yok izinde nasıl olur bilmem

evet sadece eşiyle konuşsun demek değil ama, biraz öyle oldu.
yani zaten az yazışılıyordu, onda da genellikle eşine yazınca, diğerleri hiç yazışmaz oldu.

bazılarımız bir kaç güncük de olsa uygulamaya çalıştık aslında.
örneğin ben eşimi takip etmeye, o da beni takip etmeye çalıştı.
ama, araya yine bir şeyler girdi, kaldı öylece.

paylaşım çok olunca, kontrol zaten oluşuyor (yani en azından bende öyle oluyor)

bence de uygulayalım ama, aynı şeyi yapmayalım tekrar, daha sıkı takip edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…