- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.961
Aynen canım bende aynı durumdayım dışarda yiyorum mecburen, ama koşuşturmaca çok tabii :) şu 61 i bende göreyim :)Kızlar okul başladı. Her gün dışarda yiyorum. Bugün bi türlü doymak bilmedim. Ama kısmadım hiç. Arada böyle yemek metabolizmayı çok etkiliyor.
Sabah tartıda 61i gördüm :)
Çok az kaldı kızlar.
kola olmayaymış iyiyimBugünkü menüm:
sabah: peynir, ekmek, haşlanmış yumurta (koşarak evden çıkma)
öğlen: et dürüm ve ayran
akşam: menemen, az ekmek, 1 bardak kola
ara: az şekerli türk kahvesi
kızlar bugün ptesi
geçen cuma nota aldık ama hala takımda bir sessizlik var artık kurallar geçerli olacak lütfen toparlanıp kendinize gelin arkadaşlar burda sohbet olmayınca kimse diyetine de dikkat edemiyor
bu konu ile ilgili sizin görüşleriniz nedir?
ben bir süre önce "zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler" konusunda tesadüfen bir şey okumuştum.
gruba katılmak isteyen biri vardı,
dün yeterli katılım sağlamadığı için diskalifiye edilmiş, bugün başka bir gruba tekrar girmek istiyordu.
ona cvp yazan arkadaş "biz takımda birbirimizin msjlarını bile sayıyoruz, okadar sıkı tutuyoruz" diye yazmıştı.
yani bilemiyorum, bu kadarını yapabilir miyiz ama,
bir şeyler yapsak iyi olur.
paylaşım yapamayacak olan, zaten sebebini belirtiyor
gerçekten paylaşım arttıkça motivasyon artıyor.
hep söylüyorum; takımda olma sebebimiz de motivasyon sağlamak değil mi.
yoksa kendi kendimize uğraşırdık.
evet mevsim de etkiliyor.
okadar mı ağrıyor.
dün çok iş yaptığını yazmışsın, incittin mi acaba.
çok geçmiş olsun
canım geçmiş olsuncanım valla eşim baya yardımcı olduk ayağımı zorlayacakta bisey yapmadım normalde yalın ayak betona basa basa evi temizlerim ama bu sefer terlikte giyidim ama felaket agrıyo belden gelen sinirler baş parmagın ordan geçiyomus aile hekimim ikiz gebelik yaşadın bel fıtıgı olabilir dedi bakalım üzerine basamıyorum o denli
takım olarak ortalamamız %0,30 un altına düşünce nota alıyoruz ve 2 nota 1 sarı kart 2 sarı kart ise 4 hafta boyunca genel takım listelerini hazırlamak demek oluyor ki bu da sadece kaptana yük oluyor çünkü üyeler doğru dürüst listelere bile kilolarını eklemiyorlarNota almak ne demek?
Yanı yeni üye olduğum için bilmiyorum..
kola olmamış canım az ekmek ne kadar 1 dilim mi 3 dilim miBugünkü menüm:
sabah: peynir, ekmek, haşlanmış yumurta (koşarak evden çıkma)
öğlen: et dürüm ve ayran
akşam: menemen, az ekmek, 1 bardak kola
ara: az şekerli türk kahvesi
sigara böreği çikolata olmamış ebrucumKızlar menüm:
Sabah
menemen
Öğle
4 sigara böreği
3 mini köfte
1 çikolata
Akşam
Bir avuç kuru dut
1 avuç badem
2 adet incir
2adet erik
serumla ağrıkesici mi verdiler canım geçmiş olsun tekrarGünyadın kızlar
aksam acile gittim serum felan taktılar bugun ortopediye gidecem mr çekilecek boyun ve bel için
seval cim senin takım için yaptıkların hakkın ödenmez tatlım yazdıklarında tamamen sana katılıyorumValla arkadaşlar ben analizler yaptım, 100 lerce sayfa mesaj saydım, kuralar çektim eşler belirledim. Kim eşini biliyor şimdi hiç kimsearkadaşlar mesajlar çok sayamıyorum, herkes saysın da cuma günü kilo bildiriminde bildirsin analiz raporuna yazayım dedim yok!kimse muhatap bile almadı bu mesajlarımı kimse eşinle sohbet etmedi, eşinin menü bildirimini kollamadı, kontrol etmedi, kimse eşini uyarmadı. kimse dediklerimi tutmadı Neden bilmiyorum ama öyle oldu yani Bende sıkıldım bıraktım uğraşmayı var olan düzene uyuyorum sadece
Bunun dışında bizim hatamız olmayan şeyler de var: yaz dönemi tatil zamanı olması, ramazan bayramı, kurban bayramı yaz tatilinin uzaması (öğretmenler ve çocuklular için).. sürekli kesintiler olması ve bu aralarda kilo alınması motivasyonu düşürüyor. Ve bir de biz regliyi de çok bahane ediyoruz ekipçe diğer gruplar böyle mi bilmem.. ben de çok bahane ediyordum ama son reglimde kilo verdiğimi görünce dedim bundan sonra regl bahanem değil
Ama ben yılda bir kez memleketime gidiyorum ve kusuruma bakmayın hiçbir şey için de o 7-8 günümü harcayamam. Orada hiçbir şey için kendime engel koymam koymadım da. bi de annem gilin tartısı bozuktu tartılamadım tartılsam belki farkederdim.. çünkü hep ev yemeği yedim et yedim abur-cubur yemedim. hiç normal kola içmedim ama sonuç böyle oldu ama ben üzmüyorum kendimi hiç de pişman değilim, dönünce hallederim olur biter. Bunu için kendimi düşürecek değilim. kaldı ki şu an 111,3 geldim cuma günü 109'u göreceğime inancım tam
Artık önümüzde bayram tatil odur budur yok. Kendi adıma konuşursam memleket yok. Biz yılbaşında da bi program yapmıyoruz zaten. Yani pek bi bahanemiz kalmadı artık. Bundan sonra akla karar çıkacak ortaya
seval cim senin takım için yaptıkların hakkın ödenmez tatlım yazdıklarında tamamen sana katılıyorum
evet bayramlar, tatiller falan üst üste geldi.Valla arkadaşlar ben analizler yaptım, 100 lerce sayfa mesaj saydım, kuralar çektim eşler belirledim. Kim eşini biliyor şimdi hiç kimsearkadaşlar mesajlar çok sayamıyorum, herkes saysın da cuma günü kilo bildiriminde bildirsin analiz raporuna yazayım dedim yok!kimse muhatap bile almadı bu mesajlarımı kimse eşinle sohbet etmedi, eşinin menü bildirimini kollamadı, kontrol etmedi, kimse eşini uyarmadı. kimse dediklerimi tutmadı Neden bilmiyorum ama öyle oldu yani Bende sıkıldım bıraktım uğraşmayı var olan düzene uyuyorum sadece
Bunun dışında bizim hatamız olmayan şeyler de var: yaz dönemi tatil zamanı olması, ramazan bayramı, kurban bayramı yaz tatilinin uzaması (öğretmenler ve çocuklular için).. sürekli kesintiler olması ve bu aralarda kilo alınması motivasyonu düşürüyor. Ve bir de biz regliyi de çok bahane ediyoruz ekipçe diğer gruplar böyle mi bilmem.. ben de çok bahane ediyordum ama son reglimde kilo verdiğimi görünce dedim bundan sonra regl bahanem değil
Ama ben yılda bir kez memleketime gidiyorum ve kusuruma bakmayın hiçbir şey için de o 7-8 günümü harcayamam. Orada hiçbir şey için kendime engel koymam koymadım da. bi de annem gilin tartısı bozuktu tartılamadım tartılsam belki farkederdim.. çünkü hep ev yemeği yedim et yedim abur-cubur yemedim. hiç normal kola içmedim ama sonuç böyle oldu ama ben üzmüyorum kendimi hiç de pişman değilim, dönünce hallederim olur biter. Bunu için kendimi düşürecek değilim. kaldı ki şu an 111,3 geldim cuma günü 109'u göreceğime inancım tam
Artık önümüzde bayram tatil odur budur yok. Kendi adıma konuşursam memleket yok. Biz yılbaşında da bi program yapmıyoruz zaten. Yani pek bi bahanemiz kalmadı artık. Bundan sonra akla karar çıkacak ortaya
5. Takım Eşler Listesi
M morpapatyam - @kb196
alyazraela - femmette
B blanche_ea - @Merops
ameliaa - NES84
candy_candy - hedef38beden
kollontai - @hmyr_19
OKYANUSYAA - gulsum462
Bu eşler birbirini takip etsinler. Eşlerden biri menü ve spor bildirimi yapmadığında diğeri kaptana ve yardımcılarına söylesin.
günlük menü ve spor bildirimi yapmayanlar için de ciddi yaptırımlar olsun bence. onu da artık kaptan ve yardımcılar belirlerler.
hatta eşler birbirinin telefonunun faceini falan alsın wasapptan da takip etsinler
eşlerden biri diskalifiye olduğunda yerine gelecek yeni üye boşta kalanın eşi olur
niye okadar kötü oldun acaba, çok geçmiş olsun, merak ettim nasıl oldunGünyadın kızlar
aksam acile gittim serum felan taktılar bugun ortopediye gidecem mr çekilecek boyun ve bel için
eş seçimi paylaşımı arttırmadı.
zaten yazan bir kaç kişi var,
onlar da özellikle eşlerini takip edince,
diğerleri tamamen yazışmaz oldu.
evet sadece eşiyle konuşsun demek değil ama, biraz öyle oldu.5. Takım Eşler Listesi (06.10.2015 Güncel)
M morpapatyam -kollontai
alyazraela - femmette
B blanche_ea @Merops
ameliaa - NES84
candy_candy - hedef38beden
OKYANUSYAA - gulsum462
Bu eşler birbirini takip etsinler. Eşlerden biri menü ve spor bildirimi yapmadığında diğeri kaptana ve yardımcılarına söylesin.
günlük menü ve spor bildirimi yapmayanlar için de ciddi yaptırımlar olsun bence. onu da artık kaptan ve yardımcılar belirlerler.
hatta eşler birbirinin telefonunun faceini falan alsın wasapptan da takip etsinler
eşlerden biri diskalifiye olduğunda yerine gelecek yeni üye boşta kalanın eşi olur
tamam da canım eşlik sisteminde herkes kendi eşiyle yazışsın diğerleriyle konuşmasın diye bişey yok ki. bu tamamen bi kontrol sistemi. ben 10 üyenin menüsü paylaşıldı mı paylaşılmadı mı kontrol edemem ama herkes eşini kontrol edip uyarabilir.
bu zaten paylaşımı arttırmakla alakalı bi sistem değil bu sadece kontrol sistemi.
ayrıca takımda eşlik sistemi hiç işlemedi ki paylaşımı arttırsın ya da azaltsın
yine de istemezseniz yapmayın sıkıntı değil, (ben de bu sistemi 7. Takımdan görmüştüm hoşuma gitmişti) ben faydalı olacağına inandımlisteyi de güncelledim yukarıda
o zaman eşlik sistemi olmazsa kaptan ve yardımcıları kontrol edebilir. ama iki yardımcı da yok izinde nasıl olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?