- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.301
olur tatlım olur kızlar benim çıkma saatim geldi fırsatım olursa akşam okurum veya yazarım görüşmek üzereBide menulerimi bir gün sonra sabah yazsam olurmu?
Güle güle..olur tatlım olur kızlar benim çıkma saatim geldi fırsatım olursa akşam okurum veya yazarım görüşmek üzere
Bide menulerimi bir gün sonra sabah yazsam olurmu?
Anam yok oda istemeden oldu zaten. O yüzden vicdan azabı çektim ya. Allah isteyenlere versin benimkiler yeter allah uzun omur versin hepimizin çocuklarına.Merhabamuska77 -38 kilo süpersin.. Kaybına çok üzüldüm bir bebek isteyen olarak.. İnşallah en kısa zamanda bebeğin gelir..
Kıskanıyor çatlak işte yanı defne aynı defne sadece çapı küçüldü anlamıyom ben bu adamı.
Sağol tatlım atlattım şükürler olsun.
Görürsün tabi senin elinde herşey. Sen kaç oldun bu arada? Bide hedef nerelerde?
Görürsün tabi senin elinde herşey. Sen kaç oldun bu arada? Bide hedef nerelerde?
Tatlım sen stres olunca yemegemi veriyorum kendini senin 90 li kg lerde olman gerekirdi şimdiye. Yoksa kilo vermemi önleyen bi rahatsızlık mi varki?hedef izinli kasından sonra gelecek şehir dışında
ben anca 108 'i gördüm ama şimdi gene 111 oldum
Tatlım sen stres olunca yemegemi veriyorum kendini senin 90 li kg lerde olman gerekirdi şimdiye. Yoksa kilo vermemi önleyen bi rahatsızlık mi varki?
aaaaaay muskkaaaaaa :) hosgeldinBen kactim kızlar yarın gorusuruz baaaay..
Selam kızlar naber?
valla benim de aklımdan gecmistin bugun ne yaptın diye, cok gecmis olsun canım, cok sevindim aramıza gelmene :)Valla herşey kötü gitti bebeği kaybettim
Hosbuldum canım tam cikiyodum yakaladı beni.aaaaaay muskkaaaaaa :) hosgeldin
valla yakaladım ozlettin kendini :)Hosbuldum canım tam cikiyodum yakaladı beni.
Bende sizi ozledim kız , yarın goruselim ölümü tatlım oglusumu okuldan almalıyım.valla yakaladım ozlettin kendini :)
tamam canım yarın konusuruz bolbol :)Bende sizi ozledim kız , yarın goruselim ölümü tatlım oglusumu okuldan almalıyım.
tamam canım yarın konusuruz bolbol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?