- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.321
Allah şifa versin canmcanım nisandan beri ara ara kullandık glifor ve glukofage ama her ikisi de çok şiddetli karın ağrısı ve ishal yaptı en son dr ilaçlarda bi işe yaramamış en iyisi bıraksın dedi tatlım
İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı çocuklar nasip etsinCanım ilaç değişimleri strese sokmasın seni bu saydığımız ilaçların hepsi muadil ilaçlar. Doktorlar bazen olayı kestirip atıyorlar sabret Allah sana sağlıklı bir evlat verecek inşallah :)
Aynı durumu yaşayan bir arkadaşım vardı evlenmeden önce doktor kesin konuşmuştu olmaz demişti. Ama evlendiği gün düşmüş rahmine yavrusu. Olmaz olmaz diye birşey yok. Herşey gönlünce olsun canım :)
İnş bisey çıkmaz canm daha öncede oluyormuydu?gunaydınlar kızlar dun yine acildeydim kas gevsetixi vurdu dr bu bel agrısı beni oldurecekspor yapamıyorum yarın dr a muayeneye gidicem bi aksilik cıkmazsa
Başınız sağolsun.Valla herşey kötü gitti bebeği kaybettim
Veee bu enerji bize iyi gelicekhoşgeldin sevgi kelebeği senin ayrı bir pozitif enerjin var tatlım yaaaa
Kaç çocuğunuz var?Anam yok oda istemeden oldu zaten. O yüzden vicdan azabı çektim ya. Allah isteyenlere versin benimkiler yeter allah uzun omur versin hepimizin çocuklarına.
Ben kactim kızlar yarın gorusuruz baaaay..
ben kilo bildirmiyorum çünkü izne ayrıldım
tartılmadım hatta ısrar falan edersiniz diye
ben kilo bildirmiyorum çünkü izne ayrıldım
tartılmadım hatta ısrar falan edersiniz diye
Hosbulduum. Yok yeni değilim eskiyim ( bu nasıl bir tanımlama ya neyse idare et)Merhaba
Yeni üye misiniz?
Hoşgeldiniz
Amin.Başınız sağolsun.
Mekanı cennet tir inşallah
Havaya girebilirim amaVeee bu enerji bize iyi gelicek
2 oğlum var allah bagislarsa.Kaç çocuğunuz var?
Gevezelik bulasiciysa yandiniz ..Hanımlar bugün ne kadar çok konusmuşsunuz?
Muskanin ayağı uğurlu geldi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?