- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.701
aslında güzel bir şey ama,Bizim burda adet yaaa.. herkesin doğuömgünü kutlanıyor
:) allah bağışlasın, bıcır bıcır büyüyorlardır.yok canım ilk ikiz kızlarım oldu sonra küçük olan ama yaş farkı 2 üçüz gibi görünüyolar :)
kızlar az once kahvaltıdan once tartıldım, tartım 62.9 gosterdiiiiiiiiiiiiiii yuppi, fark -1.5 kg
hadi az kalmış,aynen canım 1.7 kaldı :)
canım hiç böyle önyargılı olma ve stres yapma bende öyle diyodumm şu an 3 tane kızım var Allahın işi hayırlısı olsun
arkadaşlar evde pilates yapan var mı?
ben sıkılaşmak için denemek istiyorum,
hamilelikten önce, ebru şallıyla ara ara denemişliğim var,
ama, çok uzun konuşuyor sanki,
sıkılıp bırakmıştım, topumu falan da attım.
şimdi tekrar heveslendim,
aranızda yapan varsa; şöyle akıcı bir video önerebilir mi?
sürekli leslienin değişik videolarını yapıyorum.Leslie yapmayı denesen canım çok enerjik oluyorsun belki yapmışsındır ama
Allah bağışlasın inşallah benimde ikizlerim olur çok istiyorum
ben de genelde günde 2 kere yapıyordum (bu ara hastalıktan düzen bozuldu)Ben evde olsam sabah ve akşam 2 kere yapardım Leslie..
Üzüm suyundan yapılıyor. Muhallebi gibi. Yapay şeker yok ama tatlıBulamacın muhteviyatı ne?
Oyyy geçmiş olsun canım.
ben de genelde günde 2 kere yapıyordum (bu ara hastalıktan düzen bozuldu)
sabah leslienin 30dk.lık videosu
akşamda daha hareketli diğer videolarından birini yapıyorum
inşallah çok zor hamileliği bakımı falan ama bi okadarda güzel Allah İsteyen herkeze nasib etsin
Canm doktor ne dedi. Fizik tedaviye mi gitmiştinhastaneden eve geldim, sabah hastanede kotu olmayım diye bi tane kurabiye atmıstım agzıma, simdi temizligi bitirdim, dus alıp haslanmıs yumurtalarımı yiycem, baska kacamak olmaz bugun
İlaç kullanmakta istemiyorum aslında daha geçen ay antibiyotik kullandım.aynen öyle başlıyor,
inşallah hasta olmazsın.
Herşey çok hoş da su olmamış canm.bugünkü menüm
sabah
sade kahve, 10 tane kadar badem
ara
1 mandalina
öğlen
1 kase tarhana
ara
sade türk kahvesi
biraz kuru üzüm, 2 kuru kayısı
akşam
1kaşık pirinç pilavı
2tavuk kanat
1domates
su
yarım lt
spor
leslie 30days
Evet Seval çok güzel vermeye devam et
Böyle deme hayatım. Kilolarimizin bi kırılma noktası var. Hele bi devam et sende hızlı verirsin. Hem önemli olan hızlı vermek değil ki. Veriyorsun almiyorsun sen buna bakİtiraf edeyim bu sabah -100 gram görünce çok canım sıkıldı yediklerime dikkat ediyorum ama gram gram veriyorum herkes diyor kilosu çok olanlar daha hızlı kilo verir bende niye öyle değilböyle giderse 10 sene çocuk sahibi olamam heralde
Bende çok tartıliyordum.Ben günde on defa tartiliyorum. :)
Sabah kahvaltini erken yapiyosun kasma 2-3 dilim kızarmış ekmek ye ben su incecik tost ekmekleri varya ondan yiyorum kızarınca kalorisi dusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?