- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.741
Bu menulerle rahat verirsin inşallah.şimdi öğle arasıda az da olsa 1 km yürüyeyim diyorum öğlen yumurta yiycem yeşillik falan akşamda ıspananak yapmayı planlıyorum bakalım çok heycanlıyım bu hafta vercem sanki killoo tartılmıycam cumaya kadar
Allah gönlüne gore versin canım.Allah bağışlasın inşallah benimde ikizlerim olur çok istiyorum
Anladım...Üzüm suyundan yapılıyor. Muhallebi gibi. Yapay şeker yok ama tatlı
:) aynı ben.Bende çok tartıliyordum.
Su içip tartildigim bile oluyordu
Büyük oğlum börek istedi yaptım ama YEMEDİM, küçük okuldan geldi patates kızartması istedi yaptım ama YEMEDİM..
Rica ederim kaptanim.
Vay maşallah yemedim demekBüyük oğlum börek istedi yaptım ama YEMEDİM, küçük okuldan geldi patates kızartması istedi yaptım ama YEMEDİM..
Rica ederim kaptanim.
Delimisin, sırf c vitamini iç bolca.Kuşburnun (Gülburnuda derler.) zararı var mi? Şimdi de koydum bi demlik azar azar iciyorum.
Yemem bu sabah 74,9 gördüm yemeeeem.Vay maşallah yemedim demek
Sen bayağı nefsine söz geçirebiliyorsun. Ben başkası yapmış olsa yemem ama kendi yaptığım seyleri mutlaka yerim
evet canım fizik, ciddi bi sıkıntı yok, ama kontrol edelim dediCanm doktor ne dedi. Fizik tedaviye mi gitmiştin
canım ilk defa yapıcaksan 20 yi gecme derimsquat hiç yapmadım,
akşam taeboo abs yapacağım, yanında squat yapmayı deneyeyim.
kaç tane yapsamki
ay masalllahYemem bu sabah 74,9 gördüm yemeeeem.
evet ilk defa yapacağım, 20 deneyeyimevet canım fizik, ciddi bi sıkıntı yok, ama kontrol edelim dedi
canım ilk defa yapıcaksan 20 yi gecme derim
ay masalllah
canım spordan sonra yoğurt, ayran, süt içmek gerekiyor diye okumuştum.yoga dersim de bittiiiisimdi yogurt vakti
evet canım fizik, ciddi bi sıkıntı yok, ama kontrol edelim dedi
canım ilk defa yapıcaksan 20 yi gecme derim
ay masalllah
Afiyet olsun tatlıım.yoga dersim de bittiiiisimdi yogurt vakti
Yağ yakımını hızlandırıyo diyolar dimi?canım spordan sonra yoğurt, ayran, süt içmek gerekiyor diye okumuştum.
senin bir bigin var mı?
vallahi bu başarı her türlü dansı hakkediyor
40 oldu kızlar 40!!!
evet öyle okudum, pek uyguladığım söylenemezAfiyet olsun tatlıım.
Yağ yakımını hızlandırıyo diyolar dimi?
Sabah tartının üstünde dans ederken 40 oldu 40 diye bağırıyodum zavallı eşim ne olduğunu şaşırmş napıyo bu diye bakıyo uyku sersemi..vallahi bu başarı her türlü dansı hakkediyor
maşallah
Bende yapmıyorumevet öyle okudum, pek uyguladığım söylenemez
valla pek bi bilgim yok canım ama cigerlere iyi geliyo, nefes alımını kolaylastıryo ben o yuzden tuketmeye calısıyorum :)canım spordan sonra yoğurt, ayran, süt içmek gerekiyor diye okumuştum.
senin bir bigin var mı?
40 oldu kızlar 40!!!
valla pek bi bilgim yok canım ama cigerlere iyi geliyo, nefes alımını kolaylastıryo ben o yuzden tuketmeye calısıyorum :)
Aynen, kendi vücudunu tanıyıp ona göre sürdürebileceğin bişey yapacaksın. Yoksa kötü oluyo sonucu..ya o bu degil de ben anladım ki bu is sok diyetle sporsuz olmuyo valla
squat hiç yapmadım,
akşam taeboo abs yapacağım, yanında squat yapmayı deneyeyim.
kaç tane yapsamki
Kızlar sularinizi unutmayın.
Yeşil çayda için lütfen
Arlarda 2 hurmada iyi gider.
Benn kaçtım şimdilik.
Büyük oğlum börek istedi yaptım ama YEMEDİM, küçük okuldan geldi patates kızartması istedi yaptım ama YEMEDİM..
Rica ederim kaptanim.
Yemem bu sabah 74,9 gördüm yemeeeem.
40 oldu kızlar 40!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?