- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.721
sağol, bir bakayım.Süpersin canım
şunu buldum bak istersen
evet pek içemedim, şişem elimde bugün daha fazla içeceğim inşallah.Herşey çok hoş da su olmamış canm.
Biraz zorla kendini
Mesela şimdi içmeye çalış biraz
Ooo sipariş geldi demekKızlar ben kactim, kucukbey beslenmeye börek istiyor yapayım bari.
sağol, bir bakayım.
aslında yerde debelenmekten nefret ederim
pilatese bir heves geldi.
evet pek içemedim, şişem elimde bugün daha fazla içeceğim inşallah.
Evet canm ilk günü atlat gerisi kolay olacak. Sana başarılarbu gün güzel gidiyorum umarım akşama cozutmam bu günü geçirsem sonrası kolay hadi bakalım gidip yeşil çayımı içeyimm.
squat hiç yapmadım,canım o zaman squat ve mekik yapabilirsin
Vayy maşallah kuzummmkızlar az once kahvaltıdan once tartıldım, tartım 62.9 gosterdiiiiiiiiiiiiiii yuppi, fark -1.5 kg
Menün güzel hayatım kaçamak yapmaaaBugün planlanan menüm:
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta + 1 kk peynir + 3 adet zeytin + 1 dilim dukan ekmeği (küçük bir kek dilimi) (gerçekleşti)
Ara: 1 fincan yeşilçay, 1 bardak zero kola (doğumgünü vardı pastadan yemedim sadece kola içtim)
Öğlen: Havuç-turp salatası + 1/3 simit (bi simit alıp 3'e bölüyoruz kızlarla)
Ara: Yeşilçay, Türk Kahvesi
Akşam: tarçınlı anne köftesi (fırında) + 2-3 dilim patates + yoğurt
Gece: Yoğurt Kürü
Ne zordur şimdi 3 kız cıvıl cıvıl ama çok zahmetli.yok canım ilk ikiz kızlarım oldu sonra küçük olan ama yaş farkı 2 üçüz gibi görünüyolar :)
Evet yaa hafta ya kesinnnhadi az kalmış,
bu hafta değilse bile, haftaya kesin girersin
Nes canm yeşil çay falan iç ödem birikmişse atar. Ben çok tuzlu yerim i yüzden bende çok birikiyoor.şimdi öğle arasıda az da olsa 1 km yürüyeyim diyorum öğlen yumurta yiycem yeşillik falan akşamda ıspananak yapmayı planlıyorum bakalım çok heycanlıyım bu hafta vercem sanki killoo tartılmıycam cumaya kadar
Haa bu arada hepsini şekersiz içtimKızlar bu arada dünkü menume ek olarak 3 bardak (kupa yanı) karisik bitki çayı
3 bardak ta kuşburnu içtim.
afiyet oplşsun canım gayet iyi hele şekersiz miss hastalığa da çok iyi gelir tatlımKuşburnun (Gülburnuda derler.) zararı var mi? Şimdi de koydum bi demlik azar azar iciyorum.
Arkadaşınıza da geçmiş olsun kaptanımafiyet oplşsun canım gayet iyi hele şekersiz miss hastalığa da çok iyi gelir tatlım
bende öğleyin bi arkadaşa geçmiş olsuna gittik ayağını kırmıştı yoruldum yürüyüş yapamadık
Ne zordur şimdi 3 kız cıvıl cıvıl ama çok zahmetli.
Benim bi tanesine gözüm kesmiyor.
Hala acaba bakabilir miyim diyom. Birde ikiz olsa yanarım valaahaa
Evet yinede güzel demi?evet çok zahmetli mesela evim hiç toplu olmuyo,herzaman bulaşık var mutlaka kirli çamaşır sepeti dolu ama yinede çokk güzelll
Büyük oğlum börek istedi yaptım ama YEMEDİM, küçük okuldan geldi patates kızartması istedi yaptım ama YEMEDİM..ayy çok tehlikeli dikkat et, yeme :)
kolay gelsin
Rica ederim kaptanim.günaydınlarrrrr
kuzum muskanın da dediği gibi miden kazınınca peynir at ağzına daha doyurucu olur bi de ben kendimden biliyorum nutellanın tadına bakarsam devamı geliyor asla 1 çay kaşığı kalamıyorum o yüzden tadına bakmamak en iyisi
muskam gayet güzel menüleri youmlamışsın şekerim ellerine sağlık
Ya ne bilim habire şunu ye bunu yeme deyip duruyom tedirgin oldum.ayhtatlıyım de mi aha da bıraktım o zaman
olur mu muskam kızmak falan yaaaaa
Vaaaaay canına bravo.kızlar az once kahvaltıdan once tartıldım, tartım 62.9 gosterdiiiiiiiiiiiiiii yuppi, fark -1.5 kg
Canım pastadan yemediği için tebrikler. Akşam patates 2-3 dilimi geçirme aman!Bugün planlanan menüm:
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta + 1 kk peynir + 3 adet zeytin + 1 dilim dukan ekmeği (küçük bir kek dilimi) (gerçekleşti)
Ara: 1 fincan yeşilçay, 1 bardak zero kola (doğumgünü vardı pastadan yemedim sadece kola içtim)
Öğlen: Havuç-turp salatası + 1/3 simit (bi simit alıp 3'e bölüyoruz kızlarla)
Ara: Yeşilçay, Türk Kahvesi
Akşam: tarçınlı anne köftesi (fırında) + 2-3 dilim patates + yoğurt
Gece: Yoğurt Kürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?