Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben günde on defa tartiliyorum. :)
Öyle yapıcam mecburen ekmek sadece sabah yemeye karar verdim
Sabah kahvaltini erken yapiyosun kasma 2-3 dilim kızarmış ekmek ye ben su incecik tost ekmekleri varya ondan yiyorum kızarınca kalorisi dusuyor.

Ben günde on defa tartiliyorum. :)

Sabah kahvaltini erken yapiyosun kasma 2-3 dilim kızarmış ekmek ye ben su incecik tost ekmekleri varya ondan yiyorum kızarınca kalorisi dusuyor.
:)) off bir ara ben de aynısıydım,
sonra hergün tartılmaya başladım.

biraz da haftada 1 deneyeyim diyorum.

insanın ömrü diyet işleriyle geçerse,
işte böyle kendi çapında değişiklik arar

günaydınlarrrrr
kuzum muskanın da dediği gibi miden kazınınca peynir at ağzına daha doyurucu olur bi de ben kendimden biliyorum nutellanın tadına bakarsam devamı geliyor asla 1 çay kaşığı kalamıyorum o yüzden tadına bakmamak en iyisi

muskam gayet güzel menüleri youmlamışsın şekerim ellerine sağlık

canım hiç böyle önyargılı olma ve stres yapma bende öyle diyodumm şu an 3 tane kızım var Allahın işi hayırlısı olsun

tesekkurler canım :)
tatlım su nutellalı ekmekleri bıraksan, sen yeterince tatlısın zaten ha

ayh tatlıyım de mi aha da bıraktım o zaman

olur mu muskam kızmak falan yaaaaa

Bugün planlanan menüm:

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta + 1 kk peynir + 3 adet zeytin + 1 dilim dukan ekmeği (küçük bir kek dilimi) (gerçekleşti)

Ara: 1 fincan yeşilçay, 1 bardak zero kola (doğumgünü vardı pastadan yemedim sadece kola içtim)

Öğlen: Havuç-turp salatası + 1/3 simit (bi simit alıp 3'e bölüyoruz kızlarla )

Ara: Yeşilçay, Türk Kahvesi

Akşam: tarçınlı anne köftesi (fırında) + 2-3 dilim patates + yoğurt

Gece: Yoğurt Kürü

afiyet olsun canım guzel menu :)

kızlar az once kahvaltıdan once tartıldım, tartım 62.9 gosterdiiiiiiiiiiiiiii yuppi, fark -1.5 kg
tebrikler, listeye 1.5kg mu kaldı
senin iş ortamın baya kalabalık galiba,
d.günü, kutlama hiç bitmiyor.
pastalar kolalar gel de yeme, çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…