- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.681
Ben günde on defa tartiliyorum. :)günaydın arkadaşlar,
bu sabah kızım da ben de çok iyi kalktık, kahvaltımızı yaptık.
bu hafta sadece cuma günü tartılacağım,
genelde her gün tartılırım.
bakalım böyle kendimi nasıl hissedeceğim
Sabah kahvaltini erken yapiyosun kasma 2-3 dilim kızarmış ekmek ye ben su incecik tost ekmekleri varya ondan yiyorum kızarınca kalorisi dusuyor.Öyle yapıcam mecburen ekmek sadece sabah yemeye karar verdim
:)) off bir ara ben de aynısıydım,Ben günde on defa tartiliyorum. :)
Sabah kahvaltini erken yapiyosun kasma 2-3 dilim kızarmış ekmek ye ben su incecik tost ekmekleri varya ondan yiyorum kızarınca kalorisi dusuyor.
Alemsin valla:) doğru diyorsun hayatımız diyet oldu.:)) off bir ara ben de aynısıydım,
sonra hergün tartılmaya başladım.
biraz da haftada 1 deneyeyim diyorum.
insanın ömrü diyet işleriyle geçerse,
işte böyle kendi çapında değişiklik arar
ayy çok tehlikeli dikkat et, yeme :)Kızlar ben kactim, kucukbey beslenmeye börek istiyor yapayım bari.
kuzum muskanın da dediği gibi miden kazınınca peynir at ağzına daha doyurucu olur bi de ben kendimden biliyorum nutellanın tadına bakarsam devamı geliyor asla 1 çay kaşığı kalamıyorum o yüzden tadına bakmamak en iyisimenüm dün yazdığım ile aynı fakaaaat...
kaçamaklar:akşam yemeğinde 2 yk sade bulgur pilavı + 1 dilim ekmek ve gece 2 buçukta nutellalı ince bir dilim ekmek(kızım uyumayınca midem kazındı)
spor: 160 squat
İtiraf edeyim bu sabah -100 gram görünce çok canım sıkıldı yediklerime dikkat ediyorum ama gram gram veriyorum herkes diyor kilosu çok olanlar daha hızlı kilo verir bende niye öyle değilböyle giderse 10 sene çocuk sahibi olamam heralde
canım listeye 9 nisanda 61,1 ile girmişsin mezun olabilmen için kg nun en az %80 ini vermen gerekiyor hedef kg 54 olduğuna göre %80 i 55,4 oluyor 55,4 olmadan mezun olamıyorsun ancak izinli olabilirsin tatlım
senin prensesler üçüz müydü?canım hiç böyle önyargılı olma ve stres yapma bende öyle diyodumm şu an 3 tane kızım var Allahın işi hayırlısı olsun
tesekkurler canım :)
tatlım su nutellalı ekmekleri bıraksan, sen yeterince tatlısın zaten ha
Hah bide bana inanmıyodun "beni 2-3 hafta izinli yaz kaptanim" nooooldu... Şaka bi yana cooook sevindim.
Alisacan tatlım verdikcede daha az kaçamak olacak. Bidahakine için kıyilinca bi parça peynir at ağzına. Bide pilavla ekmek iyi değil biliyorsun. ( ay Seval yazıyom ama bana gıcık kapacan diye odum kopuyo kız kizmiyon dimi?)
ayneeen :) demekki vucudum kilo almamıs odem toplamıs bu surecte :)
afiyet olsun canım guzel menu :)Bugün planlanan menüm:
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta + 1 kk peynir + 3 adet zeytin + 1 dilim dukan ekmeği (küçük bir kek dilimi) (gerçekleşti)
Ara: 1 fincan yeşilçay, 1 bardak zero kola (doğumgünü vardı pastadan yemedim sadece kola içtim)
Öğlen: Havuç-turp salatası + 1/3 simit (bi simit alıp 3'e bölüyoruz kızlarla)
Ara: Yeşilçay, Türk Kahvesi
Akşam: tarçınlı anne köftesi (fırında) + 2-3 dilim patates + yoğurt
Gece: Yoğurt Kürü
tebrikler, listeye 1.5kg mu kaldıkızlar az once kahvaltıdan once tartıldım, tartım 62.9 gosterdiiiiiiiiiiiiiii yuppi, fark -1.5 kg
senin iş ortamın baya kalabalık galiba,Bugün planlanan menüm:
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta + 1 kk peynir + 3 adet zeytin + 1 dilim dukan ekmeği (küçük bir kek dilimi) (gerçekleşti)
Ara: 1 fincan yeşilçay, 1 bardak zero kola (doğumgünü vardı pastadan yemedim sadece kola içtim)
Öğlen: Havuç-turp salatası + 1/3 simit (bi simit alıp 3'e bölüyoruz kızlarla)
Ara: Yeşilçay, Türk Kahvesi
Akşam: tarçınlı anne köftesi (fırında) + 2-3 dilim patates + yoğurt
Gece: Yoğurt Kürü
Bizim burda adet yaaa.. herkesin doğuömgünü kutlanıyortebrikler, listeye 1.5kg mu kaldı
senin iş ortamın baya kalabalık galiba,
d.günü, kutlama hiç bitmiyor.
pastalar kolalar gel de yeme, çok zor
senin prensesler üçüz müydü?
aynen canım 1.7 kaldı :)tebrikler, listeye 1.5kg mu kaldı
senin iş ortamın baya kalabalık galiba,
d.günü, kutlama hiç bitmiyor.
pastalar kolalar gel de yeme, çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?