- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.661
Ana nereye kız hanı 54-55 istiyodun?evet ben cok acildim da ben zaten artik vermiyorum ya boyle bunu koruyayim yeter sanirim bana artik,
mezun olsam fena olmayacak.
Bu azimle başla canım hazır tekrar motive olmuşsun.arkadaşlar merhaba hala hastayım ama çocuklar iyileşti Allaha şükür evet uzun zamandır bende boşladım farkındayım ama bu günden itibaren yeniden başlıyorum daha çok paylaşımda buluncam ve diyetimede devam edicem ilk başladığımda haftada 750-1 kg veriyodum ve buda tam olmasını istediğim çok acelem yok bu şekilde gitse çok iyi o zamanlar sabah mutlaka ılık limonlu suyumu içiyodum asla ekmek yemiyodum protein bol alıyodum bide mucizevi yoğurt kürü yapıyodum bide iki bardak yeşil çay içiyodum günde şimdi bu günden itibaren bunlara tekrar başlıyorum ayrıca en az 2-3 gün leslie yapıyodum evde hadibakalım 4 gün var bakalım ne olcak bu hafta
Ay ısrarla gitcem diyo, gitme fıstık ya..kaptanim beni mezun edebilir misiniz?
Ben günde 3-4 kere 6 kat inip çıkıyorum sevindim şimdi :)Aslında bitter çikolatanın şeker oranının az oluşu ve kakao oranının fazla oluşundan dolay hergün bir küp atmak hepimiz için önemli. Kan basıncını düşürür üstelik insülin direncini de kırar kapranım, hani oğluşunuzda olan.
Ben iyi bir bitterden alırım iki hafta gider
Bundan korkmamıza gerek yok, 3 kat merdiven çıkıp inince gitti bir küp bitter tamammm
tesekkurler canım :)
tatlım su nutellalı ekmekleri bıraksan, sen yeterince tatlısın zaten hamenüm dün yazdığım ile aynı fakaaaat...
kaçamaklar:akşam yemeğinde 2 yk sade bulgur pilavı + 1 dilim ekmek ve gece 2 buçukta nutellalı ince bir dilim ekmek(kızım uyumayınca midem kazındı)
spor: 160 squat
canım hem tursu, hem de pilav su tutar vucuttaDünkü menüm
Sabah
1 dilim kepek ekmeği kızarmış , 1 haşlanmış yumurta, Peynir ve 5 zeytin 1 çorba kaşığı pekmez
Ara
1 bardak yeşilçay
Öğlen
Haşlama et 1 porsiyon 1 kase yoğurt ve turşu biraz
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 tabak çorba, 7 kaşık etli bezelye,4 kaşık pilav, salata
Birde dün akşam 2 bardak tylol hot içtim hastalanacak gibiydim
Akşam yemek için annemdeydik spor yapamadım
Afiyet olsun canm iyisin bakıyorum.
Sporda tamm
Siskinligin indi mi ? Odemler falan
Bulamacın muhteviyatı ne?Menüm:
Kahvaltı:
Yarım simit
2 haş. yumurta
1 tatlı kaşığı labne
Öğle:
1 mini kase bulamaç
4 ceviz
Ara:
1 elma
1 az şekerli sütlü nescafe golf
Aksam yemeğini daha yemedim ama etli lahana sarması var. Az yemeği istiyorum ama bakalım nasıl olacak.
Oyyy geçmiş olsun canım.Bu arada size kendinize dikkat edin
Hasta olmayin diyordum. Ama kendim gidiyorum.
Sabahtan hapsuruyorum. Ve genizim sizliyor. Offf umarım hasta olmam.
Kendime hemen karisik bitki çayı koydum.
Gribe falan bire bir miş. Umarım hemen atlatirim.
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş.bugünkü menüm
sabah
sade kahve, 10 tane kadar badem
ara
1 mandalina
öğlen
1 kase tarhana
ara
sade türk kahvesi
biraz kuru üzüm, 2 kuru kayısı
akşam
1kaşık pirinç pilavı
2tavuk kanat
1domates
su
yarım lt
spor
leslie 30days
Valla güzel menü neş boreklere takma sabahmis.Arkadaşlar hemen menümü yazayım
Sabah eşim borek almış sagolsun beni beslemeyi cok sever yiyver bisey olmaz dedi bir parça borek yedim
Öglen doner ama ekmeksiz ezme ile birlikte
Akşam bir kase kucuk ama şehriye corba bol yeşil salata muz
Gun icinde 2 lt su bir fincan yeşil çay şimfide icecektimde bebekler uyumyşken sizcam bende sanırım bulaşiklara bile bakamadım halsizim çok yarın ola hayrola merak etmeyin yarın menümde bu bõrekler falan olmıycak
Seni coooooook tebrik ediyorumkızlar gunaydın dun ogleden sonra hastanede psikiyatri randevum verdi, dr degisikligini sevemedim, ilaclarımı falan degistirdi, haftaya bilindik baska bi dr dan randevu aldım ona gidicem, eve gelince de dun aksam yemegi ile ugrastım bide dun bir ayımızdı, supriz kekle kurabiye falan yaptım esime, sadece kurabiyeden ufacık bi tane yedim tadı olmus mu diye ilk defa yaptım da, keki daha once yaptıgım icin tadına bile bakmadım tebrikler buraya lutfen :))))
dun ku menumu de yazayım muskacım kızmasın
sabah
1 bardak sut
ara
1 kutuu ayran
oglen
2 has yum
50 gr peynir
aksam
1 kurabiye kucucuk
yarım tavuk gogsu kendi suyunda az yagda kızarmıs
3 kadık yogurt
su 1.5 lt
spor
butun gun oturmadım valla zaten aksam 8 de uyumusum
simdi de fizikci mr istedi, hastaneye gidiyorum mr icin
Hah bide bana inanmıyodun "beni 2-3 hafta izinli yaz kaptanim" nooooldu... Şaka bi yana cooook sevindim.
Alisacan tatlım verdikcede daha az kaçamak olacak. Bidahakine için kıyilinca bi parça peynir at ağzına. Bide pilavla ekmek iyi değil biliyorsun. ( ay Seval yazıyom ama bana gıcık kapacan diye odum kopuyo kız kizmiyon dimi?)menüm dün yazdığım ile aynı fakaaaat...
kaçamaklar:akşam yemeğinde 2 yk sade bulgur pilavı + 1 dilim ekmek ve gece 2 buçukta nutellalı ince bir dilim ekmek(kızım uyumayınca midem kazındı)
spor: 160 squat
Ya +100 olsaydı.Günaydın arkadaşlar bol eksili bir gün olsun..
Bu sabah tartıldım ama pek eksi yok kiloda 94,6 yani -100 gram .
Akşam annene rağmen iyi olmuş 4 kaşık pilavla iyi bırakmış annen.Dünkü menüm
Sabah
1 dilim kepek ekmeği kızarmış , 1 haşlanmış yumurta, Peynir ve 5 zeytin 1 çorba kaşığı pekmez
Ara
1 bardak yeşilçay
Öğlen
Haşlama et 1 porsiyon 1 kase yoğurt ve turşu biraz
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 tabak çorba, 7 kaşık etli bezelye,4 kaşık pilav, salata
Birde dün akşam 2 bardak tylol hot içtim hastalanacak gibiydim
Akşam yemek için annemdeydik spor yapamadım
Günaydın..günaydın kızlar
Olmasın tabi muska oklavayla bekliyor haaa!hastaneden eve geldim, sabah hastanede kotu olmayım diye bi tane kurabiye atmıstım agzıma, simdi temizligi bitirdim, dus alıp haslanmıs yumurtalarımı yiycem, baska kacamak olmaz bugun
canım dun evden aceleyle cıktım, sutu kafama dikiverdim, isimde uzun surdu hastanede, e dısarda proya uygun yemek bulmak zorAfiyet olsun canım çok güzel olmuş.
Valla güzel menü neş boreklere takma sabahmis.
Seni coooooook tebrik ediyorummenü çok güzel ama sabah nasil dayandım gülüm acikmadinmi? Bari bi yumurta yeseydin.
Afiyet olsun canım mmm.canım dun evden aceleyle cıktım, sutu kafama dikiverdim, isimde uzun surdu hastanede, e dısarda proya uygun yemek bulmak zormecbur dayandım, bugun evde kurabiye vardı cıkmadan attım agzıma bi tane
Günaydın..günaydın kızlar.
Böyle düşünme nolur. Biraz daha sabır, sen akşam yemeklerini protein ve salata yoğurt şeklinde geçirmeyi denesene bi..İtiraf edeyim bu sabah -100 gram görünce çok canım sıkıldı yediklerime dikkat ediyorum ama gram gram veriyorum herkes diyor kilosu çok olanlar daha hızlı kilo verir bende niye öyle değilböyle giderse 10 sene çocuk sahibi olamam heralde
üzülme lütfen,İtiraf edeyim bu sabah -100 gram görünce çok canım sıkıldı yediklerime dikkat ediyorum ama gram gram veriyorum herkes diyor kilosu çok olanlar daha hızlı kilo verir bende niye öyle değilböyle giderse 10 sene çocuk sahibi olamam heralde
Böyle düşünme nolur. Biraz daha sabır, sen akşam yemeklerini protein ve salata yoğurt şeklinde geçirmeyi denesene bi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?