Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menüm
Sabah
1 dilim kepek ekmeği kızarmış , 1 haşlanmış yumurta, Peynir ve 5 zeytin 1 çorba kaşığı pekmez
Ara
1 bardak yeşilçay
Öğlen
Haşlama et 1 porsiyon 1 kase yoğurt ve turşu biraz
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 tabak çorba, 7 kaşık etli bezelye,4 kaşık pilav, salata

Birde dün akşam 2 bardak tylol hot içtim hastalanacak gibiydim

Akşam yemek için annemdeydik spor yapamadım

evet ben cok acildim da ben zaten artik vermiyorum ya boyle bunu koruyayim yeter sanirim bana artik,
mezun olsam fena olmayacak.
Ana nereye kız hanı 54-55 istiyodun?
Bu azimle başla canım hazır tekrar motive olmuşsun.
kaptanim beni mezun edebilir misiniz?
Ay ısrarla gitcem diyo, gitme fıstık ya..
Ben günde 3-4 kere 6 kat inip çıkıyorum sevindim şimdi :)

Çok geçmiş olsun canım ayrıca tebrikler menün çok güzel
tesekkurler canım :)
tatlım su nutellalı ekmekleri bıraksan, sen yeterince tatlısın zaten ha

canım hem tursu, hem de pilav su tutar vucutta ama onun dısında iyi menu afiyet olsun

Bulamacın muhteviyatı ne?
Oyyy geçmiş olsun canım.

hastaneden eve geldim, sabah hastanede kotu olmayım diye bi tane kurabiye atmıstım agzıma, simdi temizligi bitirdim, dus alıp haslanmıs yumurtalarımı yiycem, baska kacamak olmaz bugun

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş.
Valla güzel menü neş boreklere takma sabahmis.
Seni coooooook tebrik ediyorum menü çok güzel ama sabah nasil dayandım gülüm acikmadinmi? Bari bi yumurta yeseydin.

arkadaşlar önce kilo bildirimi yapayım da yorumlarınızı yumuşatsın

109,9
Hah bide bana inanmıyodun "beni 2-3 hafta izinli yaz kaptanim" nooooldu... Şaka bi yana cooook sevindim.
Alisacan tatlım verdikcede daha az kaçamak olacak. Bidahakine için kıyilinca bi parça peynir at ağzına. Bide pilavla ekmek iyi değil biliyorsun. ( ay Seval yazıyom ama bana gıcık kapacan diye odum kopuyo kız kizmiyon dimi?)

Günaydın arkadaşlar bol eksili bir gün olsun..

Bu sabah tartıldım ama pek eksi yok kiloda 94,6 yani -100 gram .
Ya +100 olsaydı.
Akşam annene rağmen iyi olmuş 4 kaşık pilavla iyi bırakmış annen.
günaydın kızlar
Günaydın..
hastaneden eve geldim, sabah hastanede kotu olmayım diye bi tane kurabiye atmıstım agzıma, simdi temizligi bitirdim, dus alıp haslanmıs yumurtalarımı yiycem, baska kacamak olmaz bugun
Olmasın tabi muska oklavayla bekliyor haaa!

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş.

Valla güzel menü neş boreklere takma sabahmis.

Seni coooooook tebrik ediyorum menü çok güzel ama sabah nasil dayandım gülüm acikmadinmi? Bari bi yumurta yeseydin.
canım dun evden aceleyle cıktım, sutu kafama dikiverdim, isimde uzun surdu hastanede, e dısarda proya uygun yemek bulmak zor mecbur dayandım, bugun evde kurabiye vardı cıkmadan attım agzıma bi tane

İtiraf edeyim bu sabah -100 gram görünce çok canım sıkıldı yediklerime dikkat ediyorum ama gram gram veriyorum herkes diyor kilosu çok olanlar daha hızlı kilo verir bende niye öyle değil böyle giderse 10 sene çocuk sahibi olamam heralde

Böyle düşünme nolur. Biraz daha sabır, sen akşam yemeklerini protein ve salata yoğurt şeklinde geçirmeyi denesene bi..

üzülme lütfen,
bazen az gider, bazen de çok.
yeterki dikkat etmekten vazgeçme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…