- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.981
hoşbuldum canım sıkı diyete başladım bakalım menüm çok güzel olacak akşammmmm@lMavi @zeynepmat80 @depresif polyanna aramıza hoşgeldiniz.
istediğiniz kilolara bir an önce inersiniz inşallah.
alyazraela canım sen de hoşgelmişsin, merak etmiştik.
sıkıntıların geride kalsın inşallah, 1.5kilo çok değil 1-2 haftaya kurtulursun.
çok geçmiş olsun tatlımkızlar eşimin dün çok ağrısı vardı, hastaneye gittik,
kızımı teyzesine bırak, eşimi hastaneye götür, akşam ikisini de toparla eve geri dön, bittim.
bu arada regli de oldum, halsizlikten ölüyorum.
bu koşturmanın tek iyi yanı spor yapmış sayıyorum kendimi(bu ara bu kadar oluyor valla)
Afiyet olsun bende kral kahvaltımı yaptım öğlene fakir yemeğim Akşama açlık sınırındaki yemeğim varselam kizlar ben de krallara layik bir kahvalti yaptim simdi karsinizdayim ahahah
ekmeksiz bende ölecek gibi oluyorummmmAy ne guzel yaa ekmek delisiyim ben... Millet ne iyi aramiyo.
afiyet olsun canım ben bugün fakir takılıyorumselam kizlar ben de krallara layik bir kahvalti yaptim simdi karsinizdayim ahahah
Oh be yanlız değilmişim şükür..ekmeksiz bende ölecek gibi oluyorummmm
kendimi çöreklerle böreklerle besledimmm ama artık cıssss bana 55 in altına düşünce kendime ödül olarak börek yapıp yicemOh be yanlız değilmişim şükür..
akşam ne kadar az yersek o kadar rahat oluyoruz aslında yemekti tatlıydı meyveydi yiyince ben kendimi baya rahatsız duba gibi şişmiş hissediyorum sindirimimde mahvoluyoAfiyet olsun bende kral kahvaltımı yaptım öğlene fakir yemeğim Akşama açlık sınırındaki yemeğim var
Yaa böreğe çöreğe düşkün değilim ama ekmek arasıolunca elim ayağımkesiliyor sanki bide sıcak pastane poğaçası...kendimi çöreklerle böreklerle besledimmm ama artık cıssss bana 55 in altına düşünce kendime ödül olarak börek yapıp yicem
Hoş geldin canmSelam kızlar tontislik kader değil adında bir konu açtım ordan devam edicem. Burada da size eşlik etmek istiyorum. Sevgilerimle
Günaydın kızlar. Kuafördeyim. Değişikliklere kuaförle başlıyorum. Bu günkü listelerime de dikkat ediyorum. Hadi bakalım yeni bir zeynebin başlangıcına adım atıyorum.
Bizden tarafda sevvgideyim ben kızlarımı seveyimm öğleden sonra görüsürüzzzzz
Bende öğun atlayamıyorum. Yoksa ciddi şekkldd başım ağrıyor. Dayanamıyorum. Öğunleri sağlıklı ve doyurucu tutmak zorundayım.supersin canim bende aksamlari yemeyerek 10 kilo vermistim simdi migrenimi kotu yapiyo
Yeşil çayı da unutmayalımYaa böreğe çöreğe düşkün değilim ama ekmek arasıolunca elim ayağımkesiliyor sanki bide sıcak pastane poğaçası...
Oooo konu tehlikeli yerlere gidiyor hemen değiştirelm
Birer bardak su içeliim.
Teşekkür ederim. Bu sefer çok karalıyım.
Bu konu KK da mıSelam kızlar tontislik kader değil adında bir konu açtım ordan devam edicem. Burada da size eşlik etmek istiyorum. Sevgilerimle
Ben hep unutuyorum. Yeşil çay içmeyi. Bunun için telefona hatırlatma koyacağım artık.Yeşil çayı da unutmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?