- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.001
Ya ben hiç sevmiyorum yeşilçayı zorla içiyorum mecburiyetten..Yeşil çayı da unutmayalım
O zaman başarmaman için hiç bir sebep yok. Tek engel sendin oda ortadan kalktı.. Artık zayıflama zamanı..Teşekkür ederim. Bu sefer çok karalıyım.
Canm sen kaç kiloydun kacirdim heraldeBenim.kaburgalar hep görünüyor onun haricinde kemiğim var mı inanin bilmiyorum
Hadi yaa bende hep tam tersini okudm.canım suyum ph ını çok yükseltmemek gerekiyomuş midemizin phı 3.5 muş zatten diyetisyenimden bilgiler
Ooo süper fikir.Ben hep unutuyorum. Yeşil çay içmeyi. Bunun için telefona hatırlatma koyacağım artık.
Muska bende başta zorla iciyordum. Ama şimdi hoşuma gidiyor. Normal çay icemiyorumYa ben hiç sevmiyorum yeşilçayı zorla içiyorum mecburiyetten..
O zaman başarmaman için hiç bir sebep yok. Tek engel sendin oda ortadan kalktı.. Artık zayıflama zamanı..
Merakla bekliyoruuzhoşbuldum canım sıkı diyete başladım bakalım menüm çok güzel olacak akşammmmm
HhaahhhaaayyAfiyet olsun bende kral kahvaltımı yaptım öğlene fakir yemeğim Akşama açlık sınırındaki yemeğim var
Arayı demek istemiştimBizden tarafda sevv
Ama parayı açma canm.
Tekrardan geçmiş olsun
Girersin az daha gayretArayı demek istemiştim
Bilmiyom ebru ya zorla 1-2 fincan işte... Neyse işe yarasında zehir olsa içerim..Muska bende başta zorla iciyordum. Ama şimdi hoşuma gidiyor. Normal çay icemiyorum
Tatlım özledim seni yaa.. Gelde azıcık yazışalım...gunaydınlar kızlar simdi evden cıkıp aerobige gidicem ay ne cok yazılmıs yarısını okuyabildim valla,alyazraela tatlım hosgeldin, yeni gelen arkadaslarada kocaman merhaba ben 24 yasqındayım yeni evliyim, kaptan yardımcısıyım bu sabah itibariyle tartım 62.7 ay bu haftada listeye giremezsem fenalık gecircem valla spor bitsin yazarım yine
geldim geldim aerobik hocası izindeymis eve dondum simdi, bende ozledim seni yoktun gecen haftaBilmiyom ebru ya zorla 1-2 fincan işte... Neyse işe yarasında zehir olsa içerim..
Tatlım özledim seni yaa.. Gelde azıcık yazışalım...
diyetisyenim demişti banadaHadi yaa bende hep tam tersini okudm.
Oyuzden karbonat katiyolat suya
ne güzel yeni bir zeynep var artıkGünaydın kızlar. Kuafördeyim. Değişikliklere kuaförle başlıyorum. Bu günkü listelerime de dikkat ediyorum. Hadi bakalım yeni bir zeynebin başlangıcına adım atıyorum.
canım dün pek uğramadın özledik seni hayırdır bi sorun falan mı vargunaydınlar kızlar simdi evden cıkıp aerobige gidicem ay ne cok yazılmıs yarısını okuyabildim valla,alyazraela tatlım hosgeldin, yeni gelen arkadaslarada kocaman merhaba ben 24 yasqındayım yeni evliyim, kaptan yardımcısıyım bu sabah itibariyle tartım 62.7 ay bu haftada listeye giremezsem fenalık gecircem valla spor bitsin yazarım yine
Listen çok güzelkızlar bugunkü menüm
Toplam
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)80 kcal
- 5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin35 kcal
- 0.25 x 100gr Keçi Peyniri50 kcal
- 0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek39 kcal
- 1.00 x 1 Adet Greyfurt60 kcal
- 0.50 x 1 Adet DERYA TON BALIĞI (SÜZME)100 kcal
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)80 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız)18 kcal
- 0.50 x 1 Adet (30gr) Eti Paykek Meyveli61 kcal (hiç yemesem muhteşem olacaktı ama kendimi halsiz hissettim)
- 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Patates Salatası160 kcal (akşam yemeği düşünüyorum belki yoğurt eklerim yanına)
683 kcal
suyum 2 litre biraz dahada artabilir
istediğim kadar iyide olmadı listem ama
migrenim tutacak gibi hissettim atıverdim agzıma ama az yedim yinedeListen çok güzel
İyi olmaldığını dusunme sakin ara verdikten sonraki ilk listen
Sonrakiler bize dudak isiticak. İnşallah
Keşke kek olmasymış ama
hoşbuldum canım ne guzel spora başlamıssıngunaydınlar kızlar simdi evden cıkıp aerobige gidicem ay ne cok yazılmıs yarısını okuyabildim valla,alyazraela tatlım hosgeldin, yeni gelen arkadaslarada kocaman merhaba ben 24 yasqındayım yeni evliyim, kaptan yardımcısıyım bu sabah itibariyle tartım 62.7 ay bu haftada listeye giremezsem fenalık gecircem valla spor bitsin yazarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?