Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydınlar kızlar simdi evden cıkıp aerobige gidicem ay ne cok yazılmıs yarısını okuyabildim valla, alyazraela tatlım hosgeldin, yeni gelen arkadaslarada kocaman merhaba ben 24 yasqındayım yeni evliyim, kaptan yardımcısıyım bu sabah itibariyle tartım 62.7 ay bu haftada listeye giremezsem fenalık gecircem valla spor bitsin yazarım yine

Muska bende başta zorla iciyordum. Ama şimdi hoşuma gidiyor. Normal çay icemiyorum
Bilmiyom ebru ya zorla 1-2 fincan işte... Neyse işe yarasında zehir olsa içerim..
Tatlım özledim seni yaa.. Gelde azıcık yazışalım...

kızlar bugunkü menüm
  • 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)80 kcal
  • 5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin35 kcal
  • 0.25 x 100gr Keçi Peyniri50 kcal
  • 0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek39 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Greyfurt60 kcal
  • 0.50 x 1 Adet DERYA TON BALIĞI (SÜZME)100 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)80 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız)18 kcal
  • 0.50 x 1 Adet (30gr) Eti Paykek Meyveli61 kcal (hiç yemesem muhteşem olacaktı ama kendimi halsiz hissettim)
  • 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Patates Salatası160 kcal (akşam yemeği düşünüyorum belki yoğurt eklerim yanına)
Toplam
683
kcal
suyum 2 litre biraz dahada artabilir
istediğim kadar iyide olmadı listem ama

Günaydın kızlar. Kuafördeyim. Değişikliklere kuaförle başlıyorum. Bu günkü listelerime de dikkat ediyorum. Hadi bakalım yeni bir zeynebin başlangıcına adım atıyorum.
ne güzel yeni bir zeynep var artık
canım dün pek uğramadın özledik seni hayırdır bi sorun falan mı var

Listen çok güzel
İyi olmaldığını dusunme sakin ara verdikten sonraki ilk listen
Sonrakiler bize dudak isiticak. İnşallah
Keşke kek olmasymış ama

hoşbuldum canım ne guzel spora başlamıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…