Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne güzel yeni bir zeynep var artık

canım dün pek uğramadın özledik seni hayırdır bi sorun falan mı var
yok kaptanım sorun yok da dün hep dısardaydım aalısveris isleri aksamda misafir vardı giremedim o yuzden.

hoşbuldum canım ne guzel spora başlamıssın
aynen canım tam gaz spora döndüm tekrar ama bi türlü listeye giremedim
Bende kimse yok diye yemek yapmaya gitmistim. Bu haftada ben varım sen kayipsin.
yok tatlım kayıp degilim ya bl dün yoktum sadece, burdayım, bugun spor havamda degilim hic ya 1 saat sonra kalkıp kendimi zorlayım diyorum, yarın da dısarıdayım yine belediyede islerim var ay nasıl gozumde buyuyor anlatamam

Devlet dairesindeki işler benimde gozumde çok buyur, kolay gelsin ne diyim. Kilo durumun nasıl? Girebilecekmisin bu hafta listeye?

Naber pampalar

yarın gerçekleşen menümü yazıcam sopaları hazırlayın

ben gelmeyeli kaç sayfa olmuş :) bir iki saat yoktum alt tarafı :) ben spor olarak pilates yapıyorum.çalıştığım için spora pek vaktim olmuyor.akşamları bile yoğunum.bi de abur cubur ve tatlı ihtiyacını bastırmak için sabahları bir çay kaşığı çörek otunu bir bardak suyla yutun.gerçekten çok işe yarıyor.insülin direncini dengeliyor.deneyin derim herkes liste demiş,bu listeye nasıl gircez ???

Canm yeni gelenlerin 2 hafta deneme sureleri var
Eğer bu iki haftada kilo veriyorsan gruba aliniyorsun.
Ve her hafta cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz.

Kilo vererek tatlım. Kaptan daha iyi açıklar ama devamlılık gosterirsen iki hafta sonra listede oluyorsun sanirsam.
Listeye ne zman gireceksin candyy
Lütfen biraz dikkat et
Yoksa muska ve blanche seni yer.
Kız candy zaten listede :)

Canm yeni gelenlerin 2 hafta deneme sureleri var
Eğer bu iki haftada kilo veriyorsan gruba aliniyorsun.
Ve her hafta cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz.
sağol canım.artık sadece kendime karşı değil size karşı da sorumluyum.diyeti bozarsam vicdan azabı duyarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…