- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.061
ben 83 ten 77 ye düştüm kendi çabamla.bugün sabah 78.800 geldim.durum bu.boyum 167.polyannacim sen baslangic kilonu yaz bugun, cuma ilk denemen olur, bir dahaki cuma ikinci denemen sonra listedesin zaten.
vur valla ben tam dayaklığım :)Ayrıca bende sopa var gozunun yaşına bakmam haa!
Canım o ne zaman başladı bilemiyorum ama ben 27.02.2015 de start verdim. Yakında olsa varya tepesinden ayrilmicam probise uzağında eline vurcam ama uzak işte.muska77 valla muskacim sen 40 kilo verdin ve sen galiba seval'den sonra basladin di mi?
dusun bizimki hala uc basamaklilarda
candy_candy .
hala da yok probis yok bilmemne
ben 83 ten 77 ye düştüm kendi çabamla.bugün sabah 78.800 geldim.durum bu.boyum 167.
Güzel bi psikolojisağol canım.artık sadece kendime karşı değil size karşı da sorumluyum.diyeti bozarsam vicdan azabı duyarım :)
olur tartılırım.evimde zaten hassas tartı var.pazartesi cuma tartı günü yaparım kendime.super iste cumadan cumaya tartilabilirsin bundan sonra; bir de biz kendi aramizda ptesi de tartiliyoruz.
haftasonu faturasini gormek icin.
sorumluluk duygusu insanı disipline ederGüzel bi psikoloji
Canım o ne zaman başladı bilemiyorum ama ben 27.02.2015 de start verdim. Yakında olsa varya tepesinden ayrilmicam probise uzağında eline vurcam ama uzak işte.
Harika olmuş afiyet olsun. Su, spor?ben bugün sabah iki ince dilim çok tahıllı ekmekle yapılmış domatesli peynirli tost yedim.öğlen de iki kepçe çorba,küçük bir porsiyon etli patates ve iki kepçe cacık.akşama da sadece salata yemeyi planlıyorum.çok acıkırsam tarçınlı süt içerim biraz.
Böyle guzel menü ile niye dayaklik olasinki? Probis yiyenleri dovcez biz dimivur valla ben tam dayaklığım :)
ben saat 8 e doğru evde oluyorum.ofisteyim şu anda.akşamları bir saatlik pilatesim varHarika olmuş afiyet olsun. Su, spor?
Böyle guzel menü ile niye dayaklik olasinki? Probis yiyenleri dovcez biz dimicandy_candy
Gorusuruz canım.ben akşamları giremiyorum kızlar.sadece gündüzleri ofiste,işten fırsat buldukça giriyorum.beni merak etmeyin olur mu :) hadi görüşürüz yarın sabah kendinize cici bakın,bol eksiler....
valla bugunde spor yapamadım, muhtemelen yarın da yapamıycam 1.4 kilo kaldı listeye girmeme umarım cuma basarırımDevlet dairesindeki işler benimde gozumde çok buyur, kolay gelsin ne diyim. Kilo durumun nasıl? Girebilecekmisin bu hafta listeye?
guzel menu afiyet olsun canım :)Menum:
9.30 3 dL kızarmış kepek ekmeği \1 çay kaşığı reçel \1 çay kaşığı tereyağ \1 yumurta
11.00 1 elma
15.00 1 mandalina
17.00 1 mandalina
19.00 yeşil salata \ 1 kase yoğurt.
Su 2,5 oldu
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?