Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77 valla muskacim sen 40 kilo verdin ve sen galiba seval'den sonra basladin di mi?

dusun bizimki hala uc basamaklilarda

candy_candy .

hala da yok probis yok bilmemne
Canım o ne zaman başladı bilemiyorum ama ben 27.02.2015 de start verdim. Yakında olsa varya tepesinden ayrilmicam probise uzağında eline vurcam ama uzak işte.

Harika olmuş afiyet olsun. Su, spor?
vur valla ben tam dayaklığım :)
Böyle guzel menü ile niye dayaklik olasinki? Probis yiyenleri dovcez biz dimi candy_candy

Harika olmuş afiyet olsun. Su, spor?

Böyle guzel menü ile niye dayaklik olasinki? Probis yiyenleri dovcez biz dimi candy_candy
ben saat 8 e doğru evde oluyorum.ofisteyim şu anda.akşamları bir saatlik pilatesim var ben su içmeyi çok severim.her gün 2,5 lt garanti bir fincan da yeşil çay içiyorum her gün.

ben akşamları giremiyorum kızlar.sadece gündüzleri ofiste,işten fırsat buldukça giriyorum.beni merak etmeyin olur mu :) hadi görüşürüz yarın sabah kendinize cici bakın,bol eksiler....

Menum:
9.30 3 dL kızarmış kepek ekmeği \1 çay kaşığı reçel \1 çay kaşığı tereyağ \1 yumurta
11.00 1 elma
15.00 1 mandalina
17.00 1 mandalina
19.00 yeşil salata \ 1 kase yoğurt.
Su 2,5 oldu
Spor yok

Devlet dairesindeki işler benimde gozumde çok buyur, kolay gelsin ne diyim. Kilo durumun nasıl? Girebilecekmisin bu hafta listeye?
valla bugunde spor yapamadım, muhtemelen yarın da yapamıycam 1.4 kilo kaldı listeye girmeme umarım cuma basarırım
guzel menu afiyet olsun canım :)

bugun ki menum
toplam kalori 961 kalori
sabah
2 bardak sut
ogle
2 has yum
3 sosis
50 gr peynir
1 dilim tb ekmegi
10 zeytin

aksam
1 kase karnabahar haslanmıs
1 kase yogurt

suu 3 lt
spor 100 squat
1 kupa yesil cay

kızlar katılımımız cok güzel kilosu az olan da az var, yani çok kilo verebilecek bi takımız ama menuler genelde kacamaklı, spor dogru duzgun kimse yapmıyo, bi silkelenelim yarın persembe ertesi gun de tartı var bugun ve yarın kimse cozutmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…