- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.081
canım hosgeldin, yeni gordum kusuruma bakma :)ben akşamları giremiyorum kızlar.sadece gündüzleri ofiste,işten fırsat buldukça giriyorum.beni merak etmeyin olur mu :) hadi görüşürüz yarın sabah kendinize cici bakın,bol eksiler....
IKokunhuzur tatlım bende doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum ne kadar oldu sen doğum yapalı emziriyormusun ?[/QUOT
kesinliklee bide evimde tam yaglı süt vardı onunla beraber tüketince gayet kalorili bir öğün oldu.bugün peynirimi de yedim yumurtamı da inanın daha doyurucu ve kalorisi az oldu.
1 bebeğim var daha böyle doğum klosu dediğime bakmayın yani ilk bebekten fos çıktım :) gerçi hamileliktn önce de fazlalarım vardıAmin canm
Kaç çocuğun var
10 ay oldu doğum yapalı malesef bebeğim emmiyor beni 6 ay emdi sadece sonra emmedi. o yüzden diyetimi etkilemiyorIKokunhuzur tatlım bende doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum ne kadar oldu sen doğum yapalı emziriyormusun ?
GorüsürüzBen çıkıyorum kızlar, yarın gorusuruz.
Cozutmayin
Evet haklisin ama çok kötü durumda miyim
canım en azından yuruyus yapsanEvet haklisin ama çok kötü durumda miyim
hadi bakalım sende benimgibi uğraş dur listeye gircem diyegünaydın canlar naptınız bakalım tartıda aynı çıktım ama moral bozmak yok aç yatmanın güzelliğini özlemişim azıcıkkk
Sanada günaydın canmgünaydın canlar naptınız bakalım tartıda aynı çıktım ama moral bozmak yok aç yatmanın güzelliğini özlemişim azıcıkkk
Günaydınlardün ne çok dırdır etmişim biri beni durdursungunatdınlar herkese :)
Sen benden önce girersin canım 56.5 la çıktım listeden 58.1 geldim sabahhhadi bakalım sende benimgibi uğraş dur listeye gircem diye
Çok güzel olmuş canım.bugun ki menum
toplam kalori 961 kalori
sabah
2 bardak sut
ogle
2 has yum
3 sosis
50 gr peynir
1 dilim tb ekmegi
10 zeytin
aksam
1 kase karnabahar haslanmıs
1 kase yogurt
suu 3 lt
spor 100 squat
1 kupa yesil cay
Oooooo sSeval valla bu daha eli sopalı, tirstim vallahi.@candy_candy kız sana sopa sallamaktan bana fenalık geldi, ben sana tatlı falan yeme demedim mi valla sana ceza hergun 100 ipsiz ip atlama, atlamadıgın gun hic menu yazma bence herkes bana hak verecek bu konuda
Kusurda ne demek tatlım, dolduracak tabii sayfayı. Niye yazıyoruz?ya kusura bakmayın şu çoklu alıntı olayını beceremedim tüm sayfayı doldurdum affedin
ben menümü yazıp susayım en isi
kahvalti:
haşlanmış yumurta
tulum peyniri
iki zeytin
yarım domates
öğle yemeği:
yarım porsiyon kadar sulu köfte
salata
birkaç kaşık yoğurt
akşam yemeği
yine kavurma
salata
bu arada akşam üzeri ufak bir kurabiye kaçamağı yaptım kayınvalidem uzattı geri çeviremedim .neyse :/
Sevaaaaal kaç geliyorlar...iyi akşamlar kızlar bugün koşturmam fazlaydı çok uğrayamadım ama sohbet güzel geçmiş de seval i ne yapacax mersin e en yakın kim var sanal sopa olmuyo gerçek sopa lazım bu kıza
Günaydın moral iyi olsun gerisi gelir.günaydın canlar naptınız bakalım tartıda aynı çıktım ama moral bozmak yok aç yatmanın güzelliğini özlemişim azıcıkkk
Günaydın dırdırcı gelindün ne çok dırdır etmişim biri beni durdursungunatdınlar herkese :)
Günaydın.Günaydınlar
aynen muskacımne derece var ne bisey! ay bende bu sbah 62.4 cıktım ya bu vucudum inadına mı yapıyo bilmiyprum ama bu haftada listeye giremem sanırmGünaydın moral iyi olsun gerisi gelir.
Günaydın dırdırcı geliniyi yaptın bu ne arkadaş baktimda haftalardır derece yok.
Günaydın.
1,4 kaldı dimi? Kahvaltinin yaptiysan da yapmadiysanda detoks yapsan bugün. Belki gider..aynen muskacımne derece var ne bisey! ay bende bu sbah 62.4 cıktım ya bu vucudum inadına mı yapıyo bilmiyprum ama bu haftada listeye giremem sanırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?