Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya kusura bakmayın şu çoklu alıntı olayını beceremedim tüm sayfayı doldurdum affedin

ben menümü yazıp susayım en isi

kahvalti:
haşlanmış yumurta
tulum peyniri
iki zeytin
yarım domates

öğle yemeği:
yarım porsiyon kadar sulu köfte
salata
birkaç kaşık yoğurt

akşam yemeği
yine kavurma
salata

bu arada akşam üzeri ufak bir kurabiye kaçamağı yaptım kayınvalidem uzattı geri çeviremedim .neyse :/

bugun ki menum
toplam kalori 961 kalori
sabah
2 bardak sut
ogle
2 has yum
3 sosis
50 gr peynir
1 dilim tb ekmegi
10 zeytin

aksam
1 kase karnabahar haslanmıs
1 kase yogurt

suu 3 lt
spor 100 squat
1 kupa yesil cay
Çok güzel olmuş canım.
@candy_candy kız sana sopa sallamaktan bana fenalık geldi, ben sana tatlı falan yeme demedim mi valla sana ceza hergun 100 ipsiz ip atlama, atlamadıgın gun hic menu yazma bence herkes bana hak verecek bu konuda
Oooooo sSeval valla bu daha eli sopalı, tirstim vallahi.
Kusurda ne demek tatlım, dolduracak tabii sayfayı. Niye yazıyoruz?
Menü çok güzel, kurabiye yı gormedikki! K.valide kurabiye si kilo yapmaz. Benimki öyle diyo. Ustune bir bardak su icersem sismanlatmazmis.

iyi akşamlar kızlar bugün koşturmam fazlaydı çok uğrayamadım ama sohbet güzel geçmiş de seval i ne yapacax mersin e en yakın kim var sanal sopa olmuyo gerçek sopa lazım bu kıza
Sevaaaaal kaç geliyorlar...

günaydın canlar naptınız bakalım tartıda aynı çıktım ama moral bozmak yok aç yatmanın güzelliğini özlemişim azıcıkkk
Günaydın moral iyi olsun gerisi gelir.
dün ne çok dırdır etmişim biri beni durdursun gunatdınlar herkese :)
Günaydın dırdırcı gelin iyi yaptın bu ne arkadaş baktimda haftalardır derece yok.
Günaydın.

Günaydın moral iyi olsun gerisi gelir.

Günaydın dırdırcı gelin iyi yaptın bu ne arkadaş baktimda haftalardır derece yok.

Günaydın.
aynen muskacımne derece var ne bisey! ay bende bu sbah 62.4 cıktım ya bu vucudum inadına mı yapıyo bilmiyprum ama bu haftada listeye giremem sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…