- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.101
canım ben de 61.3 le cıktım listeden 64.4 gelmistim simdi zarla zorla 2 kg vermisimSen benden önce girersin canım 56.5 la çıktım listeden 58.1 geldim sabahh
valla canım simdi sutle k flakes yedim vaktim yok evden cıkmam lazım eve gelince de boyle 3 gibi falan karnabaharla yogurt yiycem yine, sporu da saglam yapıcam yesil cay falan artık ne cıkar yarına bilmiyorum -1 gitse yeter umarım ise yarar1,4 kaldı dimi? Kahvaltinin yaptiysan da yapmadiysanda detoks yapsan bugün. Belki gider..
Haa senin belediye işleri vardı dimi? Neyse kısmet umarım vücudun seni şaşırtır 1,4 gidiverir..valla canım simdi sutle k flakes yedim vaktim yok evden cıkmam lazım eve gelince de boyle 3 gibi falan karnabaharla yogurt yiycem yine, sporu da saglam yapıcam yesil cay falan artık ne cıkar yarına bilmiyorum -1 gitse yeter umarım ise yarar
Günaydın huysuz gelingünaydın kızlar :) bugün,memlekete giderken ön koltuğu kaynanasına kaptırmış yeni gelin gibi uyandım :) öyle huysuz öyle mutsuz :)
izmirde hava yağmurlu kapalıGünaydın huysuz gelin
Sol tarafından mı kalktin kız?
Afiyet olsun, sabah yediklerinden çok korkma. Bende sabah paşalar gibi yiyorum.ben dün akşam başsağlığına gittim spor yapamadım evde yoktum.ama akşam yemeği yemedim sayılır.yoğurt falan yani.bugün sabahta yarım simit ve ayranla yaptım kahvaltımı :)
Ay bende öyle. Ankarada kapalı. Şöyle şıkır şıkır güneşli olsa dimi?izmirde hava yağmurlu kapalıhiç sevmem yağmurlu kapalı havaları.ruhum sıkılır içim daralır
ay evet soğuk olsun ama güneşli aydınlık olsun :) ben bahar bebeğiyim,ilkbaharı ve özellikle yazı severim.sonbahar kış ıyyyyAfiyet olsun, sabah yediklerinden çok korkma. Bende sabah paşalar gibi yiyorum.
Ay bende öyle. Ankarada kapalı. Şöyle şıkır şıkır güneşli olsa dimi?
Ben kasım doğumluyum ama soğuğu ve kapalı havayı hiiiic sevmem. Uyuşuk oluyorum böyle havalarda.ay evet soğuk olsun ama güneşli aydınlık olsun :) ben bahar bebeğiyim,ilkbaharı ve özellikle yazı severim.sonbahar kış ıyyyy
ama sen de hem dun boyle hem bugun boyle olmaz ki....
bir de bence ertesi gunku tartiya cok inanma asil 2-3 gun sonra cikiyor bence yenilenlerin kiloya donusumu
Valla benim hemen çıkıyo canım.
Biz bu Seval le napacaz blanche?
Listeye ne zman gireceksin candyy
Lütfen biraz dikkat et
Yoksa muska ve blanche seni yer.
muska77 valla muskacim sen 40 kilo verdin ve sen galiba seval'den sonra basladin di mi?
dusun bizimki hala uc basamaklilarda
candy_candy .
hala da yok probis yok bilmemne
candy_candy kız sana sopa sallamaktan bana fenalık geldi, ben sana tatlı falan yeme demedim mi valla sana ceza hergun 100 ipsiz ip atlama, atlamadıgın gun hic menu yazma bence herkes bana hak verecek bu konuda
Çok güzel olmuş canım.
Oooooo sSeval valla bu daha eli sopalı, tirstim vallahi.
Kusurda ne demek tatlım, dolduracak tabii sayfayı. Niye yazıyoruz?
Menü çok güzel, kurabiye yı gormedikki! K.valide kurabiye si kilo yapmaz. Benimki öyle diyo. Ustune bir bardak su icersem sismanlatmazmis.
Sevaaaaal kaç geliyorlar...
Ben menümü yazmicam ama şöyle diyim akşam yemedim bi de 200 gram vermişim
109,5 bugün
bugün menüm çok güzel belki yarın 108,5 görebilirim
Eeee sopalar hazır.. Dün ne cislar yedin bakeeem?ay valla mankemin nolcam ben böyle yaabütün ilişkilerimi yeme üzerine kurmuşum herkes beni yemeğe çağırıyor yemek yapıyor bi bilmem ne ben de anlamadım reddedemiyorum ben yaa
Listedeyim canım zatenkaptanım izin vermedi bana
ben Haziranda başladım canım 20 haziranda listeye girdim. 5 haziranda diyete baladım 122,4 ilebenim kilo vermem bile mucize yaa
kaçtım muskam
Eh menunu merak ettim şimdi.Ben menümü yazmicam ama şöyle diyim akşam yemedim bi de 200 gram vermişim
109,5 bugün
bugün menüm çok güzel belki yarın 108,5 görebilirim
Canım bozma morali, inşallah iyisindir. Guzel dusun iyi olsun.Kızlar günaydın menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, peynir 1 kk, zeytin, çay şekersiz, bir dilim çavdar ekmeği
Öğlen
1 kase mercimek çorbası, yoğurt 1 kase, karnabahar 2-3 çatal
Akşam
5 köfte salata ayran
su : 1,5 lt
Kızlar kanamam var şuan doktor kist yok gebelik olabilir ama durumun iyi değil dedi..
Kan verdim saat 3 te tekrar doktora gideceğim moralim bozuk
günaydın tatlım bozma moralini hayırlısı neyse o olsunKızlar günaydın menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, peynir 1 kk, zeytin, çay şekersiz, bir dilim çavdar ekmeği
Öğlen
1 kase mercimek çorbası, yoğurt 1 kase, karnabahar 2-3 çatal
Akşam
5 köfte salata ayran
su : 1,5 lt
Kızlar kanamam var şuan doktor kist yok gebelik olabilir ama durumun iyi değil dedi..
Kan verdim saat 3 te tekrar doktora gideceğim moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?