- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.121
İntens bitmiş halley gelmiş.. Bu tur şeyleri sabah ve öğle arasında ye daha az zarar verir diyetine.Günaydın Kızlar
dünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 1kk peynir domates salata dereotu zeytin 1 dlm kızarmış tb ekmek 1 fincan çay
öğle
1 kepçe ezogelin çorbası etli türlü yoğurt 3 kaşık makarna
ara
7-8 çiğ badem 2 küçük brownie intense (bitti paket rahatladım )
akşam
10-12 tane hamsi salata yarım dlm ekmek
ara 1 bardak süt yarım halley
su oluyordur 3-4 lt
1.5 km de yürüdüm hemde yokuş yukarı
Allah bağışlasın tatlım yaklaşık aynı zamanlarda doğum yapmışız benim kızımda 9 aylık kusura bakma hatırlayamadım senin yaş boy ve kilo neydi?10 ay oldu doğum yapalı malesef bebeğim emmiyor beni 6 ay emdi sadece sonra emmedi. o yüzden diyetimi etkilemiyor
İntens bitmiş halley gelmiş.. Bu tur şeyleri sabah ve öğle arasında ye daha az zarar verir diyetine.[/Q
benim vücudum ödem yapıyor yağmurlu havalarda şişiyorum artı çıkıyorum tartıdaBen kasım doğumluyum ama soğuğu ve kapalı havayı hiiiic sevmem. Uyuşuk oluyorum böyle havalarda.
1.1 gitmesi lazım tatlım :)Haa senin belediye işleri vardı dimi? Neyse kısmet umarım vücudun seni şaşırtır 1,4 gidiverir..
gecmis olsun canım iyi dusun iyi olsunKızlar günaydın menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, peynir 1 kk, zeytin, çay şekersiz, bir dilim çavdar ekmeği
Öğlen
1 kase mercimek çorbası, yoğurt 1 kase, karnabahar 2-3 çatal
Akşam
5 köfte salata ayran
su : 1,5 lt
Kızlar kanamam var şuan doktor kist yok gebelik olabilir ama durumun iyi değil dedi..
Kan verdim saat 3 te tekrar doktora gideceğim moralim bozuk
ay valla bu tatlılarınızı gordukce fenalık basıyo bana, yemeyin kıııız yemeyiiiiinGünaydın Kızlar
dünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 1kk peynir domates salata dereotu zeytin 1 dlm kızarmış tb ekmek 1 fincan çay
öğle
1 kepçe ezogelin çorbası etli türlü yoğurt 3 kaşık makarna
ara
7-8 çiğ badem 2 küçük brownie intense (bitti paket rahatladım )
akşam
10-12 tane hamsi salata yarım dlm ekmek
ara 1 bardak süt yarım halley
su oluyordur 3-4 lt
1.5 km de yürüdüm hemde yokuş yukarı
bozma moralini canım.inşallah iyi sonuçlar alırsınKızlar günaydın menüm
Sabah
Öğlen
Akşam
5 köfte salata ayran
Kızlar kanamam var şuan doktor kist yok gebelik olabilir ama durumun iyi değil dedi..
Eh menunu merak ettim şimdi.
Canım bozma morali, inşallah iyisindir. Guzel dusun iyi olsun.
ben de çok su içiyorum.çokta tuz tüketmem ama benim de ödemim çok oluyor maalesefya kızlar bende de çok ödem oluyor böyle sabahları kalktığımda ellerim ayaklarım çok şişi oluyor bunun için ne yapmalıyız ?? çok su içiyorum tuzla pek arama yoktur öyle ekstra hiç tuz eklemem ee az-çok harekette ediyorum ama ne yapmalıyım bilemedim
Kızlar günaydın menüm
Sabah
Öğlen
Akşam
5 köfte salata ayran
tatlıım ben regl oldum durduramıyorum kendimi bu ara ama reglim bitsin söz haftada 1 gün yapıcam şu tatlı işini gerçi emzirdiğim için haftada 2 kere sütlü tatlı iznim var ama ben çikolatayı tercih ediyorum maalesefay valla bu tatlılarınızı gordukce fenalık basıyo bana, yemeyin kıııız yemeyiiiiin
Hanımların ortak derdi sıcakta siseriz soğukta siseriz. Bendede oluyor bu ara..ya kızlar bende de çok ödem oluyor böyle sabahları kalktığımda ellerim ayaklarım çok şişi oluyor bunun için ne yapmalıyız ?? çok su içiyorum tuzla pek arama yoktur öyle ekstra hiç tuz eklemem ee az-çok harekette ediyorum ama ne yapmalıyım bilemedim
KK yuzundenmidir nedir yok satıyor bekunis. Ben bulamadım.B blanche_ea canım bu bekunis eczaneler de mi satılıyor?
naapıcaz bu ödemle bilmiyorum gerçektenben de çok su içiyorum.çokta tuz tüketmem ama benim de ödemim çok oluyor maalesef
ya ama benim hamilelik ve doğum sonrası oldu daha önce ben hiç ödem ne bilmezdimHanımların ortak derdi sıcakta siseriz soğukta siseriz. Bendede oluyor bu ara..
tatlıım ben regl oldum durduramıyorum kendimi bu ara ama reglim bitsin söz haftada 1 gün yapıcam şu tatlı işini gerçi emzirdiğim için haftada 2 kere sütlü tatlı iznim var ama ben çikolatayı tercih ediyorum maalesef
Bugünkü menüm: (asla değişmeyecek)
Kahvaltı: avcumun içi kadar kepekli sandviç
ara: 3 adet bebe bisküvisi
öğlen 1 posiyon yoğurtlu kepekli makarna
ara: yeşilçay, türk kahvesi (şekersiz)
akşam: ızgara tavuk, yoğurt, bir iki çatal salata
ara: tarçınlı süt
Değiştirmezsen iyi.Bugünkü menüm: (asla değişmeyecek)
Kahvaltı: avcumun içi kadar kepekli sandviç
ara: 3 adet bebe bisküvisi
öğlen 1 posiyon yoğurtlu kepekli makarna
ara: yeşilçay, türk kahvesi (şekersiz)
akşam: ızgara tavuk, yoğurt, bir iki çatal salata
ara: tarçınlı süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?