Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İntens bitmiş halley gelmiş.. Bu tur şeyleri sabah ve öğle arasında ye daha az zarar verir diyetine.

10 ay oldu doğum yapalı malesef bebeğim emmiyor beni 6 ay emdi sadece sonra emmedi. o yüzden diyetimi etkilemiyor
Allah bağışlasın tatlım yaklaşık aynı zamanlarda doğum yapmışız benim kızımda 9 aylık kusura bakma hatırlayamadım senin yaş boy ve kilo neydi?

İntens bitmiş halley gelmiş.. Bu tur şeyleri sabah ve öğle arasında ye daha az zarar verir diyetine.[/Q
ben akşam yemeklerini kayınvalide de yiyorum çocuğuma o bakıyor kızı almaya gittiğimizde saolsun yemeğimizi yapıyor orda yiyip evimize geçiyoruz eşimin ablası da akşam ondaydı herkese verdi bana da sütün çeker tadına bak falan deyince bende yarım yedim amaç sütüm çekmesin

Haa senin belediye işleri vardı dimi? Neyse kısmet umarım vücudun seni şaşırtır 1,4 gidiverir..
1.1 gitmesi lazım tatlım :)

gecmis olsun canım iyi dusun iyi olsun

ay valla bu tatlılarınızı gordukce fenalık basıyo bana, yemeyin kıııız yemeyiiiiin

ya kızlar bende de çok ödem oluyor böyle sabahları kalktığımda ellerim ayaklarım çok şişi oluyor bunun için ne yapmalıyız ?? çok su içiyorum tuzla pek arama yoktur öyle ekstra hiç tuz eklemem ee az-çok harekette ediyorum ama ne yapmalıyım bilemedim

bozma moralini canım.inşallah iyi sonuçlar alırsın

Eh menunu merak ettim şimdi.

Canım bozma morali, inşallah iyisindir. Guzel dusun iyi olsun.

Bugünkü menüm: (asla değişmeyecek )

Kahvaltı: avcumun içi kadar kepekli sandviç

ara: 3 adet bebe bisküvisi

öğlen 1 posiyon yoğurtlu kepekli makarna

ara: yeşilçay, türk kahvesi (şekersiz)

akşam: ızgara tavuk, yoğurt, bir iki çatal salata

ara: tarçınlı süt

ben de çok su içiyorum.çokta tuz tüketmem ama benim de ödemim çok oluyor maalesef

geçmiş olsun canım. son durumdan bize de haber ver

ay valla bu tatlılarınızı gordukce fenalık basıyo bana, yemeyin kıııız yemeyiiiiin
tatlıım ben regl oldum durduramıyorum kendimi bu ara ama reglim bitsin söz haftada 1 gün yapıcam şu tatlı işini gerçi emzirdiğim için haftada 2 kere sütlü tatlı iznim var ama ben çikolatayı tercih ediyorum maalesef

Hanımların ortak derdi sıcakta siseriz soğukta siseriz. Bendede oluyor bu ara..
B blanche_ea canım bu bekunis eczaneler de mi satılıyor?
KK yuzundenmidir nedir yok satıyor bekunis. Ben bulamadım.

canım kakaolu sütlü tatlı da kesmiyor mu acep

ya sut beni cok sisiriyor mesela, istersen sut icme derim bu aksam en azindan ama sen bilirsin :)

kollontai evet eczanelerde satiliyor, lavman da olur aslinda cunku onu da senede 2 defa yapmak faydaliymis diye okumustum.

ama ben yapamamistim lavmani

Değiştirmezsen iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…