- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.141
profiterol kesiyor :) hemde çoook güzelcanım kakaolu sütlü tatlı da kesmiyor mu acep
bekunis ne demek ne işe yarıyor ????Hanımların ortak derdi sıcakta siseriz soğukta siseriz. Bendede oluyor bu ara..
KK yuzundenmidir nedir yok satıyor bekunis. Ben bulamadım.
eveeett çok güzell :) tatlım bende çikolata bitter yerim zaten en az %55 olanlardan yiyorum zaten ama 1-2 kare ile durduramıyorum kendimi hatta bana günde yarım paket bitter verdi diyetisyen 3 karesi sabahtan 3 karesi öğleden sonra diye ama ben başlayınca peketi bitiriyorum bide ama bu yalnız kalmaz deyip nescafede yapıyorum yanına al sana bol selülit o yüzden pek başlamamaya çalışıyorum
profiterol kesiyor :) hemde çoook güzel
Müshil canım.bekunis ne demek ne işe yarıyor ????
Sana güveniyorum fıstığım.değiştirmicem
ah canım agzından bal damlıyorAnacım gitsinde 1,4 daha ne eksidesin olursun işte..
sen 100 ipsiz ipini atladın mı bugun atlamadıysan eve gidince hemen atladeğiştirmicem
Hadi bakalım ben bulamadım.ah canım agzından bal damlıyorbakalım bugun bekunis bulursam yarına surpriz olur belki bana
almayayım o zaman ben kalsın :) kabızlık problemim yok ama tuvalete de pek çıkmam.benim bağırsaklarda tembel maalesef.yediğimi öğütmüyorlar :)
Müshil canım.
Valla diyette uzun zaman geçirince şart oluyor bi ara..almayayım o zaman ben kalsın :) kabızlık problemim yok ama tuvalete de pek çıkmam.benim bağırsaklarda tembel maalesef.yediğimi öğütmüyorlar :)
herkesi kabızlıktan öldüren dukan diyeti bile bana koymadı :) iki ay proteinle yaşadım ama sıkıntım olmadı.tabi uzun uzun aylar sonucunda nolur bilemem.ben o kadar uzatacağımı sanmıyorum.ben bu işi daha kısa sürede hallederimValla diyette uzun zaman geçirince şart oluyor bi ara..
Senin kilo az tabi benim en az 54 kg vermem lazımdı. Bence çabuk bile verdim kırkını..herkesi kabızlıktan öldüren dukan diyeti bile bana koymadı :) iki ay proteinle yaşadım ama sıkıntım olmadı.tabi uzun uzun aylar sonucunda nolur bilemem.ben o kadar uzatacağımı sanmıyorum.ben bu işi daha kısa sürede hallederimkendine güven motivasyonu :)
evet tatlım çok hızlı vermişsin gerçekten hep böyle çok az yiyerek mi verdinSenin kilo az tabi benim en az 54 kg vermem lazımdı. Bence çabuk bile verdim kırkını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?