Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım kakaolu sütlü tatlı da kesmiyor mu acep
C cakil86 en iyisi bittter cikolata ya bana diyetisyenim de verdi hem de lifli vs.
baya iyi geliyor bana, bagirsaklarima, kesiyor da hem de icim rahat yiyorum.
simdi bir de damak antep fistikli gece cikmis, %55 kakaolu bitter; ben ba-yil-dim!

eveeett çok güzell :) tatlım bende çikolata bitter yerim zaten en az %55 olanlardan yiyorum zaten ama 1-2 kare ile durduramıyorum kendimi hatta bana günde yarım paket bitter verdi diyetisyen 3 karesi sabahtan 3 karesi öğleden sonra diye ama ben başlayınca peketi bitiriyorum bide ama bu yalnız kalmaz deyip nescafede yapıyorum yanına al sana bol selülit o yüzden pek başlamamaya çalışıyorum

Valla diyette uzun zaman geçirince şart oluyor bi ara..
herkesi kabızlıktan öldüren dukan diyeti bile bana koymadı :) iki ay proteinle yaşadım ama sıkıntım olmadı.tabi uzun uzun aylar sonucunda nolur bilemem.ben o kadar uzatacağımı sanmıyorum.ben bu işi daha kısa sürede hallederim kendine güven motivasyonu :)

Senin kilo az tabi benim en az 54 kg vermem lazımdı. Bence çabuk bile verdim kırkını..

Mushil bi süre sonra bagirsaklarin calismamasina neden oluyor lütfen içmeyin armut yemenizi öneririm

Elma uzerine tarcin yada gerçekten tatlı krizine girdiyseniz muz üzerine tarçın atın. Yada diyabetik çikolata yiyin azcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…