Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yulaf kepeği kullanmazsan kabiz oluyosun dukan da şimdi ki yaptigimiz diyete de ekleyebiliriz yulaf kepegini. Karbonhidratlara yapisip emilimini engelliyormus.

evet tatlım çok hızlı vermişsin gerçekten hep böyle çok az yiyerek mi verdin
yanlış haturlamıyorsa dün sadece meyve ile beslenmişsin diyebiliriz ben dayanamam senin kadar
Yarın tam 9 ay doluyorda diyete başlayalı bakalım kaç kilo olacak 9 ayda diye hırs yaptım..
Kızlar merhaba.
Dün uğrayamadım. Evde değildim. Şimdi de değilim ama en azından yolda sabit gidiyorum. Eşimin kuzeninin kınası var. Şehir dışına çıkıyoruz.
Hayırlı olsun
Harika olmuş.
Mushil bi süre sonra bagirsaklarin calismamasina neden oluyor lütfen içmeyin armut yemenizi öneririm
Yok kız çok mecbur kalınca her zaman değil..

yulaf kepeği kullanmazsan kabiz oluyosun dukan da şimdi ki yaptigimiz diyete de ekleyebiliriz yulaf kepegini. Karbonhidratlara yapisip emilimini engelliyormus.
İyi fikirmiş...
ben buldum aldım valla :) bakalım ne olacak?
Hadi yaa.. Kaç kuruşmuş?
bugun ki menum
sabah
1 kase sütle k flakes
öglen
1 kase yogurtlu karnabahar
aksama
1 kase yogurtlu karnabahar

toplam kalori 791
su 3 lt
1 kupa yesil cay
spor
leslie 3 mile
jillian level 2
tiffany rothela 10 dk karın egzersizi
Vay vay vay harikasın kollontai..

yine efsane bi menuyle karsındayım canııııım :)
Valla efsane olmuş.. Buda ödülün hep sopa yok bende..

selam kızlar sabah emniyetteydim büyük oğluma pasaport almak için canım çıktı yaaa normal pasaport sırası çabuk ilerliyor yeşil pasaport sırasında tık yoktu canımız çıktı öğleye anca geldim öğle de sosyete pazarına gittim küçük oğlana uyku tulumu aldım gece deli yatıyo çünkü evdeki iyice küçülmüştü

günaydın kızlar :) bugün,memlekete giderken ön koltuğu kaynanasına kaptırmış yeni gelin gibi uyandım :) öyle huysuz öyle mutsuz :)
ayyy bu lafına bayıldım tatlım yaa muhteşlem bir laf mış
izmirde hava yağmurlu kapalı hiç sevmem yağmurlu kapalı havaları.ruhum sıkılır içim daralır
aynen benim de öyle
ben de iyi ki if'e basladim, canim ne isterse yiyorum valla bu ara.
bakalim benim de yarin diyetisyen var sonum ne olacak gorecegiz

yarin da annem geliyor ona kek, kurabiye bir sey yapiyim diyorum; onerileriniz varsa aliyim???
canım hafif bişeyler yapabilirsin ne sever ya da o tarz bişeyler yapabilirsin
canım bozma moralini haber ver bizlere de merakta bırakma
kızlarda söylemiş süt falan çekilmez tatlım halley yeme bi daha akşam sabah öğle ye
B blanche_ea canım bu bekunis eczaneler de mi satılıyor?
evet canım
dysania bende kronik kabızlık problemi var o yüzden ben bekunisi mecburen kullanıyorum çok sık olmasa da işin garibi 1 tane bana etki etmiyor en az 2 tane

ben hep 2ser aliyorum aldigimda ama bayadir almak zorunda kalmadim, aksam ogunlerinizde yogurt + yulaf ezmesi + yaban mersini yapin kaptanim asiri ise yariyor

Kuralları okudum ve kabul ediyorum. Kaptanım durumumu gördü ben kısaca size de aktarayım sonra talimatları bekleyeceğim. 2012 senesiydi sanırım 4. takımda yarıştım. Doksan küsürlerden 64 kiloya kadar düşüp mezun oldum. Sonra tekrar başlamıştım fakat ciddi sorunlar yaşadım ve buradan uzak kaldım. Şimdi yarışma şartım nasıl olacak bilemiyorum fakat kendimi tanıtayım.
36 yaşındayım, 2 çocuğum var, çalışıyorum. 1.68 boyum ve şu an 78 civarındayım. Hedefim 62 kilo olmak.
Ayrıntıları zamanla konuşuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…