- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.161
yulaf kepeği kullanmazsan kabiz oluyosun dukan da şimdi ki yaptigimiz diyete de ekleyebiliriz yulaf kepegini. Karbonhidratlara yapisip emilimini engelliyormus.herkesi kabızlıktan öldüren dukan diyeti bile bana koymadı :) iki ay proteinle yaşadım ama sıkıntım olmadı.tabi uzun uzun aylar sonucunda nolur bilemem.ben o kadar uzatacağımı sanmıyorum.ben bu işi daha kısa sürede hallederimkendine güven motivasyonu :)
ben buldum aldım valla :) bakalım ne olacak?Hadi bakalım ben bulamadım.
günaydın kızlar :) bugün,memlekete giderken ön koltuğu kaynanasına kaptırmış yeni gelin gibi uyandım :) öyle huysuz öyle mutsuz :)
yine efsane bi menuyle karsındayım canııııım :)
Yarın tam 9 ay doluyorda diyete başlayalı bakalım kaç kilo olacak 9 ayda diye hırs yaptım..evet tatlım çok hızlı vermişsin gerçekten hep böyle çok az yiyerek mi verdin
yanlış haturlamıyorsa dün sadece meyve ile beslenmişsin diyebiliriz ben dayanamam senin kadar
Hayırlı olsunKızlar merhaba.
Dün uğrayamadım. Evde değildim. Şimdi de değilim ama en azından yolda sabit gidiyorum. Eşimin kuzeninin kınası var. Şehir dışına çıkıyoruz.
Harika olmuş.Dünkü menümü yazayım.
Sabah 9.00
Peynir 1 kk
Yarımşar domates salatalık
2 dilim ekmek.
Öğlen 14.30
1 kase mercimek çorbası
Akşam 19.30
1 kepçe mercimek çorbası
3 köfte
Ara 21.00
1 tane sade nescafe
2 litre su
Yok kız çok mecbur kalınca her zaman değil..Mushil bi süre sonra bagirsaklarin calismamasina neden oluyor lütfen içmeyin armut yemenizi öneririm
İyi fikirmiş...yulaf kepeği kullanmazsan kabiz oluyosun dukan da şimdi ki yaptigimiz diyete de ekleyebiliriz yulaf kepegini. Karbonhidratlara yapisip emilimini engelliyormus.
Hadi yaa.. Kaç kuruşmuş?ben buldum aldım valla :) bakalım ne olacak?
Vay vay vay harikasın kollontai..bugun ki menum
sabah
1 kase sütle k flakes
öglen
1 kase yogurtlu karnabahar
aksama
1 kase yogurtlu karnabahar
toplam kalori 791
su 3 lt
1 kupa yesil cay
spor
leslie 3 mile
jillian level 2
tiffany rothela 10 dk karın egzersizi
Valla efsane olmuş.. Buda ödülün hep sopa yok bende..yine efsane bi menuyle karsındayım canııııım :)
Hadi bolca yağ yak inşallah..kızlar ben spora baslıyorum 1.5 saat sonra falan gelirim opuldunuz
İnşallah bende bulurum arıyorum bakalım..sagol tatlım insallah yarın alırm buyuk odulu, 4 liraya aldım canım
ayyy bu lafına bayıldım tatlım yaa muhteşlem bir laf mışgünaydın kızlar :) bugün,memlekete giderken ön koltuğu kaynanasına kaptırmış yeni gelin gibi uyandım :) öyle huysuz öyle mutsuz :)
aynen benim de öyleizmirde hava yağmurlu kapalıhiç sevmem yağmurlu kapalı havaları.ruhum sıkılır içim daralır
canım hafif bişeyler yapabilirsin ne sever ya da o tarz bişeyler yapabilirsinben de iyi ki if'e basladim, canim ne isterse yiyorum valla bu ara.
bakalim benim de yarin diyetisyen var sonum ne olacak gorecegiz
yarin da annem geliyor ona kek, kurabiye bir sey yapiyim diyorum; onerileriniz varsa aliyim???
canım bozma moralini haber ver bizlere de merakta bırakmaKızlar günaydın menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, peynir 1 kk, zeytin, çay şekersiz, bir dilim çavdar ekmeği
Öğlen
1 kase mercimek çorbası, yoğurt 1 kase, karnabahar 2-3 çatal
Akşam
5 köfte salata ayran
su : 1,5 lt
Kızlar kanamam var şuan doktor kist yok gebelik olabilir ama durumun iyi değil dedi..
Kan verdim saat 3 te tekrar doktora gideceğim moralim bozuk
kızlarda söylemiş süt falan çekilmez tatlım halley yeme bi daha akşam sabah öğle yeGünaydın Kızlar
dünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 1kk peynir domates salata dereotu zeytin 1 dlm kızarmış tb ekmek 1 fincan çay
öğle
1 kepçe ezogelin çorbası etli türlü yoğurt 3 kaşık makarna
ara
7-8 çiğ badem 2 küçük brownie intense (bitti paket rahatladım )
akşam
10-12 tane hamsi salata yarım dlm ekmek
ara 1 bardak süt yarım halley
su oluyordur 3-4 lt
1.5 km de yürüdüm hemde yokuş yukarı
evet canımB blanche_ea canım bu bekunis eczaneler de mi satılıyor?
selam kızlar sabah emniyetteydim büyük oğluma pasaport almak için canım çıktı yaaa normal pasaport sırası çabuk ilerliyor yeşil pasaport sırasında tık yoktu canımız çıktı öğleye anca geldim öğle de sosyete pazarına gittim küçük oğlana uyku tulumu aldım gece deli yatıyo çünkü evdeki iyice küçülmüştü
ayyy bu lafına bayıldım tatlım yaa muhteşlem bir laf mış
aynen benim de öyle
canım hafif bişeyler yapabilirsin ne sever ya da o tarz bişeyler yapabilirsin
canım bozma moralini haber ver bizlere de merakta bırakma
kızlarda söylemiş süt falan çekilmez tatlım halley yeme bi daha akşam sabah öğle ye
evet canım
dysania bende kronik kabızlık problemi var o yüzden ben bekunisi mecburen kullanıyorum çok sık olmasa da işin garibi 1 tane bana etki etmiyor en az 2 tane
sen atla da tatlım ister ipli olsun ister ipsiz
Hoşgeldin. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor.Selam davet aldım sanırım buradan, yarışalım mııııı :)
Hemen bakıyorum, teşekkürlerHoşgeldin. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?