Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tekrar hoşgeldin.
Bende 38 yasında 2 çocuk annesiyim. 1,67 boyum.
Umarım istediğin kiloya dusersin.

Tekrar hoşgeldin.
Bende 38 yasında 2 çocuk annesiyim. 1,67 boyum.
Umarım istediğin kiloya dusersin.
Teşekkür ederim canım, bişey sormak istiyorum. Ben önceden forum sayfasını açtığımda en üstte son mesajı görüyordum, bu şekilde ayar yapmayı unuttum. O şekilde takip etmek daha kolay oluyor. Bilen varsa tarif edebilir mi?

İnan hiç bilmiyorum hatırlarsan banada soyle

boyumuz ve kilomuz aynı ama benim durumum daha kötü senden.hem henüz çocuk doğurmadım hem de 29 yaşındayım ama olsun zararın neresinden dönsek kardır.aramıza hoşgeldin :)

boyumuz ve kilomuz aynı ama benim durumum daha kötü senden.hem henüz çocuk doğurmadım hem de 29 yaşındayım ama olsun zararın neresinden dönsek kardır.aramıza hoşgeldin :)
Teşekkür ederim, hoşbuldum :) hedefine in sonra bebiş tatlım, yoksa zorlanırsın.

Teşekkür ederim, hoşbuldum :) hedefine in sonra bebiş tatlım, yoksa zorlanırsın.
en büyük amacım o zaten,benim sayfamdan tanıyanlar bilir.bu kilo verme işine bu kadar kafayı takmamın tek sebebi bebek.eşim de ben de deli gibi çocuk istiyoruz ama ben ideal kiloma inmeden eşim asla olmaz diyor.ve çok haklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…