- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.181
Tekrar hoşgeldin.Kuralları okudum ve kabul ediyorum. Kaptanım durumumu gördü ben kısaca size de aktarayım sonra talimatları bekleyeceğim. 2012 senesiydi sanırım 4. takımda yarıştım. Doksan küsürlerden 64 kiloya kadar düşüp mezun oldum. Sonra tekrar başlamıştım fakat ciddi sorunlar yaşadım ve buradan uzak kaldım. Şimdi yarışma şartım nasıl olacak bilemiyorum fakat kendimi tanıtayım.
36 yaşındayım, 2 çocuğum var, çalışıyorum. 1.68 boyum ve şu an 78 civarındayım. Hedefim 62 kilo olmak.
Ayrıntıları zamanla konuşuruz :)
Teşekkür ederim canım, bişey sormak istiyorum. Ben önceden forum sayfasını açtığımda en üstte son mesajı görüyordum, bu şekilde ayar yapmayı unuttum. O şekilde takip etmek daha kolay oluyor. Bilen varsa tarif edebilir mi?Tekrar hoşgeldin.
Bende 38 yasında 2 çocuk annesiyim. 1,67 boyum.
Umarım istediğin kiloya dusersin.
İnan hiç bilmiyorum hatırlarsan banada soyleTeşekkür ederim canım, bişey sormak istiyorum. Ben önceden forum sayfasını açtığımda en üstte son mesajı görüyordum, bu şekilde ayar yapmayı unuttum. O şekilde takip etmek daha kolay oluyor. Bilen varsa tarif edebilir mi?
gerçekten bravo,çok iyi kilo vermişsin sen.herkes başaramaz,irade meselesi.az kiloyu vermek daha zor biliyor musun,kendini parçalasan haftada 1 kilo anca gidiyor.Senin kilo az tabi benim en az 54 kg vermem lazımdı. Bence çabuk bile verdim kırkını..
ben yulaf kepeği hiç yemedim.sevmem öyle şeyleri :)yulaf kepeği kullanmazsan kabiz oluyosun dukan da şimdi ki yaptigimiz diyete de ekleyebiliriz yulaf kepegini. Karbonhidratlara yapisip emilimini engelliyormus.
Yavaştan öğreniyorum. Azaldı ya artıkgerçekten bravo,çok iyi kilo vermişsin sen.herkes başaramaz,irade meselesi.az kiloyu vermek daha zor biliyor musun,kendini parçalasan haftada 1 kilo anca gidiyor.
boyumuz ve kilomuz aynı ama benim durumum daha kötü senden.hem henüz çocuk doğurmadım hem de 29 yaşındayımKuralları okudum ve kabul ediyorum. Kaptanım durumumu gördü ben kısaca size de aktarayım sonra talimatları bekleyeceğim. 2012 senesiydi sanırım 4. takımda yarıştım. Doksan küsürlerden 64 kiloya kadar düşüp mezun oldum. Sonra tekrar başlamıştım fakat ciddi sorunlar yaşadım ve buradan uzak kaldım. Şimdi yarışma şartım nasıl olacak bilemiyorum fakat kendimi tanıtayım.
36 yaşındayım, 2 çocuğum var, çalışıyorum. 1.68 boyum ve şu an 78 civarındayım. Hedefim 62 kilo olmak.
Ayrıntıları zamanla konuşuruz :)
benden daha zayıf olmuşsun yani bravo :)Yavaştan öğreniyorum. Azaldı ya artık
Migren falanmi var fıstık?ayyy bunaldim ya bas agrim var yine fecii napsam bilmiyorum.
Sen Kacsın?benden daha zayıf olmuşsun yani bravo :)
Teşekkür ederim, hoşbuldum :) hedefine in sonra bebiş tatlım, yoksa zorlanırsın.boyumuz ve kilomuz aynı ama benim durumum daha kötü senden.hem henüz çocuk doğurmadım hem de 29 yaşındayımama olsun zararın neresinden dönsek kardır.aramıza hoşgeldin :)
ben nişanımda 63 tüm düğünümde 68 :) evlendim 15. ayda 85 i bulmuşum haberim yokSen Kacsın?
en büyük amacım o zaten,benim sayfamdan tanıyanlar bilir.bu kilo verme işine bu kadar kafayı takmamın tek sebebi bebek.eşim de ben de deli gibi çocuk istiyoruz ama ben ideal kiloma inmeden eşim asla olmaz diyor.ve çok haklı...Teşekkür ederim, hoşbuldum :) hedefine in sonra bebiş tatlım, yoksa zorlanırsın.
Hedefin nedir?en büyük amacım o zaten,benim sayfamdan tanıyanlar bilir.bu kilo verme işine bu kadar kafayı takmamın tek sebebi bebek.eşim de ben de deli gibi çocuk istiyoruz ama ben ideal kiloma inmeden eşim asla olmaz diyor.ve çok haklı...
Şimdi gördüm. Bu mesaj ayarını yapmadan zor takip edicem sanırım burayı :)ben nişanımda 63 tüm düğünümde 68 :) evlendim 15. ayda 85 i bulmuşum haberim yok((( şu anda 78 kiloyum.hedefim 58
ideal kilom 58 e inmek istiyorum :)Hedefin nedir?
Çok da takıntı yapma. ben iki hamileliğimde de 30 a yakın kilo aldım, ikisinde de vardim. Zor oluyor tabi ama gramı gramına hesap yapmasan da olur. 65 civarı gayet normal gebelik başlatabilirsin benceideal kilom 58 e inmek istiyorum :)
Olursun canım 55 bile olursun.ben nişanımda 63 tüm düğünümde 68 :) evlendim 15. ayda 85 i bulmuşum haberim yok((( şu anda 78 kiloyum.hedefim 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?