- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.201
Olursun canım 55 bile olursun.
Ben evlendiğimde 53 kiloydum 13 yıl sonunda adam iki gelin almış gibi oldu yazık.
hele bi 65 e geleyimde :)))) doktor sağlığın yerinde derse olur inşallah :)Çok da takıntı yapma. ben iki hamileliğimde de 30 a yakın kilo aldım, ikisinde de vardim. Zor oluyor tabi ama gramı gramına hesap yapmasan da olur. 65 civarı gayet normal gebelik başlatabilirsin bence
:)))))) güldürdün beni yaaa.ben de 22 yaşında 53 lerdeydim.sonradan çıktım 60 laraOlursun canım 55 bile olursun.
Ben evlendiğimde 53 kiloydum 13 yıl sonunda adam iki gelin almış gibi oldu yazık.
Kız sen beni delirtecenmi?:)))))) güldürdün beni yaaa.ben de 22 yaşında 53 lerdeydim.sonradan çıktım 60 larayaş oldu 29 şimdi hayatta inemem diye düşünüyorum.
Heh iyi dedin Valla :) Zamane gençliğiKız sen beni delirtecenmi?
Ben 38imde dusebiliyorsam sen niye dusemiyesin?
inanamıyorum ne bileyim,mucize gibi bişey :) görür müyüm ki o günleri :) iki sene önceki kotumu buldum geçen gün,çocuk kotu gibiKız sen beni delirtecenmi?
Ben 38imde dusebiliyorsam sen niye dusemiyesin?
hoşgeldin topraks cımSelam davet aldım sanırım buradan, yarışalım mııııı :)
canım sen izinli üye olarak ayrıldığın için 364. etapta 68,3 kg ile kg bildirmeden ayrılmışsın canım teknik olarak listeye yarın bile girebilirsin ama benim görüşüm haftaya cumaya girmen ne olur üstüne alınma ama arkadaşlar yazıyorlar hemen listeye girmek için 2 gün sonra hiç ses seda yok gerçi eski üyesin hatta kaptanlıkta yaptığın için öyle birşeyi yapacağını düşünmüyorum ama seni listeye haftaya alsak ne dersinKuralları okudum ve kabul ediyorum. Kaptanım durumumu gördü ben kısaca size de aktarayım sonra talimatları bekleyeceğim. 2012 senesiydi sanırım 4. takımda yarıştım. Doksan küsürlerden 64 kiloya kadar düşüp mezun oldum. Sonra tekrar başlamıştım fakat ciddi sorunlar yaşadım ve buradan uzak kaldım. Şimdi yarışma şartım nasıl olacak bilemiyorum fakat kendimi tanıtayım.
36 yaşındayım, 2 çocuğum var, çalışıyorum. 1.68 boyum ve şu an 78 civarındayım. Hedefim 62 kilo olmak.
Ayrıntıları zamanla konuşuruz :)
canım yapıyor bu akşam alırsan gece yapar karın ağrısı sabah ishal olursun ama kabızlık yoksa alma ben kabızlıkta kullanıyorumkızlar bu bekunis ishal karın agrıısı falan yapıyor mu bende kabızlık cok yok cunku bilenler bi desin de ona gıre alayım, yarın aksam dısarı cıkcaz esimle :)
eşim sağolsun bana her zaman yapamazsın başaramazsın beceremezsin motivasyonu verdiği için ben de kendimi hiçbir şey yapamaz sanar oldum napiim :)Heh iyi dedin Valla :) Zamane gençliği
Ya 25i geçince geçince kendilerini yasli saniyolar. Ben oleyim ozamanHeh iyi dedin Valla :) Zamane gençliği
olur tabi neden olmasın :)bu arada madem depresifle topraks ın kilo ve boyları aynı onlar birbirine rakip olsun şimdi aklıma geldi daha sonra diğer arkadaşları da eşleyelim
Hoşbuldum, tabi ki benim için uygundur haftaya girebilirim. Çıtır yapın beni yeterhoşgeldin topraks cım
canım sen izinli üye olarak ayrıldığın için 364. etapta 68,3 kg ile kg bildirmeden ayrılmışsın canım teknik olarak listeye yarın bile girebilirsin ama benim görüşüm haftaya cumaya girmen ne olur üstüne alınma ama arkadaşlar yazıyorlar hemen listeye girmek için 2 gün sonra hiç ses seda yok gerçi eski üyesin hatta kaptanlıkta yaptığın için öyle birşeyi yapacağını düşünmüyorum ama seni listeye haftaya alsak ne dersin
canım yapıyor bu akşam alırsan gece yapar karın ağrısı sabah ishal olursun ama kabızlık yoksa alma ben kabızlıkta kullanıyorum
Ah ben kolunun girmediği eskileri giymeye başladım. İnan kendine.inanamıyorum ne bileyim,mucize gibi bişey :) görür müyüm ki o günleri :) iki sene önceki kotumu buldum geçen gün,çocuk kotu gibikendim giymemiş olsam inanmıycam yani ama nasıl giriyormuşum o kota hayret valla
Benimki de zayiflicam dediğimde bıyık altından gulmustu. Şimdi yeter zayıflama diyor ama ben dinlemiyorum.eşim sağolsun bana her zaman yapamazsın başaramazsın beceremezsin motivasyonu verdiği için ben de kendimi hiçbir şey yapamaz sanar oldum napiim :)
Ayyyy takım içi rakipbu arada madem depresifle topraks ın kilo ve boyları aynı onlar birbirine rakip olsun şimdi aklıma geldi daha sonra diğer arkadaşları da eşleyelim
anladım kaptanım o zman hic riske girmeyim iki kupa yesil cay icip devam edeyim en azından yarın 61 leri gorurum heralde :)hoşgeldin topraks cım
canım sen izinli üye olarak ayrıldığın için 364. etapta 68,3 kg ile kg bildirmeden ayrılmışsın canım teknik olarak listeye yarın bile girebilirsin ama benim görüşüm haftaya cumaya girmen ne olur üstüne alınma ama arkadaşlar yazıyorlar hemen listeye girmek için 2 gün sonra hiç ses seda yok gerçi eski üyesin hatta kaptanlıkta yaptığın için öyle birşeyi yapacağını düşünmüyorum ama seni listeye haftaya alsak ne dersin
canım yapıyor bu akşam alırsan gece yapar karın ağrısı sabah ishal olursun ama kabızlık yoksa alma ben kabızlıkta kullanıyorum
iyiki bu takıma katıldım valla,sanırım ben burda çok güzel motive olcam :) sayende oldu teşekkürlerAh ben kolunun girmediği eskileri giymeye başladım. İnan kendine.
Benimki de zayiflicam dediğimde bıyık altından gulmustu. Şimdi yeter zayıflama diyor ama ben dinlemiyorum.
o zamaaaaaan yarış başlasınnnnnn :) iyi olan kazansın bebeğim :-* ama sanırım bu işin sonunda her iki tarafta kazanmış olacakAyyyy takım içi rakipNeyse şeriatın kestiği parmak acımaz, kabul :))
O zaman beraber kazanmayao zamaaaaaan yarış başlasınnnnnn :) iyi olan kazansın bebeğim :-* ama sanırım bu işin sonunda her iki tarafta kazanmış olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?