Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok da takıntı yapma. ben iki hamileliğimde de 30 a yakın kilo aldım, ikisinde de vardim. Zor oluyor tabi ama gramı gramına hesap yapmasan da olur. 65 civarı gayet normal gebelik başlatabilirsin bence
hele bi 65 e geleyimde :)))) doktor sağlığın yerinde derse olur inşallah :)

Kız sen beni delirtecenmi?
Ben 38imde dusebiliyorsam sen niye dusemiyesin?
inanamıyorum ne bileyim,mucize gibi bişey :) görür müyüm ki o günleri :) iki sene önceki kotumu buldum geçen gün,çocuk kotu gibi kendim giymemiş olsam inanmıycam yani ama nasıl giriyormuşum o kota hayret valla

Selam davet aldım sanırım buradan, yarışalım mııııı :)
hoşgeldin topraks cım
canım sen izinli üye olarak ayrıldığın için 364. etapta 68,3 kg ile kg bildirmeden ayrılmışsın canım teknik olarak listeye yarın bile girebilirsin ama benim görüşüm haftaya cumaya girmen ne olur üstüne alınma ama arkadaşlar yazıyorlar hemen listeye girmek için 2 gün sonra hiç ses seda yok gerçi eski üyesin hatta kaptanlıkta yaptığın için öyle birşeyi yapacağını düşünmüyorum ama seni listeye haftaya alsak ne dersin
kızlar bu bekunis ishal karın agrıısı falan yapıyor mu bende kabızlık cok yok cunku bilenler bi desin de ona gıre alayım, yarın aksam dısarı cıkcaz esimle :)
canım yapıyor bu akşam alırsan gece yapar karın ağrısı sabah ishal olursun ama kabızlık yoksa alma ben kabızlıkta kullanıyorum

Hoşbuldum, tabi ki benim için uygundur haftaya girebilirim. Çıtır yapın beni yeter

Ah ben kolunun girmediği eskileri giymeye başladım. İnan kendine.
eşim sağolsun bana her zaman yapamazsın başaramazsın beceremezsin motivasyonu verdiği için ben de kendimi hiçbir şey yapamaz sanar oldum napiim :)
Benimki de zayiflicam dediğimde bıyık altından gulmustu. Şimdi yeter zayıflama diyor ama ben dinlemiyorum.

anladım kaptanım o zman hic riske girmeyim iki kupa yesil cay icip devam edeyim en azından yarın 61 leri gorurum heralde :)

Ah ben kolunun girmediği eskileri giymeye başladım. İnan kendine.

Benimki de zayiflicam dediğimde bıyık altından gulmustu. Şimdi yeter zayıflama diyor ama ben dinlemiyorum.
iyiki bu takıma katıldım valla,sanırım ben burda çok güzel motive olcam :) sayende oldu teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…