- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.221
İnşallah olursun güzelim.anladım kaptanım o zman hic riske girmeyim iki kupa yesil cay icip devam edeyim en azından yarın 61 leri gorurum heralde :)
Ne demek tatlım, iyi oldu bak. Esinde benimki gibi başlar yakında.iyiki bu takıma katıldım valla,sanırım ben burda çok güzel motive olcam :) sayende oldu teşekkürler
Ben olsam, ama kilolar yakın değil dimi?eee kim bana rakip olmak ister bende azıcık gaza geleyim
Ay bende demin yazdım olurmuki?muska77 tatlım rakip olalım mı seninle ???
haydi bakalım bismillah,allat utandırmasınO zaman beraber kazanmaya
olur neden olmasın yüzdeler üzerinden yarışırızAy bende demin yazdım olurmuki?
Tamam rakibem, öyle olsun ama sende sopani eksik etme benden ok.?olur neden olmasın yüzdeler üzerinden yarışırız
bilirsin sopam hic eksik olmaz zaten rakibem, ben bugunluk kacayım yemek falan yapıcam, yarın gorusuruz, yarın ki kilolarımız ustunden rakibeligimiz baslarTamam rakibem, öyle olsun ama sende sopani eksik etme benden ok.?
kızlar seval i ne yapacağız ona sopalı bir rakip bulmamız lazım özelden de taciz etsin onu :)muska77 tatlım rakip olalım mı seninle ???
Tamam tatlım, kolay gelsin.bilirsin sopam hic eksik olmaz zaten rakibem, ben bugunluk kacayım yemek falan yapıcam, yarın gorusuruz, yarın ki kilolarımız ustunden rakibeligimiz baslariyi aksamlar herkeseeee
YAPAR CANIM evde oldugunda içkızlar bu bekunis ishal karın agrıısı falan yapıyor mu bende kabızlık cok yok cunku bilenler bi desin de ona gıre alayım, yarın aksam dısarı cıkcaz esimle :)
Onu blanche halleder belki kaptanim. Bi sorsakmi?kızlar seval i ne yapacağız ona sopalı bir rakip bulmamız lazım özelden de taciz etsin onu :)
Onu blanche halleder belki kaptanim. Bi sorsakmi?
Doğru diyorsun.ahaha ben ona baya soyleniyorum ama...
biz guya yarisiyorduk onla sahi ama ben zaten artik pek veremiyorum
ama sevalin yerinde olsam oyle bir verirdim ki...
Olur tabi, hadi hayırlı olsun.Ben menüye yarın başlıyım, çok abartmadım ama olsun yarın sabah tartılır ilk bildirimimi yaparım, sonra da menü paylaşımına başlarım. Hayırlı olsun İnşallah
ben yarın sabah için çok heyecanlıyım.kilo aldım gibi geliyor şiştim sanki ödem yaptım gibiBen menüye yarın başlıyım, çok abartmadım ama olsun yarın sabah tartılır ilk bildirimimi yaparım, sonra da menü paylaşımına başlarım. Hayırlı olsun İnşallah
Vay bravo sana.benim sabah gevrek ayran,öğlen bir porsiyon yoğurtlu bakla.akşam da bi kase çorba :) 2 litre su :) akşam pilates
neler neler geri çevirdim bir bilsen.kuru pasta,çikolatalı gofret,tatlıVay bravo sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?