Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anaaam bu hatunlar yemiyo ya

Arkadaşlar bende reaktif hipoglisemi var. İlaç da kullanıyorum fakat bir iki saatten fazla bişey yemedim mi sürünüyorum :)
Evdeyim ve ilk günün şevkiyle pek bişey yemedim yatmak zorunda kaldım. Biraz uyudum ama hala elim ayağım boşalıyor. Şimdi bir elma yedim. Fakat sizin menülerinizdeki gibi çok az ve uzun aralıklar bende olamayacak söyliyim şimdiden

Kolay gelsiiiiinnn, yarışı heyecanla takip edeceğim :))

Peki kaptanim

Tatlım herkes kendi vücuduna, bünyesine göre yer.. Çok şükür öyle bir rahatsızlığım yok oyüzden ben karnım açlıktan acıyana kadar beklerim yemek için..
İlk başladığımda 1700 kcllik diyetle başladım tabii zamanla azaltman gerekiyor.. 9 ay doldu benim bugün. İlk zamanki gibi olmuyor tabii..
Sen kendi menünü kendine göre yap bize takılma..

Spor gayet iyi, tebrikler
Teşekkür ederim..

çok fazla içmiyorum canım.2,5 litre su 1 fincan yeşil çay,bir fincan beşi bir arada.
Bende açık otundan alıp evde karıştırıp demliyordum.
Her ottan 1 c.k 1 litre kaynar suya atıp demliyordum.
Limon da sıkiyordum.
Arada tarçın veya zencefil de koyuyordm

olsun rakibem herkes kendi bünyesine göre beslenir.benim arkadaşım diyetisyenin verdiği diyetle sık sık tıka basa yiyerek çok güzel kilolar verdi.sen de kendine göre bi düzen oluşturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…