- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.401
Spor gayet iyi, tebriklerEn iyisi canım bende 30+30+30 1,5 saat yürüyorum her gün..
Kolay gelsiiiiinnn, yarışı heyecanla takip edeceğim :))rahatsızlıgını unutmusum rakibemyuruyus de candır, dise dis olsun bu hafta da biraz heyecanlı gecsin ben kacıyorum ufaktan aksam yemegini hazırlamam lazım opuldunuz, rakib sen haftasonu gelmiyosun pazartesi gorusuruz artıkın bol eksilerle
="muska77, post: 43786455, member: 679854"]Heh heh vermem rakibemi!
Peki kaptanimbende seniii
canım bak sende henüz çocuk yok spor için bahanen de yok gerçekten kilo vermek istiyorsan mutlaka spor yapman gerekiyor ve takıma karşı sorumluluğunda olması gerekiyor tartı öncesi akşam bol miktarda çiğköfte hiç hoş değil 1 kg verseydin dereceye bile girerdik o yüzden hiç bişey yapamıyorsan 30 dk günlük yürüyüş yapacaksın mazeret kabul edilmiyor
Tatlım herkes kendi vücuduna, bünyesine göre yer.. Çok şükür öyle bir rahatsızlığım yok oyüzden ben karnım açlıktan acıyana kadar beklerim yemek için..Anaaam bu hatunlar yemiyo ya
Arkadaşlar bende reaktif hipoglisemi var. İlaç da kullanıyorum fakat bir iki saatten fazla bişey yemedim mi sürünüyorum :)
Evdeyim ve ilk günün şevkiyle pek bişey yemedim yatmak zorunda kaldım. Biraz uyudum ama hala elim ayağım boşalıyor. Şimdi bir elma yedim. Fakat sizin menülerinizdeki gibi çok az ve uzun aralıklar bende olamayacak söyliyim şimdiden
Teşekkür ederim..Spor gayet iyi, tebrikler
Bizde pollyanna ile sizin yarışı takip edeceğiz...Kolay gelsiiiiinnn, yarışı heyecanla takip edeceğim :))
Yaa ağlama
Ağlarım ama
O zamn banada rakip bullBizde pollyanna ile sizin yarışı takip edeceğiz...
Yaa ağlama
çok fazla içmiyorum canım.2,5 litre su 1 fincan yeşil çay,bir fincan beşi bir arada.Bende kullanmıştır bi ara
İlk kilo verdiğim zamanlar
Bende mi başlasam acaba
Sen günde kaç bardak iciyon
Bende açık otundan alıp evde karıştırıp demliyordum.çok fazla içmiyorum canım.2,5 litre su 1 fincan yeşil çay,bir fincan beşi bir arada.
Ama her gün değil 2 günde bir yâpiyordum.Bende açık otundan alıp evde karıştırıp demliyordum.
Her ottan 1 c.k 1 litre kaynar suya atıp demliyordum.
Limon da sıkiyordum.
Arada tarçın veya zencefil de koyuyordm
olsun rakibem herkes kendi bünyesine göre beslenir.benim arkadaşım diyetisyenin verdiği diyetle sık sık tıka basa yiyerek çok güzel kilolar verdi.sen de kendine göre bi düzen oluşturursunAnaaam bu hatunlar yemiyo ya
Arkadaşlar bende reaktif hipoglisemi var. İlaç da kullanıyorum fakat bir iki saatten fazla bişey yemedim mi sürünüyorum :)
Evdeyim ve ilk günün şevkiyle pek bişey yemedim yatmak zorunda kaldım. Biraz uyudum ama hala elim ayağım boşalıyor. Şimdi bir elma yedim. Fakat sizin menülerinizdeki gibi çok az ve uzun aralıklar bende olamayacak söyliyim şimdiden
benim bitkilerle pek aram yok.zorla içerim genelde.mecburen yaniBende açık otundan alıp evde karıştırıp demliyordum.
Her ottan 1 c.k 1 litre kaynar suya atıp demliyordum.
Limon da sıkiyordum.
Arada tarçın veya zencefil de koyuyordm
Kız ben nereden bulayim.O zamn banada rakip bull
Ayyy bende yeşil çayı sevmiyorum ama mecbur iciyorum.benim bitkilerle pek aram yok.zorla içerim genelde.mecburen yani
senin kilona inmek için neler vermezdimKızlar 61 kiloda olan kimsecikler yoğmudur
Boyunda 1.60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?