- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.421
ben yeşil çayı hiç içemezdim ama doğadan limonlu yeşil çay sayesinde içer oldum.tavsiye ederimAyyy bende yeşil çayı sevmiyorum ama mecbur iciyorum.
I-ıh hepsini denetim. Sevemeyince sevemiyom işte..ben yeşil çayı hiç içemezdim ama doğadan limonlu yeşil çay sayesinde içer oldum.tavsiye ederim
ben yeşil çayı bi yudum alıp istifra eden bi insandım.şimdi içebiliyorum.dünya yansa trilyon verseler çayı şekersiz içemem derdim.defalarca denedim başaramadım.şimdi nerdeyse iki ay oldu şekeri bırakalıI-ıh hepsini denetim. Sevemeyince sevemiyom işte..
İnsan isteyince mecbur kalınca yapıyor işte.ben yeşil çayı bi yudum alıp istifra eden bi insandım.şimdi içebiliyorum.dünya yansa trilyon verseler çayı şekersiz içemem derdim.defalarca denedim başaramadım.şimdi nerdeyse iki ay oldu şekeri bırakalıkendime hayret ediyorum.
afiyetler olsun pek guzel menun rakibemMenümü yazayım artık...
8,00
3 dl. kız.kep.ekmeği/kıymalı yumurta/yarım kk peynir/1 çay kaşığı reçel/1 çay kaşığı tereyağ
14,00
1 kase çorba/salata
19,00
1 kase çorba/1 kase yoğurt
su 2,5 olur
spor 1,5saat yürüyüş
canım ben uzun zmanadır 800 kaloriyi gecmemeye alıstım o yuzden zorlamıyo, gunu 2 kase corbayla kapattıgımı biliyorumAnaaam bu hatunlar yemiyo ya
Arkadaşlar bende reaktif hipoglisemi var. İlaç da kullanıyorum fakat bir iki saatten fazla bişey yemedim mi sürünüyorum :)
Evdeyim ve ilk günün şevkiyle pek bişey yemedim yatmak zorunda kaldım. Biraz uyudum ama hala elim ayağım boşalıyor. Şimdi bir elma yedim. Fakat sizin menülerinizdeki gibi çok az ve uzun aralıklar bende olamayacak söyliyim şimdiden
ay yok ben birazKız ben nereden bulayim.
Tamam tamam,kollontai kabul ederse sen onun rakibesi ol.
afiyetler olsun pek guzel menun rakibem
canım ben uzun zmanadır 800 kaloriyi gecmemeye alıstım o yuzden zorlamıyo, gunu 2 kase corbayla kapattıgımı biliyorumama ben de sıkıntı olmuyo kimisi dayanamıyo, aslında bende zorlanıyorum yogun spor da yapıyorum cunku seninde kendi bunyene uygun bi beslenme vardır mutlaka
ay yok ben birazmuska77 ile yarıscam o beni gaza getirir anca, ebrusonmez canım senin rakibeye degil hırsa ihtiyacın var ben artık senin menulerine bakmıyorum nerdeyse, cunku hergun kacamak yapıyosun hergun pisman oluyosun, ama merak etme rakibe olmasak da sopam tepende
Yok sizi ayirmayayim.Kız ben nereden bulayim.
Tamam tamam,kollontai kabul ederse sen onun rakibesi ol.
Sen kacsinki?senin kilona inmek için neler vermezdim
Ama pardon seninde vardı zatenSen kacsinki?
Kız sen bana rakip olsana
Kilomuzun aynı olmasına da gerk yok ki
Daha önce çok kilo verdim bu şekilde, şimdi de olur heralde. Ama ilk gün eşim aman bize bulaşma diyo:) çok sinirliymişim. Allah Allah hiç alakası yok bikeremolsun rakibem herkes kendi bünyesine göre beslenir.benim arkadaşım diyetisyenin verdiği diyetle sık sık tıka basa yiyerek çok güzel kilolar verdi.sen de kendine göre bi düzen oluşturursun
ben de çok içemiyorum karışık şeyleri ama yeşil çayı severim ona başlıycam yeniden.benim bitkilerle pek aram yok.zorla içerim genelde.mecburen yani
Ayneeeennnnn :) Biz 61 olsak tamamız dostumsenin kilona inmek için neler vermezdim
İyi hafta sonları fıstıkHadi ben gittim çıtır hanımlar.
Nayır nolamaaazzzz o beniiimmmmmSen kacsinki?
Kız sen bana rakip olsana
Kilomuzun aynı olmasına da gerk yok ki
Hı hıııı benim o :))) dur sana bulcaz şöyle dişli bir rakip sıkılam senAma pardon seninde vardı zaten
hoşgeldin alpim listeye girince öğle 12 ye kadar bildirim yapman lazım cuma işin varsa perşembeden bildirim yapardınÇok yoğun bi gündü sabahtan yazmayi unuttum. Herkese merhabalar
Bende sevmezdim. Çaykur küçük metal kutu harika tavsiye ederim içine tarçın atI-ıh hepsini denetim. Sevemeyince sevemiyom işte..
Aaaa sağol kaptanimhoşgeldin alpim listeye girince öğle 12 ye kadar bildirim yapman lazım cuma işin varsa perşembeden bildirim yapardın
bu aradaebrusonmez sana rakip birbirinizin menüsü den sporunuzdan sorumludunuz iyi akşamlar herkese
Su 2.5 litreMenüm
Kahvaltı
1 kase yoğurt
1 haş. yumurta
1dilm ekmek
Öğle
2 mandalina
1 elma
Akşam
5 y.k taze fasulye
1 y.k pilav
3 lokma ekmek
4y.k tarhana
Ara:
2 mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?