Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

I-ıh hepsini denetim. Sevemeyince sevemiyom işte..
ben yeşil çayı bi yudum alıp istifra eden bi insandım.şimdi içebiliyorum.dünya yansa trilyon verseler çayı şekersiz içemem derdim.defalarca denedim başaramadım.şimdi nerdeyse iki ay oldu şekeri bırakalı kendime hayret ediyorum.

İnsan isteyince mecbur kalınca yapıyor işte.

afiyetler olsun pek guzel menun rakibem

canım ben uzun zmanadır 800 kaloriyi gecmemeye alıstım o yuzden zorlamıyo, gunu 2 kase corbayla kapattıgımı biliyorum ama ben de sıkıntı olmuyo kimisi dayanamıyo, aslında bende zorlanıyorum yogun spor da yapıyorum cunku seninde kendi bunyene uygun bi beslenme vardır mutlaka

Kız ben nereden bulayim.
Tamam tamam, kollontai kabul ederse sen onun rakibesi ol.
ay yok ben biraz muska77 ile yarıscam o beni gaza getirir anca, ebrusonmez canım senin rakibeye degil hırsa ihtiyacın var ben artık senin menulerine bakmıyorum nerdeyse, cunku hergun kacamak yapıyosun hergun pisman oluyosun, ama merak etme rakibe olmasak da sopam tepende

olsun rakibem herkes kendi bünyesine göre beslenir.benim arkadaşım diyetisyenin verdiği diyetle sık sık tıka basa yiyerek çok güzel kilolar verdi.sen de kendine göre bi düzen oluşturursun
Daha önce çok kilo verdim bu şekilde, şimdi de olur heralde. Ama ilk gün eşim aman bize bulaşma diyo:) çok sinirliymişim. Allah Allah hiç alakası yok bikerem

benim bitkilerle pek aram yok.zorla içerim genelde.mecburen yani
ben de çok içemiyorum karışık şeyleri ama yeşil çayı severim ona başlıycam yeniden.

senin kilona inmek için neler vermezdim
Ayneeeennnnn :) Biz 61 olsak tamamız dostum
Hadi ben gittim çıtır hanımlar.
İyi hafta sonları fıstık

Sen kacsinki?
Kız sen bana rakip olsana
Kilomuzun aynı olmasına da gerk yok ki
Nayır nolamaaazzzz o beniiimmmmm

Ilk bildirimimi yapıyorum
Şartları hergün yediğim öğünleri yazıyorum cuma günleri kilosu yazıyorum ve arkadaslarimla sohbet ediyorum. Lütfen yanlış anladiysam düzeltin
Boyum 165
Kilo 67
Sabah
Şeker siz çay yumurta az peynir domates salatalik ekmek
Öğle
Sade kahve ve bir muz
Aksam
4 köfte kadar et
Maydanoz ve domates 2kasik sebze yemegi
Gün Içinde birlikte kadar su
Artı cay
Bir bucuj saat step artı karın bacak calistirma

Çok yoğun bi gündü sabahtan yazmayi unuttum. Herkese merhabalar
hoşgeldin alpim listeye girince öğle 12 ye kadar bildirim yapman lazım cuma işin varsa perşembeden bildirim yapardın
bu arada ebrusonmez sana rakip birbirinizin menüsü den sporunuzdan sorumludunuz iyi akşamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…