Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

shoji kız sen sadece sabahmı geliyon nerelerdesin*

Günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları bu aralar biraz kafayı toplamam lazım sürekli yakınmak oluyor ama kanamam anormal fazla şuan kafayı ona taktım pzt doktora gidene kadar beynimin içinde türlü çeşit şey dönüyor olacak..

Günaydın güzel hanımlaaarrrr
Cuma günkü menüm:

Sabah:
uyanınca 1 mandalina

2 dilim etimek
B.peynir üzerine sürdüm
2 siyah zeytin
domates
çay

Ara:
küçük bir kase yoğurt yarım dilim etimek

Öğlen:
1 kase tarhana çorbası
1 dilim etimek
1 haşlanmış patates

Ara:
5 yulaflı bisküvi

Ara:
1 elma

Akşam:
2 kıymalı biber dolması
yoğurt
1 dilim etimek

Su:2,5 litre
Spor dün yapamadım çok halsiz hissettim ilk gün açlıktan

Menüm
Kahvaltı
1 kase yoğurt
1 haş. yumurta
1dilm ekmek
Öğle
2 mandalina
1 elma
Akşam
5 y.k taze fasulye
1 y.k pilav
3 lokma ekmek
4y.k tarhana
Ara:
2 mandalina
Selam bence menü güzel öğlen sadece meyve tercih etmişsin, yanına bir galeta yakışırdı bence.
Su güzel, spor bende o da yok :))) hiç yoktan iyidir

Geçmiş olsun, umarım ciddi bir durum yoktur.

Çok dengeli olmuş menün tebrikler, karnıyarık kızartma mıydı?

geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.

güzel menü rakibem sen iyi bir rakipsin bana maşallah:) güzel bir yarış olacak....

benim için bugün büyük bir sınav :) biricik eşimin doğum günü kutlama yemeği var.kaçamak yapmamak için elimden geleni yapacam.allaha şükür pastayı hiç sevmem.kırk yıl yemesem yemedim demem yani.o açıdan işim kolay ama yemek konusunu abartmamam lazım.zararsız mezelerden tadımlık yiyecem artık.

Menüm
Kahvaltı
1 kase yoğurt
1 haş. yumurta
1dilm ekmek
Öğle
2 mandalina
1 elma
Akşam
5 y.k taze fasulye
1 y.k pilav
3 lokma ekmek
4y.k tarhana
Ara:
2 mandalina
canım ekmek pilav tarhana yine karbonhidrat dolmus menun, 100 ip atlamayı da yapmamıssın olmaaaaaaas

canım yeni basladın biliyorum ama menun inanılmaz cok gorundu gozume, her ogunde ekmek var arada biskuvi, oglen hem tarhana hem patates karbonhidratı yuklemissin sende

Teşekkür ederim hormon problemleri işte

karnıyarık kızartmaydı evet yazdan kızartıp dondurucuya koymuştuk onları yapıyorum

güzel menü rakibem sen iyi bir rakipsin bana maşallah:) güzel bir yarış olacak....
:) iyi rakip derken çok yiyen kolay lokma mı yoksa zorlu rakip mi ? Ha haaaaa

nerde 5. olmuşuz zayıflama takımları arasında mı ????
Evet canım tüm takımlar arasında

A aaa hiç pasta yemeden olur muuuuu :) hem de eşinin rahat ol sen daha cumaya çoookkk var

evet tarhana ile patates fazla oldu farkındayım fakat diğerleri için savunma yapamayacağım bu bile bana oldukça az geldi:) genelde menülerim bu şekilde oluyor yoksa hasta oluyorum tatlım. Meyveyi biraz arttırmalıyım çok sevmediğim için zorlanıyorum ama dikkat ederim.

Teşekkür ederim hormon problemleri işte

karnıyarık kızartmaydı evet yazdan kızartıp dondurucuya koymuştuk onları yapıyorum
Dondurucuda olduğu için yapacak bişey yok tabi ama közleyerek yapmayı dene çok daha lezzetli oluyor emin ol. Ben kızarma şeklinde artık hiç yapmıyorum. Sadece kalorisinden değil tadı da daha güzel geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…