- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.441
shoji kız sen sadece sabahmı geliyon nerelerdesin*
Selam bence menü güzel öğlen sadece meyve tercih etmişsin, yanına bir galeta yakışırdı bence.Menüm
Kahvaltı
1 kase yoğurt
1 haş. yumurta
1dilm ekmek
Öğle
2 mandalina
1 elma
Akşam
5 y.k taze fasulye
1 y.k pilav
3 lokma ekmek
4y.k tarhana
Ara:
2 mandalina
Geçmiş olsun, umarım ciddi bir durum yoktur.Günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları bu aralar biraz kafayı toplamam lazım sürekli yakınmak oluyor ama kanamam anormal fazla şuan kafayı ona taktım pzt doktora gidene kadar beynimin içinde türlü çeşit şey dönüyor olacak..
Çok dengeli olmuş menün tebrikler, karnıyarık kızartma mıydı?Dünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, yarım simit, zeytin 6 tane 1 kupa çay
Öğlen
1 kase lahana yemeği ve 5 kaşık bulgur pilavı 2 bardak ayran
Ara
4 kare bitter
Akşam
Karnıyarık 1 adet, 1 dilim ekmek ve yoğurt 1 kase
Saat 10 da bitki çayı
Su : 1,5 lt
geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.Günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları bu aralar biraz kafayı toplamam lazım sürekli yakınmak oluyor ama kanamam anormal fazla şuan kafayı ona taktım pzt doktora gidene kadar beynimin içinde türlü çeşit şey dönüyor olacak..
güzel menü rakibemGünaydın güzel hanımlaaarrrr
Cuma günkü menüm:
Sabah:
uyanınca 1 mandalina
2 dilim etimek
B.peynir üzerine sürdüm
2 siyah zeytin
domates
çay
Ara:
küçük bir kase yoğurt yarım dilim etimek
Öğlen:
1 kase tarhana çorbası
1 dilim etimek
1 haşlanmış patates
Ara:
5 yulaflı bisküvi
Ara:
1 elma
Akşam:
2 kıymalı biber dolması
yoğurt
1 dilim etimek
Su:2,5 litre
Spor dün yapamadım çok halsiz hissettim ilk gün açlıktan
nerde 5. olmuşuz zayıflama takımları arasında mı ????5. olmuşuz kızlar
umarım haftaya dereceye gireriz. Ha gayret, tutalım şu boğazımızı
canım ekmek pilav tarhana yine karbonhidrat dolmus menun, 100 ip atlamayı da yapmamıssın olmaaaaaaasMenüm
Kahvaltı
1 kase yoğurt
1 haş. yumurta
1dilm ekmek
Öğle
2 mandalina
1 elma
Akşam
5 y.k taze fasulye
1 y.k pilav
3 lokma ekmek
4y.k tarhana
Ara:
2 mandalina
canım yeni basladın biliyorum ama menun inanılmaz cok gorundu gozume, her ogunde ekmek var arada biskuvi, oglen hem tarhana hem patates karbonhidratı yuklemissin sendeGünaydın güzel hanımlaaarrrr
Cuma günkü menüm:
Sabah:
uyanınca 1 mandalina
2 dilim etimek
B.peynir üzerine sürdüm
2 siyah zeytin
domates
çay
Ara:
küçük bir kase yoğurt yarım dilim etimek
Öğlen:
1 kase tarhana çorbası
1 dilim etimek
1 haşlanmış patates
Ara:
5 yulaflı bisküvi
Ara:
1 elma
Akşam:
2 kıymalı biber dolması
yoğurt
1 dilim etimek
Su:2,5 litre
Spor dün yapamadım çok halsiz hissettim ilk gün açlıktan
Selam bence menü güzel öğlen sadece meyve tercih etmişsin, yanına bir galeta yakışırdı bence.
Su güzel, spor bende o da yok :))) hiç yoktan iyidir
Geçmiş olsun, umarım ciddi bir durum yoktur.
Çok dengeli olmuş menün tebrikler, karnıyarık kızartma mıydı?
:) iyi rakip derken çok yiyen kolay lokma mı yoksa zorlu rakip mi ? Ha haaaaagüzel menü rakibemsen iyi bir rakipsin bana maşallah:) güzel bir yarış olacak....
Evet canım tüm takımlar arasındanerde 5. olmuşuz zayıflama takımları arasında mı ????
benim için bugün büyük bir sınav :) biricik eşimin doğum günü kutlama yemeği var.kaçamak yapmamak için elimden geleni yapacam.allaha şükür pastayı hiç sevmem.kırk yıl yemesem yemedim demem yani.o açıdan işim kolay ama yemek konusunu abartmamam lazım.zararsız mezelerden tadımlık yiyecem artık.
evet tarhana ile patates fazla oldu farkındayım fakat diğerleri için savunma yapamayacağım bu bile bana oldukça az geldi:) genelde menülerim bu şekilde oluyor yoksa hasta oluyorum tatlım. Meyveyi biraz arttırmalıyım çok sevmediğim için zorlanıyorum ama dikkat ederim.canım ekmek pilav tarhana yine karbonhidrat dolmus menun, 100 ip atlamayı da yapmamıssın olmaaaaaaas
canım yeni basladın biliyorum ama menun inanılmaz cok gorundu gozume, her ogunde ekmek var arada biskuvi, oglen hem tarhana hem patates karbonhidratı yuklemissin sende
Dondurucuda olduğu için yapacak bişey yok tabi ama közleyerek yapmayı dene çok daha lezzetli oluyor emin ol. Ben kızarma şeklinde artık hiç yapmıyorum. Sadece kalorisinden değil tadı da daha güzel geliyor bana.Teşekkür ederim hormon problemleri işte
karnıyarık kızartmaydı evet yazdan kızartıp dondurucuya koymuştuk onları yapıyorum
Canm geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar iyi hafta sonları bu aralar biraz kafayı toplamam lazım sürekli yakınmak oluyor ama kanamam anormal fazla şuan kafayı ona taktım pzt doktora gidene kadar beynimin içinde türlü çeşit şey dönüyor olacak..
Canm geçmiş olsun
Bisey yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?