Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben Leslie 3 mile strong olan videoyu yapıyordum hem seviyordum hem eğleniyordum yaparken yine onu yapmayı planlıyorum canım
Ben de ilk buraya üye olduğum sene Leslie yapmıştım aslında arada onu da yapabilirim. Trambolin biraz fazla kalori harcatıyor. Hem eğlenceli :)

canım az yiyemedigini soylemistin ben sadece daha saglıklı seyler oneririm biskuvi yerine elma ne bileyim ekmek yerine fazladan salata gibi tabi sen bilirsin yine de :)

bugun ki menum
sabah
2 has yum
zeytin peynir sosis
1 dlm tb ekmegi

aksam
mantar sote
salata

su 2 lt
1 kupa yesil cay

spora haftasonu ara veriyorum

Günaydın ben bu sabah doktora gittim ve maalesef aceleden tartılmayı unuttum

Dünkü menüm

Kahvaltı geç
Sucuklu yumurta ama fazla yemedim, Domates biber, Peynir, Yeşil zeytin 4 tane, 1 kaşık pekmez, 2 dilim ekmek kepek
Çay şekersiz
Ara
1 dilim kek
Akşam
Ciğer Domates Soğan ve ayran 1 bardak 1 dilim ekmek

Günaydın kızlar!

Çok yoğun bi gündü sabahtan yazmayi unuttum. Herkese merhabalar
Hoşgeldin, gelmeyeceğini düşünmeye başlamıştım fıstık
hoşgeldin alpim listeye girince öğle 12 ye kadar bildirim yapman lazım cuma işin varsa perşembeden bildirim yapardın
bu arada @ebrusonmez sana rakip birbirinizin menüsü den sporunuzdan sorumludunuz iyi akşamlar herkese
Hah ebruya rakip alpim.. Sağol kaptanım yaa benim rakibeme sulanıyordu bu hatun!
Bende sevmezdim. Çaykur küçük metal kutu harika tavsiye ederim içine tarçın at
Onu denememiştim bak, deneyeyim alipta sağol.
Aaaa sağol kaptanim
Hadi hayırlı olsun rakiben.
Menüm
Kahvaltı
1 kase yoğurt
1 haş. yumurta
1dilm ekmek
Öğle
2 mandalina
1 elma
Akşam
5 y.k taze fasulye
1 y.k pilav
3 lokma ekmek
4y.k tarhana
Ara:
2 mandalina
Ebruuuu, kız ogleni değil akşamı hafif tutacan ok?

Tatlım, öğlen ve akşam bir çeşit yemek yanına sınırsız salata yada bi kase yogurt seni daha tok tutar ve daha çok zayıflatır. Hem AC olmayınca terör estirmezsin evde
5. olmuşuz kızlar
umarım haftaya dereceye gireriz. Ha gayret, tutalım şu boğazımızı
Bencede yaa tutun boğazları kızlar dereceye girelim artık!

Tanrım! Pasta sevmiyomus inanamiyorum. Bende sevmemek istiyorum..
bu arada bir dilim ekmek 64 kalori, 1 dilim etimek 36 kalori. Ben bu ara etimek yemeyi tercih ediyorum, küçücük bişey zaten :)))
Al sana alternatif. Halk ekmeğin kepeklisini al kızarınca bir dilimi 30 KCl.
Tebrikler yeni gördüm muska77 canım dereceye girmişsin
Teşekkürler gülüm. Mutlu oldum..

Aaa evet ben de sabah sonuçlara baktım ama muskanın derecesini görmemişim. Tebrikler arkadaşııımmmm
Teşekkürler canım..
günaydın kızlar haftasonu kk da arıza vardı hatta sabahleyinde devam ediyordu yeni açılmış gözümüz aydın
Ay evet bende gördüm. Neyse hallolmus ya.. Bu arada günaydın kaptanım.

Canım günaydın, ne dedi doktor?
Shoji cigim akşam ekmeğin yerine koca bi tabak bol limonlu salata koy tatlım. Daha az KCl ile daha çok doyarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…