- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.461
Ben de trambolinde zıplıyorum, bugün yapıcam İnşallah :)Önümüzde ki hafta bende spora döneceğim bugünler de yapamadım hastalıklardan
Ben de trambolinde zıplıyorum, bugün yapıcam İnşallah :)
Aaa evet ben de sabah sonuçlara baktım ama muskanın derecesini görmemişim. Tebrikler arkadaşııımmmmTebrikler yeni gördümmuska77 canım dereceye girmişsin
Ben de ilk buraya üye olduğum sene Leslie yapmıştım aslında arada onu da yapabilirim. Trambolin biraz fazla kalori harcatıyor. Hem eğlenceli :)Ben Leslie 3 mile strong olan videoyu yapıyordum hem seviyordum hem eğleniyordum yaparken yine onu yapmayı planlıyorum canım
Ben de ilk buraya üye olduğum sene Leslie yapmıştım aslında arada onu da yapabilirim. Trambolin biraz fazla kalori harcatıyor. Hem eğlenceli :)
Yok ben de apartmandayım ses çıkmıyo öyle çok fazlaApartmanda olur mu acaba alt katlara sıkıntı yaratmaz mı?
canım az yiyemedigini soylemistin ben sadece daha saglıklı seyler oneririm biskuvi yerine elma ne bileyim ekmek yerine fazladan salata gibi tabi sen bilirsin yine de :):) iyi rakip derken çok yiyen kolay lokma mı yoksa zorlu rakip mi ? Ha haaaaa
Evet canım tüm takımlar arasında
A aaa hiç pasta yemeden olur muuuuu :) hem de eşininrahat ol sen daha cumaya çoookkk var
evet tarhana ile patates fazla oldu farkındayım fakat diğerleri için savunma yapamayacağım bu bile bana oldukça az geldi:) genelde menülerim bu şekilde oluyor yoksa hasta oluyorum tatlım. Meyveyi biraz arttırmalıyım çok sevmediğim için zorlanıyorum ama dikkat ederim.
Dondurucuda olduğu için yapacak bişey yok tabi ama közleyerek yapmayı dene çok daha lezzetli oluyor emin ol. Ben kızarma şeklinde artık hiç yapmıyorum. Sadece kalorisinden değil tadı da daha güzel geliyor bana.
Hoşgeldin, gelmeyeceğini düşünmeye başlamıştım fıstıkÇok yoğun bi gündü sabahtan yazmayi unuttum. Herkese merhabalar
Hah ebruya rakip alpim.. Sağol kaptanım yaa benim rakibeme sulanıyordu bu hatun!hoşgeldin alpim listeye girince öğle 12 ye kadar bildirim yapman lazım cuma işin varsa perşembeden bildirim yapardın
bu arada @ebrusonmez sana rakip birbirinizin menüsü den sporunuzdan sorumludunuz iyi akşamlar herkese
Onu denememiştim bak, deneyeyim alipta sağol.Bende sevmezdim. Çaykur küçük metal kutu harika tavsiye ederim içine tarçın at
Hadi hayırlı olsun rakiben.Aaaa sağol kaptanim
Ebruuuu, kız ogleni değil akşamı hafif tutacan ok?Menüm
Kahvaltı
1 kase yoğurt
1 haş. yumurta
1dilm ekmek
Öğle
2 mandalina
1 elma
Akşam
5 y.k taze fasulye
1 y.k pilav
3 lokma ekmek
4y.k tarhana
Ara:
2 mandalina
Tatlım, öğlen ve akşam bir çeşit yemek yanına sınırsız salata yada bi kase yogurt seni daha tok tutar ve daha çok zayıflatır. Hem AC olmayınca terör estirmezsin evdeGünaydın güzel hanımlaaarrrr
Cuma günkü menüm:
Sabah:
uyanınca 1 mandalina
2 dilim etimek
B.peynir üzerine sürdüm
2 siyah zeytin
domates
çay
Ara:
küçük bir kase yoğurt yarım dilim etimek
Öğlen:
1 kase tarhana çorbası
1 dilim etimek
1 haşlanmış patates
Ara:
5 yulaflı bisküvi
Ara:
1 elma
Akşam:
2 kıymalı biber dolması
yoğurt
1 dilim etimek
Su:2,5 litre
Spor dün yapamadım çok halsiz hissettim ilk gün açlıktan
Bencede yaa tutun boğazları kızlar dereceye girelim artık!5. olmuşuz kızlar
umarım haftaya dereceye gireriz. Ha gayret, tutalım şu boğazımızı
Tanrım! Pasta sevmiyomus inanamiyorum. Bende sevmemek istiyorum..benim için bugün büyük bir sınav :) biricik eşimin doğum günü kutlama yemeği var.kaçamak yapmamak için elimden geleni yapacam.allaha şükür pastayı hiç sevmem.kırk yıl yemesem yemedim demem yani.o açıdan işim kolay ama yemek konusunu abartmamam lazım.zararsız mezelerden tadımlık yiyecem artık.
Al sana alternatif. Halk ekmeğin kepeklisini al kızarınca bir dilimi 30 KCl.bu arada bir dilim ekmek 64 kalori, 1 dilim etimek 36 kalori. Ben bu ara etimek yemeyi tercih ediyorum, küçücük bişey zaten :)))
Teşekkürler gülüm. Mutlu oldum..Tebrikler yeni gördümmuska77 canım dereceye girmişsin
Teşekkürler canım..Aaa evet ben de sabah sonuçlara baktım ama muskanın derecesini görmemişim. Tebrikler arkadaşııımmmm
Ay evet bende gördüm. Neyse hallolmus ya.. Bu arada günaydın kaptanım.günaydın kızlar haftasonu kk da arıza vardı hatta sabahleyinde devam ediyordu yeni açılmış gözümüz aydın
muskam tebrik ederim tatlım 3 olmuşsun bireyseldeTeşekkürler canım..
Ay evet bende gördüm. Neyse hallolmus ya.. Bu arada günaydın kaptanım.
Canım günaydın, ne dedi doktor?Günaydın ben bu sabah doktora gittim ve maalesef aceleden tartılmayı unuttum
Dünkü menüm
Kahvaltı geç
Sucuklu yumurta ama fazla yemedim, Domates biber, Peynir, Yeşil zeytin 4 tane, 1 kaşık pekmez, 2 dilim ekmek kepek
Çay şekersiz
Ara
1 dilim kek
Akşam
Ciğer Domates Soğan ve ayran 1 bardak 1 dilim ekmek
Sağol kaptanım...muskam tebrik ederim tatlım 3 olmuşsun bireyselde
Sağol rakibem. Eee bu haftaya eksi basladinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?