Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın alpim cim tebrikler tatlım shoji cim menüler güzel gidiyor senden güzel bir atak bekliyorum
muskam bwenim tanıdığım en kararlı insanlardan birisin şekerim sen
Bu aralar amaan yesem nolacak diye sofraya yanaşıp uzayan sakız gibi zor uzaklaşıyorum sofradan acayi bir iştah patlamam var kaptanım bi formül biliyorsanız söyleyin nolur... yoksa kötüye gidiyorum valla

Vay be hatuna bak.. Bu ne kararlılık arkadaş...
Bende böyle kararlıydım noldu bana yaaa.
Sende kararlisin yoksa onca kiloyu nasıl verirdin?
Silkin ve kendine gel. Içimdeki hırsı yazıya dokebilsem anlayabilirdin. Öyle böyle değil. Kilo beni çok sinirli tahammülsüz Üzgün bir insan yaptı. Ozguvenimi yerle bir etti. O.kadar çok insan kilo lafı etti ki kendimi aynada çok farklı görmeye başladım. Ben insanları goruntusuyle hiç yargilamadim haddim de değil . Ama en yakinlarim üstüme oynadı. Ben de çok sivri dilli bir insanım. Kimseden lafımi cekmem bende millete laf sokmaya başladım. Diyet yaptığımı kimse bilmiyor. Saklıyorum. Hiç bir davete gitmiyorum. Çünkü orda olacakları biliyorum.
En son gittiğim yerde yakın biri şu haline bak dedi.bende sen kendine bak ben zayiflarim da seni estetik bile kurtarmaz dedim. Şimdi konuşmuyoruz.
Kendime yazık ettim. Uzdum. Üzülmeyi ben değil o hadsizler haketti. Her acidan üstünüm oyüzden başka bahane bulamadilar. Hırsım inanın yersiz değil...

Korktum açıkçası sevalcim. Bisey olurmuki?

Sen önlemini al da canım bayılıp kalma bi daha bişey olmaz merak etme 80 olması lazım ama en düşük

Off kaptanim ya öğleye ekmek ekle dedi Hemde iki dilim onun yerine cips yedim bende
Şaka bi yana yiyemem ekmek öğlen yoksa içimdeki karbonhidrat canavarı uyanıyor.

canım ekmek yerine cips olmamış çok yağ var ama patlamış mısır yapabilirsin ya da çorba içebilirsin galeta yiyebilirsin sana ekmek değişim listesi göndereyim mi

aynı ben

Evet evet olalııııııımmmmmm ama haftaya birinci olalım ben bu hafta şişim : )

Ben de haftaya şişmişim yaaa zaman ne çabuk geçiyor

Valla açım şuan ya başka bir sıkıntım yok Allah'a şükür :)

Allah başka dert vermesin

Bu aralar amaan yesem nolacak diye sofraya yanaşıp uzayan sakız gibi zor uzaklaşıyorum sofradan acayi bir iştah patlamam var kaptanım bi formül biliyorsanız söyleyin nolur... yoksa kötüye gidiyorum valla

kelin ilacı olsa diye cevaplayacağım bu mesajını

alpim senin boyun kaç ya 66 kiloyla bunları yaşadıysan ben öleyim o zaman

Anlıyorum canım tabiki hırsımız sebepsiz değil bende ne laflar duydum.. Arkamdan pis pis gülenleride yakaladım..
Şimdi fizik olarak düzeldim ya biraz saldım şımardım galiba...

Yok anacım ekmek değişim listesi neyin istemem.. Teşekkür ederim.
Çünkü yersem alışık olduğum menü dışında gerisi gelecek biliyorum...
Ben aralarda şekersiz kahvenin yanına bir kare bitter koyayım o dengeler belki...
Yinede teşekkürler..
Bebiş uyudumu gece kız?

valla kendini beğenme aynada en büyük kötülüğü biz yapıyoruz kendimize ben 64 kg ya düşünce amann fiziğimde güzel oldu dedim herkes zayıflşama 2 çocuk annesisin dedi bende hemen onlara aldandım ne oldu 4 derken 5-6 kg olarak geri döndü
alpim cim sen bu kilo ile bu kadar lafı duyduysan ben de atayım 1,55 benim boyum ve şu an 70 civarıyım

Bende de hipoglisemi var arkadaşlar. Ayrıca doğuştan gelen düşük tansiyon. Tuz fazla yiyorum o yüzden. Tarçınlı halletmistim şeker işini fakat tarçın bana bağışıklık yapmış pek etki etmiyor.

Kaptanim insanların niyeti üzüm yemek değil bagciyi dövmek.
Ufak gösteriyorum baya benden 8_9 yaş küçük olanlar ablam gibi duruyor. Oğlumu kardesim sanıyorlar. Eşimi abim. :) artı kariyerim can sıkıyor.
Sanirim nedeni bu. Iste onunda kilosu var ama diyorlar

Valla doğru aynaya bakıp iyiyim iyi dedikçe şımardım.. Bide herkes çok güzel olmuşsun artık verme yeter diye diye beynimemi işlendi ne?
Geçmiş olsun zor düşük tansiyon..

E tamam işte milletinki karın ağrısı..

Boş vermeyi öğren tatlım herkes konuşur..
Stres sinir kilo vermenide engeller.
Pollyannacılık oyna biraz...
Dün kendime bir üst aldım hani yaparız ya kilo verince giyelim diye. Çok hoşuma gitti ama bedeni yoktu bende gittim 36 bedenini aldım. Sonra spor salonuna gittim yedek goturmemisim şunu bir deneyim dedim giydim ve oldu hatta bol oldu yani dökümlu durdu. Çok şaşırdım. Kilo vermesem bile incelmisim. Şuan bununla moral buluyorum.
Bi.kere daha böyle hirslanmistim 48gördüm fakat sabitleyemedim. Ben kilo verince hiç almayacagim gibime geliyor.

Çok sevindim ne güzel!
Ay umarım bende geri almam bidaha bu iradeyi bulamayabilirim yani... Yaşda büyük bidaha töbe veremem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…