- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.341
Bu aralar amaan yesem nolacak diye sofraya yanaşıp uzayan sakız gibi zor uzaklaşıyorum sofradan acayi bir iştah patlamam var kaptanım bi formül biliyorsanız söyleyin nolur... yoksa kötüye gidiyorum vallagünaydın alpim cim tebrikler tatlım shoji cim menüler güzel gidiyor senden güzel bir atak bekliyorum
muskam bwenim tanıdığım en kararlı insanlardan birisin şekerim sen
Sende kararlisin yoksa onca kiloyu nasıl verirdin?Vay be hatuna bak.. Bu ne kararlılık arkadaş...
Bende böyle kararlıydım noldu bana yaaa.
Korktum açıkçası sevalcim. Bisey olurmuki?
Off kaptanim ya öğleye ekmek ekle dedi Hemde iki dilim onun yerine cips yedim bende
Şaka bi yana yiyemem ekmek öğlen yoksa içimdeki karbonhidrat canavarı uyanıyor.
Neredeyse 1 hafta 10 gün var ama bilmiyorum midemde bişey var yiyorum yiyorum boş sanki...
Hayırdır diyorum kendime bilemiyorum..
Ayy kafamda bulanık ne diyorum ben ..
Yani boyuna çerez türü abur cubur istiyor canım.. Hah şimdi anlatabildim..
Evet evet olalııııııımmmmmm ama haftaya birinci olalım ben bu hafta şişim : )
Valla açım şuan ya başka bir sıkıntım yok Allah'a şükür :)
Bu aralar amaan yesem nolacak diye sofraya yanaşıp uzayan sakız gibi zor uzaklaşıyorum sofradan acayi bir iştah patlamam var kaptanım bi formül biliyorsanız söyleyin nolur... yoksa kötüye gidiyorum valla
Sende kararlisin yoksa onca kiloyu nasıl verirdin?
Silkin ve kendine gel. Içimdeki hırsı yazıya dokebilsem anlayabilirdin. Öyle böyle değil. Kilo beni çok sinirli tahammülsüz Üzgün bir insan yaptı. Ozguvenimi yerle bir etti. O.kadar çok insan kilo lafı etti ki kendimi aynada çok farklı görmeye başladım. Ben insanları goruntusuyle hiç yargilamadim haddim de değil . Ama en yakinlarim üstüme oynadı. Ben de çok sivri dilli bir insanım. Kimseden lafımi cekmem bende millete laf sokmaya başladım. Diyet yaptığımı kimse bilmiyor. Saklıyorum. Hiç bir davete gitmiyorum. Çünkü orda olacakları biliyorum.
En son gittiğim yerde yakın biri şu haline bak dedi.bende sen kendine bak ben zayiflarim da seni estetik bile kurtarmaz dedim. Şimdi konuşmuyoruz.
Kendime yazık ettim. Uzdum. Üzülmeyi ben değil o hadsizler haketti. Her acidan üstünüm oyüzden başka bahane bulamadilar. Hırsım inanın yersiz değil...
Anlıyorum canım tabiki hırsımız sebepsiz değil bende ne laflar duydum.. Arkamdan pis pis gülenleride yakaladım..Sende kararlisin yoksa onca kiloyu nasıl verirdin?
Silkin ve kendine gel. Içimdeki hırsı yazıya dokebilsem anlayabilirdin. Öyle böyle değil. Kilo beni çok sinirli tahammülsüz Üzgün bir insan yaptı. Ozguvenimi yerle bir etti. O.kadar çok insan kilo lafı etti ki kendimi aynada çok farklı görmeye başladım. Ben insanları goruntusuyle hiç yargilamadim haddim de değil . Ama en yakinlarim üstüme oynadı. Ben de çok sivri dilli bir insanım. Kimseden lafımi cekmem bende millete laf sokmaya başladım. Diyet yaptığımı kimse bilmiyor. Saklıyorum. Hiç bir davete gitmiyorum. Çünkü orda olacakları biliyorum.
En son gittiğim yerde yakın biri şu haline bak dedi.bende sen kendine bak ben zayiflarim da seni estetik bile kurtarmaz dedim. Şimdi konuşmuyoruz.
Kendime yazık ettim. Uzdum. Üzülmeyi ben değil o hadsizler haketti. Her acidan üstünüm oyüzden başka bahane bulamadilar. Hırsım inanın yersiz değil...
Yok anacım ekmek değişim listesi neyin istemem.. Teşekkür ederim.Sen önlemini al da canım bayılıp kalma bi daha bişey olmaz merak etme 80 olması lazım ama en düşük
canım ekmek yerine cips olmamış çok yağ var ama patlamış mısır yapabilirsin ya da çorba içebilirsin galeta yiyebilirsinsana ekmek değişim listesi göndereyim mi
aynı ben
Ben de haftaya şişmişim yaaazaman ne çabuk geçiyor
Allah başka dert vermesin
kelin ilacı olsa diye cevaplayacağım bu mesajını
Hakkaten dimi sanki çok kilolu gibi laf etmişler kıza..alpim senin boyun kaç ya66 kiloyla bunları yaşadıysan ben öleyim o zaman
Boyum 165 canım ama insanlar bahane bulamayınca yumuşak karnina vuruyor insanın.alpim senin boyun kaç ya66 kiloyla bunları yaşadıysan ben öleyim o zaman
Kız allah seni napmasın?Boyum 165 canım ama insanlar bahane bulamayınca yumuşak karnina vuruyor insanın.
valla kendini beğenme aynada en büyük kötülüğü biz yapıyoruz kendimize ben 64 kg ya düşünce amann fiziğimde güzel oldu dedim herkes zayıflşama 2 çocuk annesisin dedi bende hemen onlara aldandım ne oldu 4 derken 5-6 kg olarak geri döndüBu aralar amaan yesem nolacak diye sofraya yanaşıp uzayan sakız gibi zor uzaklaşıyorum sofradan acayi bir iştah patlamam var kaptanım bi formül biliyorsanız söyleyin nolur... yoksa kötüye gidiyorum valla
alpim cim sen bu kilo ile bu kadar lafı duyduysan ben de atayım 1,55 benim boyum ve şu an 70 civarıyımSende kararlisin yoksa onca kiloyu nasıl verirdin?
Kaptanim insanların niyeti üzüm yemek değil bagciyi dövmek.valla kendini beğenme aynada en büyük kötülüğü biz yapıyoruz kendimize ben 64 kg ya düşünce amann fiziğimde güzel oldu dedim herkes zayıflşama 2 çocuk annesisin dedi bende hemen onlara aldandım ne oldu 4 derken 5-6 kg olarak geri döndü
alpim cim sen bu kilo ile bu kadar lafı duyduysan ben de atayım 1,55 benim boyum ve şu an 70 civarıyım
Valla doğru aynaya bakıp iyiyim iyi dedikçe şımardım.. Bide herkes çok güzel olmuşsun artık verme yeter diye diye beynimemi işlendi ne?valla kendini beğenme aynada en büyük kötülüğü biz yapıyoruz kendimize ben 64 kg ya düşünce amann fiziğimde güzel oldu dedim herkes zayıflşama 2 çocuk annesisin dedi bende hemen onlara aldandım ne oldu 4 derken 5-6 kg olarak geri döndü
alpim cim sen bu kilo ile bu kadar lafı duyduysan ben de atayım 1,55 benim boyum ve şu an 70 civarıyım
Geçmiş olsun zor düşük tansiyon..Bende de hipoglisemi var arkadaşlar. Ayrıca doğuştan gelen düşük tansiyon. Tuz fazla yiyorum o yüzden. Tarçınlı halletmistim şeker işini fakat tarçın bana bağışıklık yapmış pek etki etmiyor.
E tamam işte milletinki karın ağrısı..Kaptanim insanların niyeti üzüm yemek değil bagciyi dövmek.
Ufak gösteriyorum baya benden 8_9 yaş küçük olanlar ablam gibi duruyor. Oğlumu kardesim sanıyorlar. Eşimi abim. :) artı kariyerim can sıkıyor.
Sanirim nedeni bu.
Muskacigim valla bugün çok duygusal bi gunumdeyim bir de sinirliyim sarılıp ağlamak istiyorumKız allah seni napmasın?
Ben 1,67 boyla 71,5um iyi görünüyorum diye şiımardım...
Delimi ne? millet kıskançlıktan kulp takıyodur..
Boş vermeyi öğren tatlım herkes konuşur..Musk
Muskacigim valla bugün çok duygusal bi gunumdeyim bir de sinirliyim sarılıp ağlamak istiyorum
Dün kendime bir üst aldım hani yaparız ya kilo verince giyelim diye. Çok hoşuma gitti ama bedeni yoktu bende gittim 36 bedenini aldım. Sonra spor salonuna gittim yedek goturmemisim şunu bir deneyim dedim giydim ve oldu hatta bol oldu yani dökümlu durdu. Çok şaşırdım. Kilo vermesem bile incelmisim. Şuan bununla moral buluyorum.Boş vermeyi öğren tatlım herkes konuşur..
Stres sinir kilo vermenide engeller.
Pollyannacılık oyna biraz...
Dün kendime bir üst aldım hani yaparız ya kilo verince giyelim diye. Çok hoşuma gitti ama bedeni yoktu bende gittim 36 bedenini aldım. Sonra spor salonuna gittim yedek goturmemisim şunu bir deneyim dedim giydim ve oldu hatta bol oldu yani dökümlu durdu. Çok şaşırdım. Kilo vermesem bile incelmisim. Şuan bununla moral buluyorum.
Bi.kere daha böyle hirslanmistim 48gördüm fakat sabitleyemedim. Ben kilo verince hiç almayacagim gibime geliyor.
Hoşgeldin, kolay gelsin.kizlar selam,
ben pek ugrayamiyorum isler yogun ya
kosturmaca ve bu ara asiri istahliyim nedense kendime bi dur demem lazim, 0 saglikli beslenme modumdayim. ne yapsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?